Wednesday, 14 March 2012

Lip rynkor

Rynkor fram som huden blir tunnare och med åldern kommer alla veta hur tunn huden blir. Förlusten av kollagen från hudceller får dem att skrumpna ihop, därmed bildar otäck rynkor. En av de många rynkor som plågar ansiktet, vilket många kvinnor frukta är de fruktansvärda läppen rynkor. Lip rynkor uppstår i form av veck runt munnen, vilket ger en mycket åldrat utseende till personen, särskilt om linjerna är djupa och många. Varför så många kvinnor dread läppen rynkor beror till skillnad från ögat rynkor, läppar rynkor gör att du ser betydligt äldre än din ålder. Därför är det viktigt att försöka begränsa uppkomsten av dessa förfärliga rader som gör många medvetna. Läs mer på fina linjer och rynkor.
Orsaker till Lip rynkor
Åldrande är en av de mest framträdande orsakerna till läpp rynkor. Läpparna är mycket känsliga delar av vår kropp, som förlorar kollagenhalten snabbare än övriga delar av ansiktet eller kroppen. Rynkor kallas perioral rynkor runt munnen är de första rynkorna ska visas i ansiktet. Överläpp rynkor har mestadels påträffats hos människor som gör täta threading och överläpp vaxning. Threading och vaxning drar huden löst, vilket ger upphov till läpp rynkor. Några andra faktorer som bidrar till bildandet av rynkor är rökning, exponering för mycket sol och även genetik. Vissa säger även att personer som dricker direkt ur flaskan, rynka sina läppar och mun ofta, vilket leder till bildandet av rynkor under en tidsperiod. Läs mer på rynkor runt munnen.
Hur bli av Lip rynkor
Den kosmetiska butiker och försäljningsställen är översvämmade med alla typer av anti-åldrande och anti-rynk hudvårdsprodukter och aktuella tillämpningar som syftar till att bromsa åldrandet och skrynkling process. Injicerbara fillers, injektioner botox, läpp ny beläggning tekniker mm finns för behandling av läppar rynkor. Däremot kan alla dessa behandlingar visar sig vara dyrt på en ficka. Låt oss alltså ta en titt på några naturliga sätt att minimera uppkomsten av rynkor i ansiktet och minskar deras synlighet. Läs mer på rynkor runt läpparna.
Drick mycket vatten, Hydrating själv är nyckeln till att förhindra läpp rynkor från tillväxtekonomierna i ansiktet. I själva verket är detta det bästa läppen rynkor behandling att tillgå, eftersom det ger frukt utan biverkningar! Drick ca 8 glas vatten varje dag. Förutom blekning av läpp rynkor, kommer din totala kropp hälsa förbättras också eftersom tiden går. Vi underskattar ofta effektiviteten och makt naturresurser omkring oss. Läs mer på huskurer för rynkor.
Sluta röka, Lip rynkor från att röka kan undvikas genom att sluta röka. Rökning har betyg för biverkningar, varför om du slutar röka ett antal av dina problem kommer att minska. Tänk på det! Du kan undvika alla de fula läppen rynkor genom att säga nej till rökning! Det är ett val du måste göra själv.
Använd läppbalsam eller geler, Torrhet resultat i shriveling av celler runt läpparna, vilket får dem att skrynklas. Att hålla läpparna fuktiga och släckt är viktigt att hindra dem från uttorkning och rynkor. Därför bör man få ett läppbalsam eller läpp gel och tillämpa den dagligen, även innan sänggåendet. Detta håller dina läppar återfuktas och släckt.
Undvik Upper Lip Vaxning, sedan överläppen fräsning eller vaxning drar huden på överläppen mycket kommer ofta gängning lända till mun rynkor. För att undvika detta är det bättre att ha en permanent behandling hårborttagning gjort (laserbehandling), så att ens överläpp hud inte kommer att behöva sträckas och drog då och då. Detta kommer att minska uppkomsten av läpp rynkor. Läs mer om hur du bli av med rynkor naturligt.
Regelbundna Exfoliering, vi vet alla hur döda celler måste rensas bort från huden regelbundet. Samma sak gäller för läpparna också. Läpparna måste rensas från sina döda celler varannan vecka. Exfoliering kommer att avslöja mjuk och vacker hud under och kommer att hålla dem fuktiga och släckt. Att exfoliera läpparna ta lite olivolja i en skål och tillsätt lite socker till det. Lägg tillräckligt för att bilda en pasta och gnid försiktigt pastan på läpparna med en tvättlapp med cirkelrörelser. Sedan långsamt tvätta bort pasta med ljummet vatten och tillämpa läppbalsam.
Läs mer på:, skrynkelfria hudvård, ansiktsbehandling Övningar för rynkor; Hur kan vi minska rynkor; Att bli av med läpp rynkor när de har etsat sig in i huden är svårt, så det är bättre du börjar ta försiktighetsåtgärder när du är ung. Drick mycket vatten, äta en hälsosam kost och hålla dina läppar hydrerad. Ett uns av försiktighet är bättre än ett halvt kilo bota!

No comments:

Post a Comment