Thursday, 8 March 2012

Bröllop Höjdpunkten utan blommor

Organisera ett bröllop är en mycket stort ansvar. Man måste ta varje liten faktor i övervägande, allt från och dekorationer till bröllopet gynnar måste vara perfekt. Ibland arbetsbördan blir för mycket, vilket är när vi kompromissa om somethings, precis som bröllopet centerpieces. Alla vill självklart ha en unik knutpunkt för deras bröllop, men man inte tänker på det innan bröllopet och sedan slutar med samma blommiga bröllop centerpieces! Blommor centerpieces ingen tvekan ser vackra, men de har blivit alldeles för vanligt. Varje bröllop, födelsedagskalas och fester i allmänhet kommer att ha en central gjord av några populära blomma. Förutom att vara en kliché, blommig centerpieces är också sköra och varar inte länge. Oavsett vilken blomma du väljer och oavsett hur du ordna dem så kommer blommorna ser tråkigt efter bara ett par timmar. Det finns många bröllop centerpieces utan blommor som kan ersätta blommor, dessa kreativa bröllop centerpieces är inte bara vackra utan också under en lång tid. Jag är säker på att du måste vara spännande att veta vilka dessa centerpieces är, så utan att slösa mer tid, kan ta en titt på bröllop centerpieces utan blommor.
Unik Bröllop Höjdpunkten utan blommor
Ballonger: Ballong centerpieces är mycket populära. Du kan självklart inte använda bräckliga normala ballonger som centerpieces, istället heliumballonger används. Man har en chans att utnyttja kreativitet här, kan du ordna ballonger som du vill. Som till exempel, kan du binda små korgar fyllda med choklad till en ballong och sedan knyta ballongen till pinnar. Du kan även hålla ballongen strängar till en glasvas. Att göra en båge av ballonger är också en unik idé! Att välja rätt färg ballongerna är också viktigt. Om det är en strand bröllop, välj blå ballong, rött och rosa som är drabbade färger. Kom ihåg att alltid välja ballonger i olika färger, helst två färger. Se också till att duken kompletterar ballongen färg.
Vatten Höjdpunkten: Om bröllopet är på kvällen, vatten centerpieces är det bästa alternativet för dig. Du kan lägga till färgglada ljus till vattnet, hittar du speciellt konstruerade vatten ljus på marknaden. Förutom ljus, är en ovanligt vatten mittpunkten akvariet! Om du har en buffé och endast stort bord, är detta en perfekt idé för dig. Ett litet akvarium med färgglada fiskar simmar två och tillbaka är en ganska webbplats. Du kan använda falska fisk centerpieces om du har att sätta dem på varje bord.
Lanternor: Det finns massor av lampor som finns på marknaden som kan användas som bröllop centerpieces. Du kan välja någon beroende på ditt val, som till exempel finns det billiga japanska lyktor som ger en festlig titta, då finns det glas lyktor alltför som ger ett elegant utseende. Om du vill ha en komplett unik lykta, gå på muggen eller vintage lyktor. Ghost blad lyktor och lusthus lanternor är en annan typ som kan användas för att öka skönheten i ditt bröllop. Du kan lägga till flytande ljus till lyktor att göra det en central bröllopsfest, förutsatt att det är på kvällen.
Bladen: Om ditt bröllop är på hösten, vad kan vara en bättre central idé än blad löv! Blad ger en klassisk och nostalgisk till bröllopet. Maple Leaves är givetvis favorit, men du kan lägga din kreativitet och använda sig av olika typer av blad. Du kan sprida bladen runt ett flytande ljus mittpunkten eller fylla en lång bred glas med bladen och lägg dem på bordet.
Dessa var några av de bästa bröllop centerpieces utan blommor idéer för dig. Även inget av ovanstående bröllop centerpieces innehålla blommor, alla av dem är säker på att vara "centrum" av attraktion!

No comments:

Post a Comment