Sunday, 11 March 2012

Eyebrow Makeup tips

För att ge ditt ansikte ett snyggt utseende med en välvårdad look, bör ögonbrynen vara perfekt formade. Detta ger ditt ansikte definition och gör att du ser mer attraktiv. Många kvinnor har väl definierade och välvda ögonbryn som förbättrar deras skönhet. Men för en del av oss, som inte har ett väl välvda ögonbryn eller har knapphändiga ögonbryn måste vi göra det mer smickrande med några tips ögonbryn smink. Mer om ögonmakeup.
Makeup tips för ögonbryn
Det bästa sättet att hålla dina ögonbryn väl letar groomed är att forma dem regelbundet av en fackman. Försök att behålla den naturliga form och båge av ögonbrynet och undvika penna tunn eller buskiga ögonbryn oregerliga. Buskiga ögonbryn gör en person ser slarvigt och penna tunn ögonbryn ser väldigt konstgjord och föga smickrande. Den idealiska ögonbrynsform är ett som är i linje med mitten av ena näsborren och det bör bara sluta just vid den yttre ögonvrån. Att forma din panna pincett användning panna av bra kvalitet för att ta bort herrelösa hår. Alltid plocka herrelösa hår under ögonbrynet och aldrig plocka hår ovanför ögonbrynet. Det hår som är för lång kan skäras med ett par små saxar. Mer om trimning ögonbryn och plockning av ögonbryn.
Om du har knapphändiga ögonbryn, då behöver du några tips ögonbryn smink för att fylla upp dem. De tre makeup produkter som du behöver för att uppnå perfekta ögonbryn är panna pulver, ögonbrynspennor och geler ögonbryn. Du behöver också en mjuk kil borste eller en tunn liner pensel att tillämpa dessa produkter. Först måste du pulveriserad ögonskugga eller panna pulver i en färg som nästan matchar färgen på dina ögonbryn. Välj en formulering som har en mjuk konsistens med en matt effekt och undvika allt som har en lyster eller koka i den. Använda en inklämd borste börja tillämpa panna pulver i mitten av pannan och försiktigt blanda den mot yttre hörnet. Använd spetsen på brynet borste för att sudda panna pulver mot början av brynet. Se till att du inte använder över panna pulver och hålla stroke lätta och starka. Tanken här är att skapa ett naturligt utseende panna utan att det ser som om du har använt för mycket smink.
En annan av tips Eyebrow Makeup är att använda en ögonbrynspenna i en nyans som liknar din panna och fyll i de områden som inte har hår. Se alltid till att du använder ögonbrynspenna med en lätt beröring som för mycket av färgen kommer att göra brynen ser för stark och artificiell. Om du har använt för mycket färg på brynen, kan du mjuka upp det med hjälp av AQ tips som har doppats i makeup remover. The bästa Eyebrow Makeup tips för naturlig frodiga ögonbryn är att använda en genomskinlig ögonbryn gel. Ögonbrynet gel liknar en mascaraborste och du har o tillämpa det i en uppåtgående svepande rörelse. Läs mer på; Eyebrow Pencil Tips, ögonbryn former, plockning av ögonbryn Tips, Några andra ögonbrynet makeup tips är att använda pannan pulver i nyanser som är minst två nyanser ljusare än din hårfärg. Om du har blont eller silver vitt hår, då din panna pulver eller ögonbryn penna färg bör vara minst två nyanser mörkare än håret. Se alltid till att du fyller upp eventuella luckor i dina ögonbryn med korta, fjäderlätta slag med ögonbrynspenna. När du fyller i hålfoten på dina ögonbryn, inte gå över den fysiska formen eller valv av ögonbrynet, eftersom detta ger dig en ständigt förvånad blick.

No comments:

Post a Comment