Saturday 3 March 2012

Hur man hypnotisera dig själv

En lugn och avslappnad arbetar sinne på ett bättre sätt än kaotisk / störda sådana, ja det är sunt förnuft, men sunt förnuft är ovanligt. Bara om vi sätta detta sunt förnuft kommer till god användning blir processen att kontrollera sinnet mycket mer lättare. Självhypnos är en sådan aktivitet rekommenderas för mind control. Processen med hypnotiserande själv inte behöver vara en del mycket komplicerade eller svår sak att uppnå. Ordet hypnos har sitt ursprung i det grekiska, Hypnos, ordet betyder sömnens gud. Hypnos är den process genom vilken en uppnår ett tillstånd av trance (ett förändrat sinnestillstånd). Så, är det möjligt att hypnotisera dig själv? Självhypnos som rekommenderas av experter för lekmän är en process för att uppnå avslappnat sinnestillstånd. Huvudsyftet är att rensa huvudet på alla tankar och att utnyttja de resurser undermedvetna sinne. En gradvis steg-för-steg förfarande hjälper hypnotisera dig själv. Man kan sluta röka med hjälp av självhypnos och många andra uppgifter. Att lära sig att hypnotisera dig själv omedelbart blir lättare om de halter som är höga.
Förfarande för att hypnotisera dig själv
En enkel procedur för att hypnotisera dig själv finns nedan. För denna verksamhet, skulle man kräva fri tid och en lugn plats. Stänga av störningar i dag till dag liv är nödvändig innan du försöker detta. Para ihop ord (i form av instruktioner) med relevanta bilder hjälper till att gå igenom en framgångsrik process av själv-hypnos. Den uppsättning av bilder som används av en person kan variera beroende på hans / hennes val. Det finns många själv hypnos tekniker som används för detta ändamål. Låt oss ta en titt på en av dem.
Tro: Det första steget i denna process är att förmedla en bild av eller skapa en imaginär scen där du som centralfigur. Följande exempel rekommenderas av många experter inom detta område. Låt oss säga att du står på en trappa med 10 steg. Senaste fem stegen längst ner är nedsänkt i vatten. De mål / mål som man vill uppnå är flytande i form av tre oöppnade lådor. Nu, som ni lugna ner eller blir avslappnad, blir det lätt att föreställa sig saker som anges ovan.
Absorberande Associated Känslor: De känslor som uppstår ur att tro de saker som presenteras i stycket ovan inte finns, börjar påverka dig sinne på ett positivt sätt. Nästa steg i processen är att göra ett steg mot dina mål. Låt oss förstå hur man skall gå vidare. , Som man står på översta steget, bör han försöka känna luften omkring sig. Långsamt och stadigt, bör processen med fallande stegen inledas. , Som det sjätte steget (som är täckt av vatten) kommer närmare och närmare, bör man försöka känna kylan känslan av vatten enligt vilken det är under vatten. , När du trycker på en vattenyta bör försöka att tänka på att i strävan att nå målen, bör sinne hållas fri från alla föroreningar och störningar av den yttre världen. , Som 6, 7 och slutligen den 10: e steg härstammar, bör man känna vattnet stiger runt och högre upp på kroppen. ; En utveckling mot sådana mål bör göras medan det nedersta trappsteget. Fokus i sinnet måste vara på rutorna (mål). ; Boxarna måste öppnas en i taget. Målen sätts av en person som kunde vara något liknande utveckla en positiv och stark attityd. , Att använda sig av positiva uttalanden är mycket viktig och rekommenderas. Om nödvändigt bör de uttalanden (naturligtvis är de positiva sådana) skall upprepas om och om. ; När sinnet är helt "dränkt" i de känslor av det man har / vill uppnå, måste han / hon komma tillbaka till botten av trappan. Återresan bör påbörjas efter aktiviteten med lådorna. ; Aktivitet stigande stegen (efter att ha stigit ovanför vattennivån dränka 6. Steget) borde göra kroppen att känna tyngre för någon gång. Med ett stopp på denna punkt bör vara nästa steg. ; När du når den sista (översta) steg, vänta en stund innan du öppnar ögonen. Samtidigt öppna ögonen, skrika ut (inte bokstavligen) att vakna upp dig själv avslutar processen. , Att lära sig hur man hypnotisera dig själv att gå ner i vikt eller att uppnå något annat mål bör vara likartade. Viktminskning genom hypnos är möjligt med den teknik som nämns ovan. Målen sätts i detta fall är dock annorlunda. Tekniken för hur man hypnotisera sig själv att sova är inte mycket annorlunda i första hand, från dem som nämns ovan. Den enda skillnaden är att målet här är att göra ingenting. I vilken utsträckning man kan slappna av hans / hennes sinne är direkt förknippade med framgång uppnås. Processen för hur man gör själv hypnos som presenteras ovan bör vara till hjälp.
Den information om hur du hypnotisera dig själv presenteras i kort, i artikeln ovan. Man bör använda tekniken som nämns ovan för att uppnå ett avslappnat sinnestillstånd och arbeta mer effektivt.

No comments:

Post a Comment