Thursday, 22 March 2012

Glasögonduk Scratch Repair

Med repor, mindre eller större, på glasögonglas kan hindra en vision klarhet. De flesta människor väljer glasögon ersättning när de hittar repor på linserna. Men ersätter linser eller köpa en ny ram helt och hållet är ganska dyrt. Dessutom, om din glasögon recept inte har ändrats, ersätter objektivet är faktiskt ett slöseri med pengar. Detta beror på att repor på linsen kan tas bort hemma också. Även om det finns folk som rekommenderar vissa hem rättsmedel för glasögon repor, är det bäst att använda en glasögonduk kit repor som finns på marknaden. Här kommer vi ta en titt på den process av glasögon scratch reparera med hjälp av ett kit.
Glasögonduk Scratch Repair Process
Glasögonglas finns i tre former, nämligen plast, glas och polykarbonat. Oavsett, är material linser av, är det lätt för dem att få repor vid hantering det vardagliga. En av de vanligaste orsakerna som kan ge upphov till repor på glasögonglas omfatta rengöring av linser med din duk, mjukpapper, etc. Oavsett kan vara orsaken, är det möjligt att bli av med repor från glasögonglas med en god kvalitet glasögonduk renare. Om du inte hittar dessa kit på marknaden, kan du söka på Internet som det finns olika hemsidor som säljer dessa produkter. När du har fört kit linsrengöring här är några steg som du måste följa. Läs mer på monokel scratch reparation. ; Innan provar rengöring lotion på din glasögonglas, glöm inte att läsa anvisningarna på förpackningen noga. De flesta av de glasögon renare kit består av en speciell lack samt en mjuk trasa. , När du har läst instruktionerna, måste du rengöra glasögonglas med din vanliga Putsduk för lins. Se till att du linserna noggrant för att avlägsna damm, smuts och fläckar helt från dem. Läs mer om rengöring glasögon. , När det är gjort, tillämpa lite av det speciella lack på båda sidor av linser. Du måste ge den polska bo på linserna efter den tid som anges i anvisningarna på förpackningen. ; Efter en tid, ta en mjuk trasa som finns i satsen och gnugga linsen försiktigt tills all polish rensas från den. Kontrollera dina objektiv under ljus och om du inte är nöjd med resultatet, upprepa hela proceduren igen. Efter flera försök, har du säkert glasögonglas fri från varje form av repor. , Åtgärder för att förebygga glasögonduk Scratching
Även om ovanstående reningsprocessen är en effektiv metod för att avlägsna glasögonduk repor, fungerar den bara med mindre repor. Med andra ord är det faktiskt inte möjligt att reparera glasögonglas som har stora repor. Även annonser av byggsatser lins repa säga att de hjälper att bli av med stora repor på linsen, är detta faktiskt inte sant. Så, om du observerar några stora repor på din glasögonglas, är det enda alternativet du måste hitta glasögonduk ersättare. Trots sådana fall är ovanliga, dvs djupa sprickor inte förekommer. Därför är det bäst att känna till några sätt att undvika repor från att visas på linserna. , En av de bästa sättet att förhindra repor på glasögonglas är att rengöra den regelbundet med en linsrengöringsvätska och mjuk trasa som ordinerats av din ögonläkare. ; Använd aldrig saker som pappershandduk, torr vävnad eller dina kläder för att rengöra linser eftersom detta kan orsaka uppkomsten av repor väldigt lätt. , Det är också viktigt att undvika beröring med linserna med fingrarna när du hanterar dem och se till att du placerar dem i en skyddande väska när du inte behöver dem. Detta kommer att bidra till att minska risken för repor förekommer på glasögonglas. , Jag hoppas att alla dina tvivel om glasögonduk repa reparation har rensat igenom den här artikeln.
En sak som du måste komma ihåg är att repor polska kanske inte fungerar om din glasögonglas har en icke glansig yta eller ett skyddande skikt. I detta fall, fråga din ögonläkare efter andra alternativ för att reparera din glasögonglas. Dessutom är det viktigt att kontrollera ögat strömmen innan du köper glasögon repa reparationssats för om ditt recept makt har ökat, har du inte några andra alternativ än att byta ut linser.

No comments:

Post a Comment