Saturday, 3 March 2012

Kort Bröllop Slöjor

En väl utformad bröllop slöja ger den ultimata se till brudklänning. Faktum är att många människor tror att en brudklänning är ofullständig utan ett bröllop slöja. Ett bröllop slöja är en betydande brud tillbehör som kompletterar hela brudkläder klädsel. Även bröllop slöjor kommer i olika stilar och längd, numera kort slöjor bröllop är mycket populära och föredras av många brudar. Den största fördelen med kort bröllop slöjor är att de kan bäras hela natten och passar bra för en mindre formell look. Också eftersom de finns i en mängd olika stilar som en eller två våningar, skimrande paljetter, vintage-stil spets, osv en brud kan ha fler alternativ när du väljer en slöja som komplement till hennes brudklänning och ge henne den vackraste och elegant utseende. Därför, kolla in den nedan ges olika stilar och längd bröllop slöjor.
Kort Bröllop Slöjor
Visir eller Cage Slöjor: visir eller bur slöjor är den kortaste bröllop slöjor som var mycket populär på 1950-talet, och nu åter i trend. Till skillnad från traditionella långa, flytande bröllop slöjor, dessa slöjor sitta rätt över ansiktet och är tillverkade i tyll eller organza. Dessa slöjor inte flip inte tillbaka över huvudet och bara täcker ögon och kinder.
Axelhöjd Slöjor: axelhöjd slöjor passar nästan alla bröllopsklänningar och ge bruden de mest fantastiska och modernt utseende. Dessa slöjor är längre än buren slöjor, har både en fram och bak och ser bäst med en brudklänning, som är utan mycket detaljer eller runt axlarna.
Elbow Längd Slöjor: Om du önskar att ha ett bröllop slöja som är något lång men ändå kort, då armbåge längd slöjor är perfekt för dig. Dessa slöjor är ca 30 inches lång, och har både en fram och bak och komma ner fram till mitten av ryggen och midjan. Elbow längd bröllop slöjor som är mest populära eftersom de ser bra ut även när man bär med en enkel bröllopsklänning som inte har mycket av arbetet eller detaljer.
Fingertopp Slöjor: Som namnet säger är dessa slöjor är så länge brudens fingertopparna och kan bäras med någon brudklänning. Till skillnad från buren slöjor, fingertopp slöjor har både en fram och bak, de kan alltså vändas tillbaka över huvudet. Dessa slöjor fungerar bäst för brudar som vill ha korta men lite längre slöjor för sin bröllopsklänning. Läs mer om brudslöja mönster.
Göra en Kort Bröllop Veil
Om du planerar en låg budget bröllop och inte vill spendera en massa pengar på ditt bröllop klänning, kan du försöka göra din egen brudklänning, eller åtminstone ditt bröllop slöja om du inte har mycket tid. Att göra ditt bröllop slöja allt själv kommer inte bara att skära ner ditt bröllop kostnader, men kommer också att lägga en personlig touch på det. Och man vet aldrig, kan din slöja visa sig vara helt fantastisk än de flesta billiga korta bröllop slöjor finns i många brud affärer. Så utan större dröjsmål, här är några enkla instruktioner om hur man gör en kort bröllop slöja hemma. , Beroende på önskad längd ditt bröllop slöja och färgen på din klänning, välj en tyll som matchar perfekt med ditt bröllop klänning. ; Vik tyll till hälften och vid ett vikta kortsidan, med hjälp av en sax klippa de två vikta lager av tyll på den råa torget hörn i en rundad kant. Vik ut tyll och något strykjärn. , Håll den andra kortsidan av tyll. Nu, längs hela kortsidan av slöjan, göra långa stygn. Nu tätt dra dessa stygn och att säkra, knyt en knut på tråden. ; Fäst kanten till tiara eller håret kammen med ett tyg lim och när den torkar sy paljetter, pärlor eller strass på tyll, om så önskas. Läs mer på brudkläder hår tillbehör. , Jo, det om korta bröllop slöjor. Med andra bröllop preparat se till att du inte förbise ditt bröllop slöja och plocka något som kompletterar din brudklänning och framhäver din frisyr för att ge dig den mest perfekta utseende.

No comments:

Post a Comment