Thursday 1 March 2012

Fig Tree Beskärning

Ett fikonträd är ett stort, lövfällande träd som tillhör arten Ficus carica, och växer naturligt i sydvästra Asien och Medelhavsområdet regioner i världen. Det är en pittoresk lövträd med slät grå bark som växer till en höjd av 20 - 30 fot. Trädet har muskulösa och vrida flera filialer och stor, enhetlig, ljusa gröna blad. Fikonträdet växer små blommorna, oftast klustrade inuti sitt gröna frukter. Den har gröna ätliga frukter som tur lila eller bruna på mognaden, med en vit inre skal som innehåller ett frö massa bunden med gelé som kött. Detta var bara en kort inblick om fikonträdet, låt oss nu ta en titt på tips om odling fikonträd, följt av olika fig tekniker beskärning av träd.
Växande Fig Tree
Ett fikonträd växer bra i en väldränerad och bördig jord med högt organiskt innehåll. För en optimal avkastning bör jorden ha ett pH någonstans mellan 6,0 till 6,5. Också marken bör vara väl fuktad men se till att det inte finns överskott av kväve i den. Trädet kräver tillräcklig vattenförsörjning, därav kompost omgivande mark för att bevara fukt annat dess lövverk får gult och släpp. Om du växer många fikon träd, plantera fig sticklingarna trädet minst 15 till 20 fot isär. Se till att växterna får fullt solljus och tillräckligt med utrymme för tillväxt. För korrekt skötsel och vård av fikonträd, gödsla träden årligen men om du har en tät jord, gödsla när BUD sväller. I gränsfall klimat, om växt fram ur dörrar, se till att trädet får ordentlig frostskydd annat sin rot kan skada. Trädet kan skördas så snart frukterna blir mjuka och börjar mogna. Läs mer på fikonträd vård.
Fig Tree Beskärning
Fig Tree beskärning kan vara lite knepigt som ganska ofta du kan hamna i situationer där du vill beskära trädet men är inte säker på om att göra det eller inte. Första gången för att beskära dina Fikonträdet medan transplantera den unga fig anläggningen. Under denna tid bara trimma fikonträdet tillbaka med hälften så att dess rötter och förgreningar kan utvecklas väl för att växa en Bruiser träd. I nästa vinter, för en frisk avkastning, kan du beskära trädet genom att hålla ett par selektiv grenar och skära bort resten. Efter att trädet är väl etablerad, att den bästa tiden beskära dina Fikonträdet vintersäsongen när det är vilande och inte växer. Ta bort grenar som inte växer, särskilt grenar som har dött eller insjuknat trä. Även skjul bort sekundära grenar, dvs grenar som växer utanför huvudgrenar och kommer inte att ge de friska frukt. Slutligen beskär huvudgrenar av? till ¼ så att trädet styr den energi på att producera sötare och större frukter för nästa säsong.
Du kan också vilja läsa:; beskärning av fruktträd anvisningarna, Hur man beskär ett fruktträd, Beskärning fikonträdet princip fördelar genom att förbättra fig grödor och frukt avkastning. För bättre resultat, undvika tunga vinter fikonträdet beskärning eftersom detta kan orsaka förlust av påföljande års gröda. Därför är det bättre att beskära direkt efter att huvudgrödan har skördats. Jag hoppas att ovanstående uppgifter om hur gör du beskär ett fikonträd bevisar hjälp i utvecklingen av ett fikonträd med bättre avkastning och godare fikon.

No comments:

Post a Comment