Monday, 5 March 2012

Parfymer som driver män Crazy

Vad skulle du inte ge eller göra för att din man gå all ga-ga om dig? Du skulle tillbringa timmar i skönhetssalongen, skulle du shoppa loss för att få den perfekta klänningen, som skulle göra att du ser alla ganska framför honom, skulle du spendera timmar i köket förbereder sin favorit rätter, och så vidare . Men ändå, till din besvikelse, du bara inte kan få honom att bli galen om dig. Men hur kommer det flera andra flickor, har så många killar som går alla galna om dem? Varför händer det? Tja, en svara på parfym som de använder. Det finns vissa parfymer som driver män galna. I en undersökning har 89% av männen sade att en kvinnas doft ökar ytterligare hennes skönhet och gör henne ännu mer attraktivt för dem. Så nu är frågan vad är den typ av dofter som driver män galna? Tja, här är de.
Kör honom galen med parfymer
Hur tror du parfymindustrin sälja sina produkter? Enkelt, genom attraktion. De håller som visar att om kvinnorna bär parfymer av dessa märken, då är det lika bra som en kärleksdryck. Dessa parfymer bör användas för att driva män vilda. Ursprunget av parfymer går tillbaka till nästan 4000 år, då den användes som en makt att locka. Män blir galen med några parfymer eftersom vissa parfymer har förmågan att sätta igång minnen. En särskild lukt, kommer att påminna honom om du och bara du. Så vad är de olika typer av parfymer som driver män galna?
Frukter och blommor, lukten eller parfym av frukter och blommor försvagar försvaret av män. De föreställer den tropiska öar eller regnskogen och som driver dem galna. Så nästa gång du vill att din make eller pojkvän att gå hela galen i dig, se till att du har en kombination av dessa två.
Eteriska oljor; Rätt kombination av vissa väsentliga aromatiska oljor som sandelträ, orange, ylang ylang, patchouli parfymer, jasmin eller någon annan citrus olja, är säker på att göra din man / pojkvän, bli kär i dig igen. Män älskar också doften av jasmin eller liljor. Av alla dofter som driver män galna, är en annan doften av rent hår. När du har tvättat håret med din favorit doftande schampo, bara föna det. Det verkar för att öka parfym.
Parfymer Män Don't Like, män brukar inte gynna parfymer som är tunga. Vissa kvinnor, tillämpas starka parfymer. De gör det för att imponera på män. Men dessa tunga parfymer göra just det motsatta.De avviker män.
Män också gillar inte unisex dofter och parfymer. Parfymer som även de kan använda, varför kommer det driva dem tokig, eller hur? Ovanligt eller något unikt lockar oftast män.
Luktar män älskar, Här är 5 lukt, som när den används, skapa en parfym som driver män galna.
En smak av vanilj, män, har själva erkänt att det faktum att de går galet med lukten av vanilj. Parfymer med vanilj först startades av Mughal kejsaren Shah Jahan till hans hustru Mumtaz Mahal. Så nästa gång du köper en parfym, se till att den har en antydan av vanilj på det.
Svart lakrits och deg Nut, Du kan köra honom galen med parfym som ger ut en doft av deg mutter och svart lakrits. Du kan också använda en gel lakrits dusch eller bara lägga till några droppar ängel mat badolja till din badet intill och se honom gå galen i dig.
Pumpkin Pie, Pumpkin får inte vara allas favorit veggie. Men en doft av pumpa paj och tillsammans med att lukten av lavendel olja, kommer att göra underverk. Du har dessa parfymer att köra honom vild.
Apelsiner, Ingenting som doften av apelsiner att köra honom galen. Söta äpplen används också i parfymer som driver män galna.
Lily, ljuset subtil lukt av denna blomma, kommer att driva en man galen. En droppe av det och du kommer att ha killar svävar omkring dig som bin runt honung.
Så flickor, ingen anledning att spendera dina pengar på dyra parfymer för att attrahera det motsatta könet. Det är mot bakgrund doftande parfymer som driver män galna. Så gå och hämta dem (de parfymer liksom män) girls!

No comments:

Post a Comment