Friday, 16 March 2012

Mohawk frisyrer för män

Mohawk frisyrer tillhör de infödda amerikanska Mohawk stammar. Dessa frisyrer är fortfarande populära bland både män och kvinnor, med en mängd förändringar i sitt ursprungliga utseende. Efter Mohawks var dessa frisyrer högtidligt antogs av goterna och vippor och de blev ett av de mest populära punk frisyrer. Som gånger fortskred blev Mohawk frisyr mer och mer subtila och idag är de anpassas av många kändisar och kända idrotts personer. Mohawk frisyrer för män, handlar om frihet och experimentera med håret. Mer om frisyr stilar och idéer.
Mohawk Klippning för män
Typiska Mohawk frisyrer för män betona på en enda extremt vertikal linje av hår. Det är en rand av dubbade hår som går mot bakhuvudet, tillsammans med en helt rakat resten av huvudet. Denna linje är även kallade frihet spike. Människor använder olika extrema metoder för att göra håret står i samma vertikala sätt. De använder äggvita, lim och hårspray för att få maximal styvhet. Då olika konstiga hårfärg idéer för dem som spikar för att få en voguish och funky look. Talrika permutationer har gjort med Mohawk frisyrer för killar att göra dem mer acceptabla av massorna. Här är några exempel på Mohawk frisyrer för pojkar, som du kan prova för en riktigt funky look.
Kort Mohawk frisyrer för män, Du kan prova olika varianter med den typiska Mohawk frisyrer. Till exempel, skär ca ½ till 1 tum hår från hårbotten, spärra håret i mitten av huvudet. Se till att centrala hår är ungefär 3 till 4 inches lång. Detta kommer att ge håret ett intryck av "bara tryckte hår". Detta är inte en typisk Mohawk frisyrer för män, men det kommer att fängsla beundrande ögon för säker! Om du bär vågigt liksom tjockt hår, då kan du prova detta frisyr som den bästa av Mohawk värderingsavdrag för män. Mer om punk kort hår.
Svart Mohawk frisyrer för män, Dreadhawk eller frohawk är de bästa Mohawk frisyr svarta män. Dessa frisyrer passar bäst med lockigt och tjockt hår. Dreadhawks är ingenting annat än en frisyr som gjorts med dreadlocks över hela huvudet. Frohawks, å andra sidan, är ingenting annat än ett alternativ för den afro frisyrer. Frohawks var lekte med forntida afrikanska krigare. Du kan också prova trihawks som bästa Mohawk frisyrer för killar. Dessa är stora varianter av de traditionella Mohawks. De betonar på två eller tre ränder spikar i stället för en typisk enda rand av hår. Mer om Dreadlock stilar för män.
Faux Hawk frisyrer för män, en annan variant av Mohawk frisyrer för pojkar som är oerhört populär, är faux hök eller tips Hoxton. Ja jag talar om samma frisyr som gjordes populär av David Beckham, Cristiano Ronaldo, Colin Ferrel och sådana andra kända personligheter. Människor som vill ha något unikt och trendigt att göra med deras kort hår, kan verkligen gå för ett faux hök frisyr. Däremot de kräver hårgelé och andra sådana starka hårprodukter vård för styva hår i centrum och mjukar upp håret ner sidor av huvudet.
Läs mer på:
Faux Hawk: Hur man skär Faux Hawk, Faux Hawk för lockigt hår, frisyrer Mohawk för män och kvinnor behöver massor av hårvårdsprodukter och hår material styling. Du kan behöva hårgelé att göra håret att stanna stel och hår avkopplande produkter, i syfte att uppnå bästa Mohawk utseende. Om du vill färga håret, då måste du även se till att du använder den bästa färgen bevara schampo. Du bör också ta några speciella insatser för att lindra ditt hår från Mohawk frisyr som du har valt. Till exempel kan du behöva en god kvalitet hår fuktgivande balsam.
Om hårvård är din främsta oro, skulle jag rekommendera dig att avstå från hårfärgningsmedel och hårfärger eftersom de kan torka håret och leda till olika problem som håravfall och mjäll. Det här var allt om "Mohawk frisyrer för män". Jag hoppas att artikeln ovan konstaterades användbara!

No comments:

Post a Comment