Monday, 19 March 2012

Infant Ear Piercing

I de flesta västerländska kulturer är öronhåltagning något som sker bara när en person blir tonåring eller kan vara ännu en vuxen. Under senare år har många föräldrar varit visar intresse för piercing öronen på sina barn som inte ens är ett år gammal. Detta har gett upphov till debatter, eftersom det finns många människor som tror att sätta ett spädbarn genom smärta är den grymmaste sak som föräldrar kan göra. Dessutom är det också troligt att barnet öronhåltagning lätt kan ge upphov till infektioner som barnets hud är väldigt känslig. Det är dock spädbarn öronhåltagning verkligen så osäker? Uppenbarligen inte! Anledningen är att det finns många kulturer där öronhåltagning görs när barnet är månader eller ibland, bara några månader gammal. Så, om du vill få din lilla dotter är hål i öronen, här är några saker som du måste veta om barnet öronhåltagning. Du kan också läsa mer på örsnibben piercing.
Infant Ear Piercing
Det finns olika skäl som föräldrar få sina barns öra genomborrat. Medan vissa människor gör det av kulturella skäl, att följa familjens traditioner, etc. Det finns också föräldrar som gör det lätt för andra människor att känna igen sitt barn som en flicka. Människor som stöder piercing spädbarn öra anser att barn faktiskt inte ihåg den smärta som orsakats av håltagningen när det sker så tidigt i livet. Det finns också föräldrar som har sagt att deras barn inte ens gråta när hennes öron var perforerad. Att hålla detta i åtanke kan man säga att det är inget fel i piercing barnet lyssna på, utan det är faktiskt en bra idé. Dessutom, de flesta människor tror att barn som har hål i öronen faktiskt ser väldigt söt.
Även baby öronhåltagning inte har många risker, det finns vissa saker som föräldrar måste komma ihåg innan de fattar sina barn till piercer. Ett misstag som många gör är att ta sitt barn till köpcentret för att få örat piercer. Man måste förstå att pistolen som används för att genomborra öron i gallerian är inte ett bra alternativ när det gäller spädbarn öronhåltagning. Detta beror på att vapnet inte kan steriliseras och därmed har potential att orsaka barnet öroninfektion. Därför bör spädbarn öronhåltagning alltid göras av en barnläkare eller en professionell piercer. Detta beror på att dessa yrkesgrupper alltid använda sig av en steriliserad nål som är det säkraste sättet att piercing. En annan sak som måste hållas i åtanke är det smycken som används efter att piercing är klar. Billiga smycken som har niob kan orsaka allergiska reaktioner och därmed aldrig bör användas. The bästa smycken som bör användas efter barnets öron hål är antingen 14 K guld eller kirurgiskt stål som de är allergivänliga. Läs mer på öronhåltagning priser.
Infant Ear Piercing Care
När hål i örat är gjort, blir det ett ansvar för föräldrar att ta väl hand om den. Detta är viktigt att se till att barnet inte har någon infektion runt piercingen området. Det är viktigt att se till att spännet av örhängena inte är för hårt eftersom detta kan orsaka irritation i barnet. Örhänget som sitter fast i barnets örsnibben bör få stanna där i minst sex månader, eftersom det tar lika lång tid att läka. Under dessa sex veckor, är det viktigt för föräldrarna att rengöra örsnibbar med tvättsprit, varje dag. Detta kommer att hjälpa till att hålla området rent och även om ditt barn har för vana att röra piercing ständigt, minskar risken för infektioner också avsevärt. Men om du hittar några problem som rodnad, ärrbildningar, blod, för mycket svullnad osv om barnets örsnibbar, rådfråga läkare eller piercer eftersom dessa kan vara symtom på piercing spädbarn öroninfektioner. Mer om öronhåltagning vård.
Du kanske vill läsa mer om:; Infekterade Ear Piercing, Infected Ear Piercing behandling, få hål i öronen, jag hoppas att denna artikel om modersmjölksersättning öronhåltagning har varit till hjälp för dig. Även risken för infektioner är mycket låga, om örat piercing sker genom att alla säkerhetsåtgärder, beslutet att få sin barnets hål i öronen helt vilar på föräldrarna. Så, väga för-och nackdelar med spädbarn öronhåltagning noga innan beslut.

No comments:

Post a Comment