Tuesday, 6 March 2012

Väggbeklädnad Idéer

Oavsett om du redecorating eller flytta till ett nytt hem, vilket ger dina väggar en makeover kan helt förändra ditt vardagsrum. Många av oss tror inte längre än alternativen av färg och tapeter när inredning, vi gå rakt skugga kort och färgrutor. Men det finns en värld av alternativ att överväga så stora väggbeklädnad idéer. Nedan är några idéer som kan hjälpa dig att komma på innovativa sätt att förvandla ditt hem.
Konventionella väggbeklädnad Idéer
Paint: Den mest konventionella av alla sätt att täcka väggar, behöver målning liten introduktion. Det finns en uppsjö av alternativ som finns när det gäller färg, skugga och texturer, för att inte tala finish. Måleriet är också ett bra DIY alternativ, som kan bidra till att minska kostnaderna om du letar efter billiga väggbeklädnad idéer. Se till att läsa upp på målningstekniker och tips om, innan du tar på ett projekt.
Tapet: tapetsering dina väggar är ett annat bra sätt att stämpla din personliga stil på en yta. Som färg, tapeter finns i otaliga texturer och finish, och du är mer än sannolikt att bli bortskämd med valmöjligheter. Många väljer tapet att de kan matcha med sina möbler eller linne, för att skapa en samordnad övergripande utseende som är tilltalande för ögat. Med nya och innovativa tekniker inom tapetsering och en massa tillverkare att välja mellan, kan du hitta tapeter som passar alla plånböcker. Om du letar efter källare väggbeklädnad idéer, till exempel, och inte vill punga ut en stor summa, tapetsering är ett alternativ. Du kan också använda PÄLSGARNERING band som finns i 2x2 ark, under träpanel för att ge din källare en rustik makeover.
Kakel: Kakel är ett populärt val som väggbeklädnad idéer i utrymmen där det finns mycket vatten exponering, främst kök och badrum. Keramiska plattor är konstruerade för att tåla och stå emot försämringar vid långvarig kontakt med vattnet och därför är ett prioriterat val för omfattande badrum vägg idéer. Men om du har ett rymligt badrum, med avgränsade områden för vått och torrt, kan du använda en kombination av badrum kakel och färg eller tapeter som tillval. Samma sak gäller för ditt kök, där du kan använda brickor runt handfatet och säger, måla, i resten av området. Kakel gör dock kräva en bra mängd underhåll, för att undvika bildandet av injekteringsbruk runt kanterna. Eftersom de är rutinmässigt utsätts för vatten, bildar de också grogrund för bakterier och mögel. Torka plattorna ner som rutinmässigt kommer att bidra till att minska den ansträngning som du behöver sätta in för att rengöring injekteringsbruk mellan plattorna.
Träpanel: Du skulle kunna överväga paneler dina väggar, eller skapa en enda boaserade väggen som en brännpunkt i ditt rum. Om du är osäker om hur du använder träpanel för hela väggen, TRÄPANEL är ett annat alternativ att överväga. Det finns många TRÄPANEL idéer som du kan gå igenom innan du sätter sig på en stil som tilltalar mest. TRÄPANEL ses ofta längs korridorerna och trapporna, att skapa en intressant kontrast i konsistens. Trä väggbeläggningsfirmor idéer även inkluderar användning av tunga oljor lim för att fixa ark faner som väggbeklädnad. De flesta väggbeläggningsfirmor idéer som använder trä är dyra, dock, så detta kanske inte en bra lösning om du har budgeten.
Creative väggbeklädnad Idéer
Om du letar efter ovanliga väggbeklädnad idéer, behöver dina alternativ inte begränsas till de som täcker hela väggen. Det kan vara irriterande att hitta opassande fläckar på väggarna, särskilt om du har hittat en nyans av färg eller papper som du är mycket nöjd med och skulle avskyr att ersätta. I sådana fall kan du täcka upp lappar, med väggbonader eller inramade konstverk. Har inte fått en målning ligger runt? Sök din mest färgstarka matta, eller att sidenscarf du aldrig bär, få det inramade, och montera den på plats du behöver för att täcka.
Barnens rum är utrymmen där du verkligen kan låta dig själv, och dem gå. Besök din järnaffär och du hittar en mängd olika ytbehandlingar som du kan experimentera med. En som sannolikt är populära bland barn använder svarta tavlan färg, för att skapa en svarta tavlan vägg. Få dina barn några krita i olika färger, och ge dem fria händer - de är noga med att ge vägg konst en helt ny innebörd!. En annan enkel väggbeläggningsfirmor idé för barnens rum, är att täcka en vägg eller ett avsnitt i kork ombord, eller mjuka ombord. Barn kan använda denna vägg som en yta att pin up bilder, anteckningar, scheman eller skapa collage om lusten tar dem.
Samtidigt som väggarna ett nytt lager färg kan blåsa nytt liv i något utrymme, behöver begränsar du inte dig själv att bara måla, när man tänker på väggbeklädnad idéer. Tänk på din vägg som en tom duk, som du kan använda för att uttrycka din kreativitet och låt dig gå. Du kan mycket väl bli glatt överraskad över resultatet!

No comments:

Post a Comment