Sunday, 4 March 2012

Hur man knyter en fluga Steg för steg

Det är så enkelt som att binda ett snöre, men är en mycket knotiga proposition. Till det bästa av killar det är "knut" ett problem, men ändå för vissa kan det vara en fruktansvärd situation att hantera. Den uppgift som jag talar om är en slags snärjande dig i en förvirring, eller hur? Alla gissningar om vad jag talar om? Låt mig presentera den hemliga för dig. Katten är ute ur väskan nu! Jag beskriver om att knyta en fluga eller ens neckties i allmänhet. Nu måste du ha fått den när jag sa det slags tovor dig i ett nät av förvirring. Men om du ofta måste gå för formell och semi formella funktioner och sociala dos, har du råd att inte illa av knutar i fören. Det är bra idé att ha en ungefärlig uppfattning åtminstone om att knyta en fluga. Den här artikeln därför är tillägnad hur man knyter en fluga steg för steg!
Kopplingsförbehåll en fluga - Steg för steg
Omgång 1, Till att börja, skulle du behöva spets flugan runt halsen. Höger sida måste vara runt 1,5 inches längre än den vänstra sidan. Låt den koniska mitten av den längre änden vara i höjd med underkant slutet som är kortare.
Omgång 2, Nästa steg är att glida den korta änden under den längre änden. Detta är besläktad med att knyta rätt skosnöre. Med detta exempel på en spets hjälper dig att få en ännu bättre förståelse för hur man knyter en slips på ett enkelt sätt.
Omgång 3, justera Nu täthet bågen, som senare på anpassning kan inte ske. Om den inte justeras före sidan kan binda visa sig vara riktigt obehagligt. Hur man knyter en fluga steg för steg, är enkelt handlar om att få upp knuten och justeringar av bågen korrekt.
Omgång 4, Ta det hänger en del på flugan som är kort och dubbel den över sig själv. Du kan göra det genom att vika den bredare delen av toppen av timglas formen på bågen på mitten. Detta är ett mycket viktigt steg, så långt som hur man knyter en fluga steg för steg är berörda.
Omgång 5, Vad du måste göra nu är att nypa mitten av den vikta pjäs och sedan placera den på översta knappen på skjortan. Nu till resten av hur man knyter en fluga process, skulle du behöva hålla flugan där på plats. Så småningom den andra änden kommer det sätt ditt pekfinger fungerar på slipsen styra den i apt riktning.
Runda 6, Vi är nu närmar oss slutet av denna process av att knyta en fluga. När du håller bågen på övre knappen, vik den andra änden av slips över sig själv, i linje med vad du gjorde med den andra änden av bandet från början.
Omgång 7, nu håller den vikta änden vinkelrätt mot tidigare vikta änden, som kommer att utgöra en korsform. Följa upp det genom att placera den nya vikta änden under första genom passering genom hålet bakom bågen först gjorde, det är där pekfingret är. Detta kommer att bilda en knut i mitten, strax över översta knappen på skjortan. Med pekfingret, tryck nya vikta kanten igenom.
Omgång 8, Nu igen dra på båda ändarna av bågar för åtdragning knuten. Slutligen, justera ändarna på flugan för att se till att de är av samma längd och jämn.
Klart! Du har gjort det! Du har rett ut frågan om hur man knyter en fluga steg för steg! Ett bra tips att komma ihåg i samband med att binda en fluga steg för steg är att det är mycket likt knyta en sko. Skillnaden är att det måste vara upp och ner i händelse av en fluga. Det är här jag skriva av. All lycka!

No comments:

Post a Comment