Saturday, 10 March 2012

Vad betyder det när du drömmer om någon

Drömmar har alltid varit en fråga om nyfikenhet för människan. Tolka dem innebär mer av gissningar, men det existerar några vetenskapliga teorier som kan vägleda oss i utvecklas de mysterier som drömmar anspråk på att vara full av. Så vad drömmar betyder? Fysiskt, drömmar är bara ett svar på våra tankar. Mentalt eller snarare psykologiskt, skulle de betraktas som signaler från vårt undermedvetna delen av hjärnan. Andligt, kan dessa meddelanden, varningar, hjälp riktlinjer skickas till oss via gudomliga varelser eller döda släktingar. Låt oss förstå mer om vad betyder det när du drömmer om någon. Se denna länk för att förstå i detalj om vad som orsakar drömmar.
Vad betyder det när Du drömmer om Någon?
Att veta, vad betyder det när man drömmer om någon, kan vi använda oss av flera teorier för att tolka den. Om det är någon du känner, skulle den mest troliga och gemensamma teori vara att du har tänkt om den personen alldeles för mycket. Speciellt när man drömmer om någon, är det mycket troligt att du tänkte på den personen när du somnade. Detta skapar ett avtryck av din tanke på din undermedvetna, som får uttryck i dina drömmar. Men att gå från teori, när man drömmer om någon, har det mer att göra med vissa aspekter som deras personlighet, eller den relation du delat med dem, snarare än personen själv. Dessa människor kan visas som företrädare för sina kvaliteter som du vill inskärpa, eller annat du redan besitter, men är omedvetna om. Om du är under mycket stress, kanske du drömmer om en person som har varit orsaken till stress i ditt förflutna, eller någon som har lett en mycket stressigt liv själva. För att se en favorit person eller en lugn personlighet betecknar fred och lugn i ditt liv just nu.
Vad betyder det när du drömmer om någon som du vill?
Normalt tankar någon du tycker om finns i din hjärna hela dagen, och mer exakt, innan du sover. Drömmer om någon du tycker om är alltså inte alls ett ovanligt upplevelse. Drömmer om dem, kan helt enkelt vara ett uttryck för din förälskelse, eller dragning till dem. Om personen tycker om dig tillbaka, betyder drömmen att du godkänner, självförtroende och självrespekt. För om personen verkar avvisa dig i drömmen, är det ett tecken på att vara låg på dig själv och känslan av otrygghet kryper i. Du inte är säker på att vinna person över och är mentalt förbereda dig för avslag, så att det spelar inte skada dig att dåligt. Detta kan betraktas som en sorts försvarsmekanism som genomförs av det undermedvetna.
När du drömmer om någon du hade tyckt i det förflutna, inte personen, men mönstret av händelser relaterade till dem är viktiga. Du kan stå inför en liknande mönster i ditt nuvarande liv, eller upplever slående lika känslor, som de du hade för dem.
Vad betyder det när du drömmer om någon som har dött?
Drömmer om någon som har dött är ett tecken på negativa inflytande och dåligt sällskap. Även om den avlidne är någon som var mycket nära dig, drömmen skulle vara en tröst och ett litet frigörelse från din sorg. Det kan finnas någon form av anslutning som du delar med död, som kan förekomma i form av liknande händelser i ditt liv, eller ditt beteendemönster, eller ens mentala tillstånd vid någon viss tidpunkt. Sådana drömmar kan också symbolisera olösta frågor med den döde personen.
Enligt andliga teorier, döda människor visas i dina drömmar för att avslöja orsaken till deras död (i händelse av en mystisk död som mord, självmord, etc). Om du går igenom en grov plåster i ditt liv, kan de döda återvända genom dina drömmar för att guida dig längs den rätta vägen och trösta dig. Sådana drömmar erbjuder värdefulla insikter och perspektiv. De öppna ditt sinne för de saker du redan vet, men kunde inte erkänna och hjälpa dig att titta på ditt liv i ett nytt ljus. Bläddra igenom varför människor drömmer för mer information.
Man kan få en rättvis bild om vad betyder det när du drömmer om någon genom artikeln presenteras. De olika typer av dröm tolkningar eller mönster, betydelser och slutsatser som är / kan härledas från drömmar skiljer sig dock från person till person.

No comments:

Post a Comment