Monday, 12 March 2012

Nyfödda Fotografering Idéer

Kan du tänka dig en bild som är vackrare eller mer oskyldiga än en sovande eller leende bebis? Antagligen inte! Nyfödda bebisar är en symbol för friskhet, oskuld och renhet. Men inom några veckor, är färskhet i ansiktet på en nyfödd ersätts med en busig flin. Leende, flytta barn faktiskt gör för de bästa bilderna i världen. Men att fånga det nya i ett spädbarn är det mest härlig upplevelse för alla fotografer. Den allra första ögonblicken i ett barns liv fångas av kameran och sedan hyste för en livstid. Om du är en stolt förälder eller en professionell fotograf söker nyfödda foto idéer, så kanske du har nytta av denna artikel. Nedan ges några grunderna för fotografering tillsammans med nyfödda fotografering idéer för dig.
Nyfödda Fotografering Idéer
Stilar, Nyfött barn fotografi idéer kretsar kring tre grundmodeller, miljö, ren och klassisk och rekvisita och föräldrar. Miljö stil handlar med barnets hem, dagis eller sjukhus i bakgrunden. Det gör en mycket unik och personlig touch på bilderna. Ett annat alternativ är att fånga barnets interaktion med sina föräldrar. Sådana bilder återspeglar hur nära familjen och den speciella band som delas av barnet och hennes föräldrar. Du kan också inkludera barnets äldre syskon om något. Ren och klassisk stil är de mest populära typen av fotografi som den fångar barnet i hennes mest naturliga tillstånd. Barnet är ofta naken, placeras på en böna väska med en mängd filtar runt henne. Den tredje stilen, rekvisita och föräldrar använder sig av trä skålar, stolar, korgar nyfödda fotografi rekvisita. Alla dessa objekt används för att stötta barnet att få en önskad pose. Föräldrar gör också bra rekvisita, eftersom barnet är mest bekväm i armarna på sina föräldrar.
Plats, under de första veckorna mammor är mycket motvilliga att ta barnet utomhus. Därför kommer dina alternativ begränsas till barnets hem eller på sjukhuset. Trots dessa två platser erbjuda unika och mest personliga platser för baby bilder. Om du är förbjudet att skjuta utomhus, kan en fond av grönskande trädgård göra för de mest hisnande fotografier. Du kan också se upp för några ovanliga nyfödda idéer foton ta så as undervattensfoto att återspegla den marina instinkter barnet.
Setup, Natural setup är det mest praktiska alternativet när man tänker på barn fotografering idéer. Eftersom barnets ögon är mycket känslig för ljus, bör du undvika ljus på barnets huvud. Stäng även av blixten på kameran samt röda ögon-reducering. Ställ in fotosession nära ett fönster eller någon annan källa till naturligt ljus.
Nyfödda fototips
Du bör alltid leta efter innovativa idéer för nyfödda bilder. Bebisar lindad i filtar på rygg är den vanligaste av alla nyfödda fotografi poser. Istället söker olika rekvisita och justera placeringen av barnet. A pose med barnets rygg mot bröstet av sin far och huvudet vilar på insidan av armbågen ger en märklig bild. En baby tittar över axeln på sin mamma ser också bilden perfekt. Men tvinga inte barnet att posera på ett visst sätt. Vara så skonsam som möjligt och samtidigt anpassa sin lilla lemmar. Om du använder bönor väska för att stötta barnet, se till att det inte är för mjuk, annars kommer du att ha svårt att hålla det stabilt. Spädbarn har inte någon kontroll över deras uttryck och rörelser, därför måste du ha en hel del tålamod. I varje fall stör inte det schema för barnet. Rådgör hennes föräldrar om tid kan du hitta henne vaken och glad.
Medan du tar färgfotografier av barnet, klä henne i dämpade färger som ljusa färger tar bort fokus från barnet. Svart och vitt tekniker fotografi fungerar bäst i detta sammanhang som fokus är alltid fixerad på den nyfödde. Glöm inte att ta närbild bilder på nyfödda för att framhäva dessa små detaljer.
Det var några av de nyfödda fotografi idéer för att fånga den allra första ögonblicken i ditt barns liv. Tveka inte att dike de traditionella metoder av fotografering och leda till innovation på den, eftersom precis som barn, skall hennes fotografi också vara unikt.

No comments:

Post a Comment