Saturday, 17 March 2012

Värderingsavdrag för Oval Faces

Så vad är kriterierna för att välja frisyrer för ovala ansikten? När du väljer en frisyr för ovalt ansikte typ, bör frisyr vara sådan att den täcker sidorna av ditt ansikte, och ger uppmärksamhet till din bästa ansikts funktionen. Om din bästa egenskap är dina ögon då en frisyr med en bra lugg kommer att göra susen. Har du en hjärtformad cum oval ansikte, sedan hakan är en attraktiv funktion. I ett sådant fall kan ett medium frisyr med tapering avsnitt sida hår få uppmärksamhet till hakan. Om du har ett ovalt ansikte, men har friska kinder och att få uppmärksamhet till dina kinder, hålla håret klippa trubbig, med lite hår drog bakom öronen och en del hår faller på sidorna av ditt ansikte. Användning av sådana tips kan hjälpa dig att välja rätt frisyr för ansiktet struktur.
Lång & korta klippningar för ovala ansikten
Graderade korta klippningar för ovala ansikten, graderad bob värderingsavdrag är ganska lätt att underhålla. Du kan välja en Kelly Clarkson stil graderad bob frisyr. I en examen bob, håret är nära nacken korta och sidorna hålls längre. Du kan hålla sidorna asymmetriska för utseendets och par denna stil med sidan svepande lugg. Eller klippa sidorna symmetrisk, och koppla ihop den med trubbig rak lugg.
Romantisk Cute Värderingsavdrag för Oval Faces, om du har naturligt vågigt eller lockigt hår, sedan en söt romantisk bob frisyr är ett bra alternativ för en lättskött kort frisyr för dig. Du kan klippa en trubbig bob som kommer till mitten av halsen, och följer det med lite sida smällar. Denna stil är perfekt för kvällen parter, när du vill följa med en romantisk look med vacker klänning.
Layered Medium Värderingsavdrag för Oval Faces, Om du har medellångt hår eller rakt fint hår, så är detta ett bra alternativ of frisyr för er. Att få dessa lager frisyrer hålla längden tills mitten av halsen eller tills axlarna. Klipp av håret i djupa lager och stil dem inåt. Skär den främre delen av håret i långsidan svepande lugg, och skär ändarna på luggen hackig, så att ändarna på håret ser väl åtskilda. Styla håret lager nära sidorna av ansiktet.
Vågig Lång Värderingsavdrag för Oval Faces, Om du har vågig eller långa lockiga hår, använd sedan dessa tips om lockiga frisyrer för ovala ansikten. Klipp håret i långa lager. Men se till att du börjar lagret skär underifrån hakan nivå, som att skära hår nära kronan i lager kommer att göra ditt ansikte ser längre. Bifogar här stilen med mycket lång sida smällar. Side del håret och hålla längre bena sidan öppna, och de mindre avsked sidan av håret, gömd bakom örat. Man kan också stoppa sidan lång lugg bakom det andra örat om du vill.
Sleek Lång Layered Klippning; Om du har raka fina och långa hår, sedan gå till en snygg lager skär. Denna långa lager hår stil kommer att få dig att se elegant. Börja skära i djupa lager under hakan och stil håret inåt. Den främre delen av håret ska skäras i sidan smällar. Längden på luggen bör bibehållas lite ovanför ögonbrynen, du kan använda en hårtork för att stil these lugg åt sidan och inåt.
Dessa var de olika idéer värderingsavdrag för ovala ansikten. Det är bättre att diskutera den frisyr du vill med din stylist så att du hamnar med en snygg oval ansikte frisyr.

No comments:

Post a Comment