Thursday 1 March 2012

Tecken på Attraction från män

Pojkar omintetgöra mig. Jag hatar alla deras indirekta meddelanden, jag hatar spel att spela. Gillar du mig eller hur? Säg bara så att jag kan komma över dig. - Kirsten Dunst
Har du ofta förvirrade när det gäller män? Kan du inte bedöma om en viss kille i din klass eller på kontoret är intresserad av dig? Om ja, då det kunde ha mycket att göra med din oförmåga att läsa den manliga kroppsspråket. Precis som kvinnor, män visar för vissa tecken på attraktion när de är intresserade av någon från det motsatta könet. I själva verket män är mycket mer uppenbar när det gäller att visa sitt intresse i en kvinnor. Allt en kvinna måste göra är att hålla ögonen öppna och hon kommer lätt att kunna få dessa tips. Att hjälpa kvinnor att ta reda på manliga kroppsspråket bättre, nedan är några vanliga beteenden som visas av män när de är attraherad av en kvinna.
Tecken på Attraction från en man
Eying du?; Om du tycker att vacker hunk eller cutie-pie i din klass stirrar på dig, är det en av de säkert skott tecken på attraktion som en kille gillar dig. Vanligtvis när en kille gillar en tjej, är det första som han kommer att göra för att visa sitt intresse för henne att försöka få ögonkontakt med henne. Det är också hans sätt att ta reda på om du är intresserad av honom. Så, om du är, ser rätt tillbaka för en andra och sedan tittar bort, bara titta på honom igen. Detta är mer än tillräckligt för att signalera till honom att du också är intresserad!
A Perfect Gentleman?, När en man är i närvaro av en kvinna han vill gå ut med, kommer han vara på sitt bästa gentlemannamässigt beteende. Så, om du hittar dörrarna killen öppning för dig eller erbjuda dig en plats eller se välvårdad, betyder det att han är intresserad av dig. Lägga sin bästa fot framåt framför kvinnan de vill är en av de tecken på attraktion från män. Så, om du gillar en kille, håll ögonen öppna för sådana ledtrådar.
Allestädes närvarande, är han?; Har du råkat komma över den här killen i kollegiet matsalen och sedan igen till gymet du ofta varje dag? Tja, kan det vara så att dessa tillfälligheter har skapats av killen! En av de vanligaste tecknen på manliga attraktion är att han ständigt ska försöka vara omkring dig. Han kan även komma med några dumma ursäkter bara för att prata med dig. Så, om du tror att ödet är det som ger dig ansikte mot ansikte är det han gör tricket, inte Gud.
Närma?, När en man är intresserad av en kvinna, visar han vissa fysiska tecken på attraktion som han kommer att stå mycket nära henne eller att försöka hålla sin hand på hennes arm eller axel i en väldigt beskyddande vis. När man står nära dig, om mannen lutar mot dig när du pratar eller försöker röra vid dig (inte lustfyllt men i en vårdande sätt), betyder det att han vill vara intim med dig.
En god lyssnare?; Om du fortfarande är förvirrad över de tecken på attraktion från män, så här är det NITARE. Har killen plötsligt började uppmärksamma varje ord som kommer ur din mun? Har han lyssnar uppmärksamt även när du pratar om din tjej kompisar eller sprees shopping? Om ja, är han definitivt in i dig. Lyssna till dig är hans sätt att lära känna dig bättre och ta reda på vad du gillar och ogillar. Betala odelad uppmärksamhet på en tjej är en av de tecken på romantisk attraktion som män visas.
Rastlös? , Vill du veta några manliga tecken kroppsspråk attraktion? Här kan du gå - han verkar nervös, berör hans hår då och då, skjuter hans axlar rygg, gör hans armar mer synlig för dig (att visa sina muskler), svettningar, stammar, i grunden är rastlös, rastlös och ivrig att behaga dig. Allt detta är tecken på manlig attraktion och om han uppvisar dem till dig, det visar att han vill datum.
Spegling du?, En annan av de tecken på attraktion från män är att hans kroppsspråk, gester, kommer åtgärder börjar likna din. Om killen är kopiera dina manér omedvetet, signalerar det att han gillar dig.
För ett förhållande att komma igång är det mycket viktigt att en kvinna fångar dessa tecken på attraktion från män. Märk väl, kommer en man synsätt sällan man förrän han är något säker på att du också gillar honom. Så nästa gång du ser en kille som du vill visa dessa ovannämnda signaler, svara med ett leende ... och lämna resten till killen!

No comments:

Post a Comment