Sunday, 11 March 2012

Parrot Flower

Parrot blomma är en av de sällsynta blommor, som inte kan odlas i hushållet trädgården. Även om det sägs att blomman finns i olika länder i Sydostasien, har det varit övervägande finns bara i Thailand. Många har sagt att få e-post om papegojan blommor. Thailand har förklarat att det är en skyddad art och det finns ett förbud mot export av papegoja blomma växt. När människor fått e-post, sa många av dem också att det var papegoja blomma bluff. Samtidigt har studier visat att blomman verkligen existerar i de tropiska skogarna i Thailand.
Parrot Flower Information
Det vetenskapliga namnet på papegoja blomma är Impatiens psittacina. Det är även känd som "papegoja balsam", eftersom det är arter av balsam. Det var ursprungligen beskrevs av botanisten Joseph Dalton Hooker. Blomman blev populär för att den liknar en "flygande kakadua". Även i Thailand var det mer vanligt förekommande i Shan staterna, som är en brittisk tjänsteman. Papegojan Blomfrön presenterades för Royal Gardens 1899 och anläggningen blommade i 1900, när beskrivningen publicerades av Joseph Dalton Hooker.
Denna blomma behöver extremt varma och fuktiga klimatet, som finns i Thailand, Myanmar och även i vissa delar av Indien. Många antar att det är klimatet, beror på vilket blomman inte kan odlas av trädgårdsmästare runt om i världen. Men det finns några fler anledningar också. En av de främsta orsaken är, att blomman är skyddad och kan inte exporteras. Även om kan du komma över vissa webbplatser på Internet, som säljer frön av blommor, dock kan frön ha blommor som liknar papegoja blommor, men inte av papegoja blommor. Det andra skälet, varför anläggningen har framgångsrikt inte odlas i andra delar av världen är, för det är inte känt, vad är det pollinatören, beror på vilket blomman inte utsäde. Det finns olika uppfattningar om pollinatörer, vissa säger att det är en liten fladdermus eller en liten fågel, som har tunga lång nog att nå inne i blomman. Den andra trossystem är att pollinatören kan vara en geting eller stora bin. I slutändan kan det klart sägas att oavsett vad eller vem gör jobbet i Thailand är inte tillgänglig i någon annan del av världen.
Även om blomman är vacker, är anläggningen av Parrot blomman inte en vacker syn. Den växer i en buske, som är stökigt, breda blad buske, och kan växa så högt som sex meter hög. Du kan få bära upp med fula syn för omkring 10 månader om året, eftersom den blommar bara under några veckor runt oktober-november varje år.
Blommorna är ofta skördas när de är helt mogna. De öppnar inte förbi det stadium, där blommorna skördas. Så att blommorna pågå under en längre tid, är högblad mindre öppnas. Normalt blommorna inte öppna ytterligare efter skörden och de kan förlora sin visuella intryck.
Blomman har tjocka stjälkar och bladen har en serrulate marginal. Färgen på blomman är ofta ljus lila till karminröd. I sidled foderblad är orbicular och ljusgröna, medan den nedre foderbladen is bulbous och gradvis smalnar till en hooked sporre tippas i karmin. Medan rygg kronblad är orbicular och huvor, det är den laterala enat kronblad, som är långa.
Allt detta tag var papegojan blomma sägs vara en naturlig för Sydostasien och Thailand för att vara exakt, har nyligen hävdat att finnas även i tropiska klimat av Amerika. Påståendet är dock ännu inte har kontrollerats. Vissa blomsterhandlare också anspråk på att blommor lager papegoja är detta ytterligare ett påstående, som måste ratificeras.

No comments:

Post a Comment