Wednesday, 28 March 2012

Trimning Roses

Rosenbuskar är oskiljaktig del av många blomma trädgårdar. Det är en trevlig idé att förbättra utomhus med vackra och milt doftande rosor. Planteringar av rosenbuskar är meningslöst om du inte är medveten om hur ta hand om dem. Rosenbuskar kräver mycket uppmärksamhet och underhåll borra från tid till annan för att rikligt med blom. Bland hela den anläggning vårdarbetet, putsning rosor är den viktigaste uppgiften, vilket är riktigt stor för att hålla dem välväxt och friska, utan sjuka blad och ruttnande grenar. Trimning eller rosor beskärning är det bästa sättet att främja deras sund tillväxt och blomning. Mer om buskar och buskar.
Säsong för att klippa rosor, och exakt tid för klippning rosorna varierar mycket enligt de olika steg arter. Men totalt sett våren är odlingssäsongen och vintern är vilande säsongen för rosor. För att vara på säkrare sida, trimning rosor idealiskt gjort under den tidiga våren. Det är den tid då bladknoppar börja svälla. En del människor föredrar också beskärning av rosenbuskar under vintern, när de är i vilande stadium. Mer om vintern vård för rosor.
Verktyg för att klippa rosor, oavsett olika typer av rosor, är det mycket viktigt att använda vassa trädgårdsredskap. Men se till att de inte är alltför skarp skada kvistarna. Tillsammans med den, bör du även använda steriliserade verktyg, som kan förhindra sjukdomar från att få överföras från en anläggning till en annan. Hög kvalitet sekatör och långa skaft kvistning saxar är allt du behöver för att skära rosor. Använd alltid kraftiga handskar plikt trädgårdsarbete och en långärmad tröja, så att dina händer hålla sig borta från ros törnen, medan trimning rosor. Mer om ros växt vård.
Förfarande för att klippa rosor, börjar trimma rosor från anläggningen bas, på ett sådant sätt att dess ledare gren får utsättas för luft och ljus. Nu gör nedskärningar i 45 graders vinkel, ungefär ¼ cm ovanför Utåtriktade linda. Det är viktigt att göra rena linjer, utan att lämna några trasiga fläckar. Senare är det viktigt att ta bort den svarta, skrumpna, döda och sjuka grenar, tills du utsätter sina inre vit stam. Varje tunna grenar (tunnare än en penna) ska också tas bort. Om ditt område är mottagliga för sockerrör Provtagare, sedan försegla snitt med en god kvalitet beskärning sealer. Det är också viktigt att ta bort övergångsställena grenar, rotskott och resterande blad från växten också. Mer om trimning buskar.
Skära ned Roses, The främsta motto trimning rosor är att öka skönhet och hälsa i din rosenbuskar. När du är medveten om trimning rosor är det också viktigt att känna till att skära ned rosor. Skära ned rosor är en viktig uppgift, som kan vara ett bra sätt att lätt trimma rosenbuskar. Du måste alltid skära märkbar antal av rosor av dina växter, eftersom säsongen pågår. Upprepa växande rosor behövde sänkas tillbaka under tidig vår, medan klätterrosor behövs för att trimmas omedelbart efter slutet av sin blomning, snarare än en tung trimning under våren.
Läs mer på:; Beskärning klätterrosor - Hur man beskär klätterrosor, Beskärning Roses - Hur man beskär rosenbuskar, Trimning buskar ger dem en fantastisk möjlighet att växa i en sundare sätt. Ja, det var det om trimning rosor. När du behärskar konsten att ta hand om rosenbuskar kommer du alltid att belönas med en riklig av vackra rosor, varje säsong!

No comments:

Post a Comment