Thursday, 22 March 2012

Picknickkorg för två

Elegant, välplanerat picknickkorg är lämplig för en romantisk miljö. Medan våra personliga liv ibland stoppa på grund av den upptagna scheman på jobbet och skolan, spendera meningsfull tid med våra speciella personen kan vara svårt. Minnesvärd och imponerande picknickkorg för två, oavsett vilken tid på året kan det vara, i naturen är allt du behöver för att få tillbaka lite krydda i ditt romantiska liv. När du inte kan möjligen tänka mig att göra något för helgen, men ändå vill tillbringa en billig, kvalitetstid med din älskling (även killar kan sätta en picknickkorg för två, lätt), ta en titt på några av de nämnda förslagen i artikeln att börja förbereda för din dejt.
Val av Spot
Första saker först, location. Naturligtvis beroende på var du föredrar att ta din dag för en picknick, måste du brainstorma genom några val. Idéer på att planera menyn och packa picknick korgen för två kommer att börja så snart du avsluta en plats. Dina alternativ är:; Stranden (hitta en lugn plats), Bergen (prata med Park Ranger för säker fläckar), Parken (någonstans avskilt, men säkert), trädgård teater (helst i natten), din bakgård ( dekorera med romantiska ljus och / eller ljus), i framför din spis, Planering av meny
Nu gäller det att picknick extra speciell, även om varje picknick datum bör vara speciell och innovativa för att hålla romantiken vid liv, kanske du vill göra mer än bara vred sig i några smörgåsar och juice. Följande instruktioner kommer att bidra till att komma på en av de bästa och romantisk picknick korg för två. ; Bestäm vad som kommer att finnas på menyn. Det finns många picknickmat idéer som du kan välja från, och allt du behöver göra är att välja vad du och din partner njuta av att äta mest. ; Nästa på listan är, uppfriskande drycker. Beroende på vilken tid på dagen du har planerat picknick, anser packning champagne, mousserande vin, några sommar drinkar eller färska fruktjuicer. , Sist, men inte minst för att planera menyn, lägga till några kreativa reflexer för att de idéer picknickkorgen. Din partner kommer att vara räknar med att ni gör den dag något som han / hon kommer alltid att minnas. Så, tänka utanför ramen för smörgåsar och sallader, och gå ett steg längre för att planera menyn. ; Packa Basket
På dagen för din dejt, det finns några riktlinjer eller anvisningar du måste följa när du börja packa. Romantisk picknick idéer förvandlas till verklighet när du har lärt dig att packa picknickkorgen för två konstnärligt.
Tips # 1: Välj korg, väska, eller vide hindrar att placera din mat och dryck i. Kontrollera att det är väsentligt än att placera mat i matkassar.
Tips # 2: Beroende på vad du kommer att äta och dricka på picknicken, glasögon, är redskap, och bestick ett måste. Tillsammans med bomull servetter, dit några pappershanddukar också.
Tips # 3: Glöm inte smaktillsatser. Du kan lägga små flaskor med senap, majonnäs och chili sås i korgen. Eller ännu bättre, häll dem i små plast flaskor squeeze för att spara utrymme.
Tips # 4: Packa en liten kylare för att hålla drycker i. Det blir en extra påse att bära, men verkligen värt all ansträngning. Ditt mål är att göra hela picknick att vara perfekt, så glöm inte den lilla element.
Tips # 5: Nu till diverse poster, också ett måste behov för picknick. Du behöver insektsgifter, hand sanitizer, några påsar skräp och våtservetter. Placera objekt i en annan väska och picknickkorgen för två är klar.
Innehållet i korgen, 1 isolerade manchester kylväska, 1 isolerade manchester påse vin duffel, 1 fleecefilt, 1 skärbräda, 1 ostkniv med trä handtag, 1 rostfritt stål korkskruv, 2 vin glas, 2 behållare för livsmedel, 2 porslin tallrikar; 2 set av rostfritt stål redskap, 4 bomull servetter, rostfritt stål salt och pepparströare, Ta en titt på några recept som kan förberedas för picknickkorgen för två:; Easy Picnic recept; SOMMARAVSLUTNING Recept, Picnic idéer för par är inte bara ett sätt att tillbringa lite tid tillsammans, men även att njuta av varandras sällskap och göra förhållandet så mycket starkare. Picknickkorg för två kan tyckas vara en liten sak att göra för ett datum, men det säkert med sig två människor mer närmare varandra.

No comments:

Post a Comment