Tuesday, 20 March 2012

Sekretess Fence Idéer

Det sägs att bra staket ger goda grannar. Sekretess stängsel är bara sak att hålla oönskade element från att komma in ditt hushåll och den bör också snygga. Medan du väljer ett privatliv staket för ditt hus och trädgård, finns det två saker som du behöver tänka på. Den första är hur mycket privatliv du önskar och vilket material av stängsel kommer att gå med det övergripande inredningen i ditt hus. I denna artikel kommer vi att diskutera lite privatliv staket idéer som du kan använda för ditt hem.
Idéer för Privacy Fence
Det är möjligt att ha ett staket som inte bara garanterar din avskildhet men är estetiskt tilltalande också. Ett mycket bra material för stängsel är trä. Trä privatliv stängslet idéer är utmärkt eftersom deras naturliga utseende går bra med en trädgård och de ser varmt och välkomnande. Det bästa med trästaket är att du kan välja från ett stort antal trä som furu, ek, ceder etc. De kan också skräddarsys med olika finish och struktur för att matcha stilen på huset du bor i. bästa trästaket stilar att välja är ceder eftersom de är naturligt resistenta mot insekter och är mindre benägna att varp. Vissa stilar i trä idéer privatliv staket att välja mellan är uppdelade järnväg staket och piket stil trä konstruktioner staket. Du kan också välja staket gitter stil för ditt hus och måla gallret i en benvit färg för en luftig känsla. Väven staket kan också användas som en klättrare för växter. Vid installation av ett galler staket, bör man se till att den är korrekt monterad. Trä staket är bra för att skapa visuella barriärer trots att de är inte särskilt effektiva i blockerande buller.
En av de miljövänliga men billigt idéer privatliv staket som de flesta människor förbise är häckar. En säkring är egentligen en rad växter som växer till en viss höjd och de ger dig utmärkt privatliv. Dessa snabbväxande privatliv säkringar måste trimmas regelbundet för att upprätthålla enhetlighet och ha en jämn look. Några vanliga säkringar som används för privatlivet fäktning är buxbom, idegran och liguster. Numera finare snabbväxande häckar används i hemmen personliga integritet staket är japanska järnek och engelska Holly. Japanska är Holly liknar buxbom buske men det har kluster av små ovala blad. Engelska järnek på grund av sin taggiga blad gör mycket bra privatliv staket som kan hålla oönskade djur av din trädgård. Du kan öka din häckar lika höga som du vill, även om standarden höjd häckar används som privatlivet stängsel är 5 till 6 meter.
En unik integritet staket idéer som många arkitekter och konstnärer landskap föredrar är bambu. Bambu ser inte bara bra men det fungerar också som en sund buffert. Bambu privatliv staket görs genom att gå samman tjock bambu plankor utan mellanslag. Ett annat alternativ är att växa en rad av bambu växter i ytterkanten av din bostad. Bambu växter växer mycket snabbt och de har också växa ganska tätt, och ger dig utmärkt privatlivet samt bullerskydd. Det är också en stor hög integritet staket idéer, eftersom bambu växter växa till ett mycket bra höjd.
Det var några privatliv staket idéer som du kan välja för din trädgård. Sekretess stängsel kan även byggas med tegel och stenar men de är dyrare än andra typer av stängsel. Se till att du monterar och installerar den personliga integriteten stängsel på rätt sätt så att de varar länge.

No comments:

Post a Comment