Saturday, 3 March 2012

Persienner för burspråk

Om du är en av de få lyckliga som har ett burspråk i ditt hus, måste du undrar vilken typ av fönster behandling skulle se bra ut på det. Burspråk är bra i alla rum eftersom de möjliggör ett mycket naturligt ljus för att filtrera genom samt erbjuder en vacker utsikt. Fönster behandlingar för burspråk kan traditionella som rena gardiner med draperier eller du kan välja ganska mörkar att du kan också automatisera för maximal komfort. Om du har valt att använda persienner för burspråk, då måste du känna till olika typer av persienner som fungerar för dem. Här ger vi dig några idéer vik fönster behandling och dekorera tips.
Bästa Blinds för Bay Windows
När du letar efter maximal avskildhet med en väl anpassad och snyggt utseende, då mörkarna är ett mycket bra alternativ eftersom fönstret behandling för burspråk. Persienner skiljer sig från nyanser eftersom mörkarna kan kontrollera hur mycket solljus som kommer in i rummet, medan en skugga helt blockerar solljuset. Två väldigt viktiga saker att komma ihåg när du väljer persienner för burspråk är det material som används för spjälorna och storleken på spjälorna.
Det billigaste av alla blinds som finns på marknaden är vinyl persienner. Du kan välja mellan vertikal persienner för burspråk eller horisontella. Horisontella persienner är mer allmänt används för burspråk, men vertikala vinyl persienner också fungera bra. Som vinyl persienner är ganska tunn och får inte pågå under lång tid finns det också möjlighet att välja faux persienner. Faux trä persienner är gjorda med en kombination av vinyl och trä och de är mycket billigare sedan trä persienner och ser ganska mycket ut som trä. Det är både tålig och lätt att rengöra och därmed är bra val för persienner för burspråk. Välj 2 tum tjocka ribbor i en finish som kompletterar resten av heminredning. Men naturligtvis, om du inte är inredning i en budget, gå för trä persienner för burspråk. Det finns inget att slå värmen i trä persienner.
Mini mörkarna är ett annat alternativ som du kan överväga för burspråk, särskilt om du är heminredning på en budget. Vinyl mini persienner för Bay fönstren är en billig och robust alternativ och de är mycket hållbara också. De finns också tillgängliga i ett antal färger, strukturer och ytbehandlingar som passar din inredning och de tillåter dig att justera mängden ljus som strömmar in i rummet. De är också ganska lätt att rengöra och är förhållandevis lätta vikt än träpersienner. Om du vill isolera rummet med burspråk också, då du kan välja vaxkaka nyanser. De är tekniskt inte mörkar men de ser mycket varm och mysig.
När du letar efter miljövänliga alternativ för dina behandlingar burspråk, då finns det ingenting att slå elegans av bambu persienner. Bambu persienner för burspråk används av inredningsarkitekter världen över med mycket attraktiva resultat. Bambu rullgardiner finns både lamellgardiner samt bambu rulla upp persienner. Även den naturliga färgen på bambu är en lätt brun nyans, det finns många variationer i färg finns tillgängliga för bambu persienner.
Gardiner och persienner för burspråk bör väljas med omsorg så att de smälter väl in med den övergripande Inredningen i rummet. Även om du väljer persienner för burspråk, kan du mjuka upp utseendet på fönstren genom att lägga till ett tyg Valance i en vacker färg och mönster. Ha kul dekorera ditt burspråk och njuta av komplimanger som hälla i.

No comments:

Post a Comment