Sunday, 4 March 2012

Perenna blommor som blommar All Summer

Perenna blommor är mer eller mindre liknar och buskar i deras växtsätt. Liksom buskar, erbjuder de en permanent grönska i trädgården i flera år, bara det att tillsammans med bladverk, du får njuta av den vackra blommar med perenna blommor. Fördelen med plantering perenner är att de inte behöver ryckas upp med rötterna efter blomning är över, som är så med säsongens och årliga blommor. Således flesta hobbyister föredrar att inkludera dem i blomma trädgård.
Perenna blommor är valt för plantering i trädgårdar som sprids över större områden. Baserat på den sort du har planterat, kommer de att blomma vid en viss säsong varje år. Därför, om du anser att läget av blomning, påminner de ettåriga. Med så många variationer i blomning storlek, färg, form och smattra, kan du hitta bra länge blommande perenna blommor passar fyra ditt landskap design. Rulla ner till erkänna vissa attraktiva perenna blommor som blommar hela sommaren.
Vissa perenna blommor som blommar All Summer
I fall du har mindre tid att spendera i trädgården och vårda växter, perenna blommor är det perfekta valet. Njut av utsikten över uppfriskande blommor hela sommaren genom att plantera lämpliga perenna blommor. Vad mer kan du även välja upprepad blommande och lång blommande perenner din blomma trädgård. Kolla in följande trädgård blommor som blommar hela sommaren, som du kan inkludera i din trädgård design:
Red Valerian, som ingår i förteckningen av sommaren blommar perenna blommor, röda valeriana eller centranthus blommor för en längre period i svalare klimat. Det är en allmänt odlas prydnadsväxter subshrub, bästa anpassas USDA zoner 3-9. Du kan plantera skottsticklingar valeriana i torr jord. Blomknoppar börja utveckla tidigt på våren och fortsätter att blomma hela sommaren.
Black-Eyed Susan, Representerad av släktnamn Rudbeckia är blomställning typ för svartögda Susan växter huvud eller capitulum. I mitten av blomman är tydlig svart, omgiven av gul, kronblad som buketter. Det är bäst odlas i USDA zoner 3-9 och föredrar väldränerad jord. Blomningarna i 3 månader och du kan förlänga det med deadheading bleka blomningar. Kolla perenn blomma identifiering.
Pincushion Flower, kommer ursprungligen från Asien och Europa, delikat nåldyna blommor finns i krämigt vitt och lavendel blå färger. De är fulla av nektar och därmed inbjudande honung bin, fjärilar och många andra insekter i den växande sajten. USDA zoner 3-9 är idealiska för att odla nåldyna blommor. Obligatoriska tillväxtförhållandena fullt solljus, genomsnitt rik jord och regelbunden vattning. Veta mer om perenna växter vård.
Lila rudbeckia, Sök efter perenna lila blommor och du kommer definitivt hitta blek lila rudbeckia i listan. Den blommar i 2-3 månader, vanligtvis från tidig till sen sommar. Den fantastiska färg fungerar som ett utmärkt komplement till alla trädgården. Förutom önskvärt prålig blomningar är anläggningen mycket härdiga och tål torka. Lila rudbeckia växer bäst i väldränerad jord och områden som får fullt solljus.
Hosta, en av skuggan blommor som blommar hela sommaren är Hosta. Bladen och blommande mönster likna den liljefamiljen. Förökade genom stoloner och rhizomer, är Hosta anläggningen örtartade i vana och växer bra i USDA zoner 3-9. Vissa sorter av Hosta har brokiga blad, vilket ökar det estetiska värdet av ett landskap. Blommorna finns i vitt, lavendel och blå nyanser. Veta mer om blommande växter.
Daylily, Dagliljor är en av de mest eftertraktade perenna blommor som blommar hela sommaren. Blomman färg och form av en art varierar avsevärt från andra arter av samma släkte. Förutom sort, är en annan plus för växande daylily växten anpassningsbarhet i en mängd olika odlingsförhållanden. Tolerant mot värme och solljus, kan det planteras i zonerna 1-11. Du kan välja vitt, gult, rosa, röd, lavendel, grönaktig daylily blomma. Läs mer på dagliljor plantering.
Dessutom, listan för perenna blommor som blommar hela sommaren inkluderar blåklocka, Achillea, spiderwort, flox, etc. Innan du börjar din trädgårdsskötsel projekt på om perenna rabatter, anser odlingsförhållanden förhärskande i din trädgård. För att nämna några, analysera solljus exponering, jordart och dränering. Med tanke på dessa punkter, välj perenn blomma sorter som matchar höjden, blomfärg och blommande tid för dina förväntningar. På så sätt kan du vara säker på anpassningsförmåga av perenner som blommar hela sommaren i din trädgård.

No comments:

Post a Comment