Monday, 5 March 2012

Hazel Eye Color

Herman Melville sade en gång, Låt mig titta på ett mänskligt öga, det är bättre än att blicka ut i havet eller himlen, bättre än att titta på Gud. Jag kanske inte håller med de jämförelser som gjorts av Melville, men det mänskliga ögat är fascinerande, inte bara på grund av kraften i synen att det ger oss, men också blotta skönheten i denna del av den mänskliga kroppen. Utbudet av färger ögat iris, från de mycket vanliga brun ögonfärg till sällan grön ögonfärg och tom, hassel ögonfärg, göra ögonen av person ännu mer fascinerande. Ögonfärg är en polygen fenotypisk drag, som innebär att det är en märkbar fysiologisk egenskap som är ärftlig och beror på samspelet mellan gener. Det kan finnas många gener som påverkar ögonfärgen och exakta antalet gener fortfarande okänd. Människohandel, är skillnaden i färgerna i ögat på grund av varierande mängder av eumelanin som finns i dem. De tre viktigaste faktorer som bidrar till ögonfärg eller att vara mer exakt färg på iris, är - innehållet av melanin i epitelet i iris, innehållet av melanin i stroma i iris och cellulära densitet. Typiskt de variationer i färgerna på iris beror på olika förhållanden av melanin i iris stroma och humangenetik.
Hazel Ögonfärg: Genetik
Många människor är mycket förvirrade över vad som är hassel ögonfärg? Hassel ögonfärg definieras som som ett öga färg som är nyans liknar färgen på hasselnöt skal, vilket gör det liknar ljusbrun eller gyllenbruna i en nyans av gyllene med färgtoner av grönt och gult. I den nordamerikanska kontinenten, när någon säger att de har hassel ögonfärg, det automatiskt är associerat med en ögonfärg som verkar för att ändra färger på grundval av ljuset reflekteras i ögonen. Därför är ögon beroende förvandlas på ljuset i miljön, och även de kläder som de bär. Hassel ögonfärg är en av de sällsynta ögonfärger och förekommer främst hos människor som är naturligt i södra och östeuropeiska länder och även människor från Storbritannien.
Hasseln ögonfärg genetik studie har funnit att människor som har nötbruna ögon beror på kombinationen av Rayleighspridning (samma fenomen som gör att nyansen av blå som upptäcks under dagtid) och mängden melanin omgiven av iris. Ett antal studier har visat att hasseln är på medellång färg mellan brunt och mörkbrunt. Detta är anledningen till att det ibland kan vara en tillvaro av en mångfärgad iris. Det finns människor med hassel ögonfärg, som verkar ha fläckar av gul eller guld när deras ögon är märkt i solljus. Detta beror främst på att ögat är brunt eller gult nära eleven området och har nyanser av mörkt grönt eller kol vid yttre delen av iris.
Hazel Ögonfärg: Personlighet
I ett mycket klichéartade sätt, är ögon kallas fönster till din själ. I beteendepsykologi, yrkesverksamma definiera många aspekter om en person på grund av reaktionen i deras ögon. I själva verket finns det en gren av studie kallad iridologi att studier en persons iris, elev och sklera förstå några hälsorelaterade problem som en person kan ha. Det finns studier som har visat att människor som har mörk ögon är mer kunnig inom social kompetens jämfört med ljus eyed människor. Enligt uppfattningar som människor har om hassel ögonfärg, det finns forskare som har kommit till slutsatsen att människor tror att människor med nötbruna ögon tenderar att vara mer spontan och redo att prova nya saker. De tros roligt kärleksfull, vänlig och mer tillgänglig, om du har mer brunt i dina ögon. De tros också risktagare och öppen för utmaningar. Om du har nötbruna ögon med färgtoner av grönt, så finns det en möjlighet att människor tenderar att tro att du har en busig streak och är oförutsägbara.
För mer information om nötbruna ögon, kan du hänvisa till:; Eyeshadow för Hazel Eyes, Hazel Eyes: Makeup för Hazel Eyes, Hazel ögonfärg är en ovanlig färg som är eftertraktad av många människor på grund av deras unika och attribut som associeras med färg .

No comments:

Post a Comment