Wednesday, 28 March 2012

Laminat Bänkskiva Installation

När det gäller kök bänkskivor, har du många alternativ att välja mellan. För att nämna några, det finns laminat, konstruerade stenar, granit diskar, solid yta och block trä. Alla dessa produkter har sin egen för-och nackdelar. Som till exempel; graniter är hållbara och mångsidiga med flera färg fläckar, men är dyra och ofta får färgas. Således är en riktig planering av din budget och lite av produkt forskning som krävs för att välja rätt bänkskivan materialet.
Om du funderar på remodeling ditt kök inredning, överväga att installera laminat bänkskivor. Detta plastbelagda syntetiskt material uppfyller de grundläggande behoven för användning i köket, som är lätta att rengöra, mindre underhåll och hållbara. Ytterligare en fördel för laminat bänkskiva installationen är dess låga kostnader. I genomsnitt är laminat bänkskivor installation pris ca USD 35-45 per kvadratmeter. Det är dock viktigt att komma ihåg att de är utsatta för repor och chips, som är svåra att reparera. Förutom detta, laminat bänkskivor är värt att installera en snygg kök.
Installera Laminat Bänkskivor
Inplastat finns i varierande nyanser och designmönster. Du kan välja det från en mängd olika färger och textur som passar ditt kök design. Mät ytan på bänkskivan, där du tänker installera laminat. Därför bestämmer storleken på laminat i kvadratmeter behövas för att täcka det. Se till att du köper inplastat från ett pålitligt varumärke, även om dess pris kan vara lite högre. Nämns nedan är DIY steg för laminat bänkskiva installation:
Samla verktyg och förnödenheter, du måste laminerad plast, Tigersåg, fintandad handsåg, skiftnyckel, hammare, borr och lite, c-klämmor, gummihammare, bandslip, sandpapper, maskeringstejp, pensel, lim, abonnenten kompass, fogmassor pistol, täta, etc. För säkerhets syfte, glöm inte att bära hand handskar och skyddande glasögon under installationen.
Mät ytan, vara färdiga med nödvändiga förnödenheter för laminat counter installation. Ta bort alla tillbehör placeras över den gamla bänkskivan. Du kan använda kraftpapper att spåra hålen för senare upptagningar. Sedan mäter bordsyta, som du planerar att täcka med plast laminat. Tillsätt 1 tum extra för bänkskivan överhäng.
Cutting Laminat, Mark noggranna mätningar över inplastat. En liten avvikelse i märkningen kommer att resultera i dåligt passande för din laminat bänkskivor. Placera en maskeringstejp längs de linjer (något överdimensionerat kommer att göra) och skär med en sabel såg. Om du väljer förformade laminat bänkskivan installation, då även minska den överskjutande delar för perfekt passform.
Förbered ytan, bort gamla bänkskivor (om tillämpligt i ditt projekt) med hjälp av nödvändig utrustning. Ta också bort färg eller lack, vilket kommer att minska klibbighet lim. Rengör och slipa ytan ordentligt. Torka av slipning rester. En något ojämn yta kommer limmar inplastat till ytan. Med detta steg, är du nu redo för att installera laminat bänkskivor.
Installera Laminat, Du kan antingen använda klister eller lim för att tillämpa laminerad plast. Säkerställa att bänkskivan ytan är torr, kan du ansöka Carpenters lim (eller kontakta cement) jämnt över den. Gälla även den på baksidan av laminerad plast. Låt limmet torka i den rekommenderade perioden. Försiktigt anpassa skära laminat bitar innan de limmade ytorna vidrör varandra. Ställ sedan laminatskivor och kör händerna över ytan.
Du kan läsa mer om:; Installera Laminat Bänkskiva, bästa metoden för att Paint laminat Bänkskivor, laminat Bänkskivor Kostnad, När du är klar med laminat bänkskivan installation, fil och jämna kanterna. Låt limmet torka innan du rengör med en fuktig trasa eller en svamp. Om det behövs, använda ett milt rengöringsmedel för att bli av limmet. Följ samma rengöring tips när du tar bort fläckar från laminat bänkskivor. Använd aldrig hårda borste för att skura ytan eller kommer du att hamna gör linjer och repor. Vid svåra fläckar, rengör med blekmedel och torka av ytan omedelbart med vatten. Detta kommer att bidra till att återställa den ursprungliga laminatet bänkskivan färg.

No comments:

Post a Comment