Friday, 9 March 2012

Unik centerpieces

Oavsett om det är ett bröllop eller en födelsedagsfest, dekorationer är det främsta kännetecknet för någon part. Dekorationerna varierar i allmänhet från tillfälle till tillfälle, de är också baserad på temat partiet. Men en del av ett parti som måste finnas där i varje parti är ett attraktivt centrum! Som namnet antyder är kärnan uppenbarligen hålls i mitten av matbordet, trots att de bara finns på matbord, centerpieces öka skönheten i hela festsal. Det är en av de första saker som gästerna märker efter inresan festsal. Människor är naturligtvis väl medvetna om detta faktum och det är därför du ser vackra centerpieces i varje parti. Men de flesta av dem är antingen gjord av blommor eller ljus, ingen tvekan om båda är vackra, men de har blivit alltför vanligt nu. Visste du att det finns massor av andra unika centerpieces som kan ersätta den vanliga centerpieces? Följande är några så eleganta bordsdekorationer och unika centerpieces idéer för dig.
Unik Höjdpunkten för bröllop
Strutsfjädrar: Har du någonsin tänka mig att du kan använda strutsfjädrar för centerpieces? Tja, det är sant, vita strutsfjädrar ser vacker som centerpieces. Det finns många typer av strutsfjädrar, allt från små fluffiga till stora och plym, kan du välja någon beroende på ditt val. These centerpieces är lite dyrt, men är värt det. Tänk dig vackra fluffiga vita strutsfjäder i en upplyst hög vas, och omgiven av dåliga ljusförhållanden, är vacker inte det! Generellt människor föredrar vita fjädrar men du kan gå för färgat centerpieces eller färgade. Strutsfjädrar är mycket populära som centerpieces, så bättre köpa dem så fort som möjligt! Detta kan också vara en av de mest unika centerpieces för bröllopsfesten.
Rocks: Detta är en av de billiga mittpunkten idéer. Rocks kan tyckas solid, unromantic och tråkigt, men samma stenar kan omvandlas i vackra centerpieces med hjälp av lite kreativitet. Allt du behöver göra är att få olika färger och storlekar av sten, fylla dekorativa glasskålar med vatten och placera stenar i dem. Också placera färska blommor runt skålar. Du kan också placera flodstenar inne höga glas, placera en blomma på klipporna och ett flytande ljus på topp, kommer det säkert locka en hel del uppmärksamhet!
Böcker: Detta är en av de mest unika bröllop centerpieces. Bokälskare kommer säkert avgudar denna mittpunkt, men även dem som föraktar läsning kommer att älska det! Beroende på ditt val, stack några böcker tillsammans, binder dem med en rosa och blått band, placera en flytande ljus på dem och du är klar! Om du inte är mycket i böcker, gå på roliga romantiska mags och böcker, de som är flashigt. Lägg några bröllop relaterade bokmärken i dem och det är det.
Unik centerpieces för Baby Dusch
Tyg Line: En sak som är framträdande syns i varje hushåll, efter ankomsten av en baby är trasan rader med massor av tvättlappar och tygblöjor hängande! Faktum är att även främling får veta att en viss hushållet har en baby i deras hus när han ser en extra kläder linje utanför huset. Så varför inte göra det till en baby shower mittpunkten! Knyt en ull tråd att två höga glas vaser och sätta söta små strumpor på dem. Dekorera vaser med blommor och band.
Gummianka: Spädbarn och gummiankor har ett speciellt band, så om du vill göra din baby shower unika, utnyttja dessa barns bästa vänner. Du behöver inte en massa kreativitet för detta mittpunkten idé, helt enkelt ta grunt skålar, fyller dem med vatten, placera ett par blommor i den och slutligen flyta gummi duckies på den. Om du vill dekorera den ytterligare, lägga små stenar till den.
Nallar och Dockor: Detta är en av de bästa mittpunkten baby shower idéer. Du kan ha små nallar eller bilar om barnet är en pojke och dockor eller små byggsatser smink om barnet är en flicka. Välj den klassiska blå och rosa färger för att dekorera centerpieces, som t.ex. kan du placera blå blommor runt nallar och slips rosa bugar the dockor!
Dessa var några av de bästa unika centerpieces för fester. Så nästa gång du bestämmer dig för att anordna en fest hemma hos dig, välj någon av de ovan nämnda centerpieces och gör dig redo att prisas för din kreativitet!

No comments:

Post a Comment