Thursday, 15 March 2012

Brazilian Wax Tips

Brasiliansk vaxning innebär komplett hårborttagning från genitala regionen. Den finns för både män och kvinnor. I händelse av män innebär brasiliansk vaxning komplett hårborttagning. Men kvinnor har en option att lämna lite hår ovanför den vaginala regionen. Även om någon skulle vilja ha en ren och hårfri bikini regionen, känner ändå många män och kvinnor skäms för att gå för brasiliansk vaxning. Många av dem prova hemma själva.
Om du är säker nog för att ge dig själv ett bra resultat, kan du ge en chans till brasilianska vaxning hemma. Det är dock alltid klokt att ta en professionell hjälp för brasilianska vaxning. Det finns flera skäl bakom. Du kanske inte kunna hålla huden spänd, applicera vax på rätt sätt, få rätt hävstångseffekt och dra remsorna så snabbt som krävs. För att lägga till dessa svårigheter, växer bikinilinjen håret inte i samma riktning. Brasiliansk vaxning kräver ofta hårborttagning två eller tre gånger i olika riktningar från samma del. Därför bör du alltid gå till en expert för att få brasiliansk vaxning gjort. Följande konto ger dig lite information om den grundläggande proceduren tillsammans med några bra Brazilian Wax tips. Här är mer om brasilianska bikini vaxning.
Brazilian Wax arbetsordningen
Längden på håret bör ¼ tum om det är fint och ½ tum om det är grov. Om ditt hår är längre, måste den kapas. Om ditt hår inte är tillräckligt lång för att passa längden kravet, kan du inte få tjänsten. Således är den första brasilianska vaxning tips att besöka skönhetssalongen bara när bikinilinjen hår är tillräckligt lång för att skäras och vaxat annars skulle du bara slösa din dyrbara tid. Din hud är mer känslig under menstruationen. Brasiliansk vaxning ett par dagar innan och efter kommer att vara mycket smärtsamt och obehagligt. Det är därför många salong ägarna inte erbjuder brasiliansk vaxning tjänster under perioder. Du bör undvika att gå för vaxning även ett par dagar innan och efter mens.
Om du är på någon form av medicin bör du kontakta din läkare och diskutera om du ska gå för brasiliansk vaxning eller inte. Några av de läkemedel som läkarna inte ger sitt medgivande för hårborttagning med vaxning är töm - A, Accutane, Renova, etc. Vaxning är en smärtsam process och smärtan är lite mer intensiv i bikini området. Du kan minska intensiteten av smärta genom att ta en smärtstillande ungefär en halvtimme före mötet. Detta är en av de viktiga Brazilian Wax tips.
Den brasilianska vaxning Förfarandet börjar med vaxare talkpuder med en svamp på huden. Talk underlättar vaxning eftersom den förhindrar varmvax från att fastna på huden. Du ska inte tillämpa någon slags lotion eller hudkräm på bikinilinjen, eftersom det gör hårborttagning lite svårt. Om du har använt, sedan tvätta bort det ordentligt innan du går för brasiliansk vaxning. The vaxare kommer doppa en spatel eller trä vaxning minne i en behållare med hett vax. Hon kommer att sprida det på bikinilinjen hud i riktning mot hårväxten. Hon kommer då att täcka vaxskikt med en tjock duk i band eller en disponibel band. Hon kommer att försiktigt trycka remsan på längden och dra bort det i motsatt riktning mot den för hårväxten. The vaxare kommer att ta bort hår i bikinilinjen på detta sätt.
Du kan använda en brasiliansk vax spets för att minska smärtan som sker under strippa av. Be vaxare att arbeta med mindre delar i taget och tillämpa tjocka lager av vax och dra bort det när den har svalnat. Du bör hjälpa vaxare och göra hennes uppgift lättare genom att hålla huden spänd. När vaxning är över, kan hon kontrollera om herrelösa hår. Om några hårstrån kvar, kommer hon plockar ut dem. Nu kommer vaxare torka försiktigt bikinilinjen med en våt svamp och låt det torka. Hon kommer nu att gälla en tröstande lotion eller kräm på huden. Detta avslutar den brasilianska vaxning förfarandet. Här är några fler tips vaxning.
Brazilian Wax Eftervård
Eftersom bikinilinjen hud är mer känslig, det finns alla möjligheter att du utvecklar vissa obehagliga efterverkningarna av brasiliansk vaxning. Dessa är gupp, inflammation och inåtväxande hår. Dessutom upplever en mild hudirritation är normalt efter brasiliansk vaxning. En over-the-counter hydrokortison kräm kommer att minska obehag i viss utsträckning. Detta är återigen ett utmärkt Brazilian Wax spets. Om det misslyckas att ge dig mycket lättnad och obehag är outhärdlig, söka medicinsk hjälp.
Vaxning avlägsnar håret från roten och öppnar porerna. Porerna förblir öppen i flera timmar efter vaxning. För att vara på den säkra sidan bör du undvika att tillämpa någon form av hudkräm och andra produkter på bikinilinjen i minst 24 timmar. Också, inte bada i havet strax efter brasiliansk vaxning. Detta kommer bara att öka risken för infektion. Applicera en god kvalitet återfuktande lotion på området. Detta kommer att lugna området. Använd bekväma underkläder eller åtminstone undvika att bära åtsittande underkläder tills den är bekväm.
Effekten av brasilianska vaxning varar i 3-5 veckor. Det beror faktiskt på din hastighet av hårväxt. Regelbunden vaxning kommer att resultera i mjukare och finare hår tillväxt. Följ alla ges Brazilian Wax tips för att undvika oönskade konsekvenser och har en säker och bekväm hårborttagning.

No comments:

Post a Comment