Thursday, 29 March 2012

Falsk mustasch

En falsk mustasch är en av de protetiska sminkningar som kan appliceras med hjälp av sprit tuggummi eller självhäftande baksida. Different falsk mustasch stilar har använts av spioner för att dölja själva och även av aktörer för att få den perfekta looken för sina roller. Olika material, allt från syntetiska fibrer till äkta hår används för att göra falska mustascher. Låt oss få mer information om falska mustascher i följande punkter.
Fake mustascher har använts av berömda Hollywood skådespelare och Charlie Chaplin var en av dem. Han bar en mustasch för sin roll i "The Tramp", som tecknet krävde att han ser äldre ut än sin ålder.
I USA (Dayton, Ohio) finns det en grupp som organiserar olika aktiviteter som rör att fejka mustascher. Kansas City falsk mustasch Club (KCFMC) är också en av de aktiva falsk mustasch klubbar i USA. Den har totalt 500 medlemmar världen över, och kapitel på platser som Salt Lake City, Chicago och Pittsburgh.
Hur man gör en falsk mustasch, Man kan göra en falsk mustasch från hår till dockor (t.ex. Barbie), äkta hår, etc. Låt oss förstå rutin när man gör en falsk mustasch. ; Det material som används för att göra en mustasch ska skäras i önskad form. ; Coloring sker i allmänhet i svart. Man kan dock använda olika färger om behov uppstår. ; Kan färgen torka i ca 5-6 timmar. ; Innan mustaschen bör huden tvättas noggrant och torkas. , Tillämpning anda tuggummi på huden är nästa steg i processen. Ett tunt lager av sprit tuggummi eller lim är tillräckligt för att tillämpa en falsk mustasch. , Efter Anden tandköttet appliceras på huden, bör mustasch placeras och lätt tryck appliceras på det. , För en realistisk falsk mustasch kan makeup tillämpas på ansiktet. ; Falsk mustasch Kit, falsk mustasch byggsatser eller apparater kommer med nödvändiga saker att bära med dessa mustascher. Mustascherna också komma med skägg i olika former, till exempel, getskägg. De olika falsk mustasch produkter anges nedan.
Gentleman Mustache (Äkta Hår blandade färger mustascher Halloween 2015): Denna mustasch är gjord av människohår. Olika färger där mustaschen finns är svart, mörkgrå, ljusgrå, ljus brun, medium brun och blond. Den anda tuggummi som behövs för att tillämpa denna mustasch kommer inte med produkten, den säljs separat. Man kan få denna mustasch produkt för $ 6,99.
Falsk mustasch Set: Uppsättningen innehåller 7 mustascher som skall användas för 7 dagar i veckan. Dessa 7 typer av mustascher är följande: "The Hollywood" (söndag), "The Hero" (måndag), "The Square" (tisdag), "The Bruisers (onsdag)," De Weasel "(torsdag)," Sheriffen "(fredag) och" The Farfar (lördag). Måtten på dessa mustascher är ca. 1,5 cm (bredd) x 7 cm (längd). Setet levereras med en självhäftande. Den totala kostnaden för "falsk mustasch Set" är $ 3,99.
Styre falsk mustasch: Denna falsk mustasch gjorda av syntetiskt hår och är ansluten till en mesh nät. Man måste köpa sprit tuggummi separat för att fästa mustasch. Priset för detta falsk mustasch produkt är $ 6,99.
Snygg mustascher Disguise Kit: Den eleganta mustascher förklädnad kit är en 7 delset. Det är bäst för klädd i partier. Mustascherna är gjorda av tyg och produkten kostar $ 10,99.
Läs mer på:; mustasch färger och namn, Fu Manchu mustasch, Hur att växa en mustasch, Fake mustascher har alltid varit en fråga av intresse bland aktörer spelar olika roller. Människor har alla möjliga åsikter om huruvida de vill använda en falsk mustasch eller inte. En sak att ha i åtanke säkert är att en person ska kunna bära falsk mustasch perfekt.

No comments:

Post a Comment