Monday 19 March 2012

Göra håret tjockare

Om du är orolig på grund av gallring hår problemet, sedan lägga undan alla bekymmer! Tunt hår är ett problem för många lider av och kan få dig att se värsta ibland. Felaktig hårvård, överanvändning av värme styling, regelbunden användning av starka kemikalier och mindre intag av hälsosam mat är de vanligaste orsakerna till håravfall, skadade och tunt hår. Om du vill få de där tjocka studsar lås tillbaka, måste du följa ett strikt system hårvårdsprodukter som kommer att stärka dina lås och hjälp att växa tjockt hår. Valet av naturliga produkter är det enklaste sättet att uppnå detta. Vissa försiktighetsåtgärder tillsammans med nödvändiga omsorg kommer hjälpa dig mycket. Så, låt oss gå vidare till veta hur man gör håret tjockare naturligt.
Håll ditt hår rent, rent hår är det första du behöver för att växa dem friska. Tja, det betyder inte att du behöver schampo dem dagligen. Begränsa användningen av sådana produkter så mycket du kan är ett viktigt steg mot att få tjockt hår. Så du kan prova att baka receptet soda schampo som är lätt och mycket nyttig för ditt hår. Avsluta med ett ättika tvätta eller ett balsam. Du kan använda ditt vanliga schampo en gång i två veckor och bakpulver schampo varannan dag eller två gånger i veckan. För hårtvätt, använd ljummet eller kallt vatten. Täcker håret med bomull halsduk för att skydda den från damm, värme och föroreningar är också viktigt och till hjälp för att hålla den ren. Detta kommer också att minska problem som mjäll och matt hår.
Vård för dina lås, behandla håret med optimal vård är en viktig sak att göra håret tjockare. Du måste kamma dem mycket mjukt. Använd bred tand kam istället för borste. Kom också ihåg att torka bort blött hår mjukt, men inte gnugga med en handduk. Aldrig slips dina lås väldigt hårt.
Hem rättsmedel för att få tjockt hår, en varm oljemassage, särskilt med olivolja, lavendelolja eller kokosolja är ett måste för att växa tjockare hår. Tja, innebär detta att massera hårbotten med het olja och tillämpa den ordentligt på längden på håret, vira håret i en varm handduk för ½ timme och sedan tvätta dem. Bortsett från detta regelbundet smörja håret med effektiv oljor som Aloe Vera olja, rosmarin olja, mandelolja eller någon av de ovan nämnda oljor är mycket användbar för att förbättra tätheten av håret. Hår mask bestående av äggvita och olivolja är också en bra idé. Du kan också använda en mask av majonnäs en gång i veckan för att göra håret tjockare. Hem åtgärda, som att använda en blandning av honung och olivolja är den bästa. Detta kommer också att bidra sätter guldkant på dina lås.
Ha en hälsosam kost, hälsosam kost har några flaggor. Äta massor av protein rika livsmedel är ett viktigt steg du behöver ta för att göra håret tjockare. Korrekt intag av vitamin E, vitamin B, järn, svavel och fettsyror är kända för att växa tjockt hår. Du kan rådgöra med en trichologist och välja vitamintillskott som är användbara för hälsan i ditt hår. Regelbundet med färska frukter och grönsaker i din kost är ett måste. Ersätt skräpmat med nyttiga snacks och kolsyrat drinkar med färska fruktjuicer. Läs mer om hår vitaminer.
Göra håret ser tjockare, medan du arbetar på olika sätt att göra håret tjockare, ett speciellt tillfälle när du vill forma håret kanske lämnar dig frustrerad. Naturligtvis undvika hårstyling är viktigt, men då och då är det bara bra, förutsatt att du fortsätter att följa hårvårdsrutinen. Så, om du går i en funktion, här finns sätt att göra håret tjockare. Tvätta håret med en Volumizing schampo för att göra håret tjockare, följt av en balsam. Gå till höger frisör. Valet av en frisyr med överlappande lager är en bra idé. Satsa på en klippning som ger illusion av tjockt hår. Blåsa torkning kommer att göra håret tjockare. Om du hår inte är mycket skadad kan du också gå för streck.
Efter den ovan nämnda idéer kommer säkert att hjälpa dig att göra håret tjockare. Ta hand om dina lås är viktigt att hjälpa dem att växa, göra dem starkare och ge dem en sund utseende. Börja arbeta för att få dessa frodiga och glänsande lås.

No comments:

Post a Comment