Wednesday, 14 March 2012

Ekorre Bevis fågelbordet Planer

Ekorrar kan vara en riktig plåga, speciellt om du har små fåglar i ditt hem. De är utan tvekan söta och roliga att titta på, men bara tills de inte stör dina fåglar. Många gånger kan du ha installerat en ekorre feeder bevis fågel, men det kan ha varit till någon nytta. De flesta av ekorren bevis matare kan inte sägas vara idiotsäker, men det finns vissa enheter som kan förhindra ekorrar från att få nära till dina fåglar. Följande punkter kommer att ge dig några idéer för en ekorre feeder bevis fågel planer som du kan använda för att förhindra att dina fåglar från att bli sårad. Du kan också vilja veta på kotte fågelbordet, så att du får information om olika typer av fågelholkar.
Gratis Squirrel Bevis fågelbordet Planer
De flesta av de tider, då konflikten mellan människor och djur förekommer, tillämpas grundprincipen är utanförskap. Slaget är vunnet genom att neka tillträde till matare och detta innebär att du måste antingen placera mataren på ett sådant ställe att ekorren inte kan komma åt eller använda en matare som är konstruerad på ett sådant sätt att, oavsett var du placerar den, kan ekorrar inte nå den.
Det finns flera utfodring produkter som toppas med plast kupoler, och detta hjälper till att förebygga ekorrar från att få tillgång till fåglarna. När ekorren klättrar upp mataren, förhindrar plastkupol företaget att gå vidare och måste flytta tillbaka till marken. Dessutom är kupolen ske på ett sådant sätt att när den lilla djuret faller till marken, en liten mängd frön också falla ned, vilket gett en liten behandla. Men ekorrar är knepiga kunder, och när de kommer att veta om dina planer, kan de hitta andra sätt att komma nära matare. I ett sådant fall kan du placera plastkrokar, så att det förblir skyddad. In Dessutom kan du kräver sofistikerad och komplexa matare, som syftar till att förhindra att dessa varelser från att komma in.
De sofistikerade enheter använder principen om motvikt, där påpekar tillgång stängs automatiskt när en tung djur som en ekorre försöker och flöden i den, och därmed fånga den. Det finns flera nya modeller på gång och dessa matare använda en liknande princip. Ett annat alternativ som du kan prova att använda är hemgjord fågelbordet som kan hänga fritt från en horisontell vajer. Denna tråd är tillverkad på ett sådant sätt att det hindrar den fria rörligheten för ekorre. Du kan utforma tråd med hjälp av tomma läsk flaska för detta. Se till att du gör ett hål i läsk flaska och passera tråd genom den. När en ekorre försöker hoppa ner tråd och komma nära fåglar, skulle de falla hellre ner än att få tillgång till dina fåglar.
Du kan också överväga livsmedel som ekorrar bara hatar att ha, men fåglar kärlek. Safflorfrön är ett sådant alternativ som inte är omtyckt av ekorrar, men är älskad av en mängd fåglar som mesar, Chickadees, kardinaler, etc. En annan möjlighet som du kan använda är frön till Niger tistel, älskade en livsmedelsingrediens som guldfiskar och några andra fåglar, men är ett stort no no för ekorrar. Du kan också använda talgkaka som är en favorit bland hackspettar och nötväckor. Du kanske också vill veta andra idéer om hur man gör en fågelbordet, så att du får information om att göra fågelholkar.
Ekorren bevis fågelbordet planer som anges här är inte de enda, och det finns flera andra alternativ som du kan använda. Dessutom finns flera böcker skrivna om detta ämne, som du kan referera till. Vad du än gör, den grundläggande punkt som du behöver komma ihåg är att använda en kombination av båda strategierna som nämns ovan så att du kan förhindra att hotet under en lång tid framöver.

No comments:

Post a Comment