Thursday, 22 March 2012

Garage Konvertering Idéer

En standard enda garage i USA är ca 150 kvm ft och som kan vara ett extra vardagsrum för dig om du konvertera garaget som en integrerad del av ditt hem. Om en del garage konvertering mönster i hand är ett bra sätt att konvertera ditt garage in på ett extra badrum, sovrum eller ett extra familjerum. Du kommer alltid att spara mycket pengar eftersom ditt garage redan består av en stiftelse, fyra eller fem ytterväggar och tak. Om du ser den på rätt sätt har du en billig lösning i dina händer som lägger till en ny komfort utrymme, till ett billigare pris.
Idéer för Garage Konvertering
Ett garage konvertering kan vara en av de mest ekonomiska sätten att lägga lite extra vardagsrum till din kärleksfulla hem. Det bästa är, grunden till tak och väggar är redan på plats och ledningarna är ofta tillräckligt. Om ditt garage redan är ansluten till ditt hus, har du redan en befintlig post. När du vill konvertera ditt garage de bästa alternativen människor tycker är ett badrum eller kök förlängning. Låt oss ge dig några idéer garage konvertering. , Normalt ett garage har betonggolv på plats. Den befintliga garage golv kan användas som undergolv för önskad typ av golv du vill ha. Bestäm om du vill göra en utjämning av golv. , Alltid har en check med rörmokaren om rör och avlopp frågor. VVS ett garage på rätt sätt kan rädda dig från ett slöseri med tusentals liter vatten och några framtidsfrågor dränering. ; Den största utmaningen mycket ägarna tycker är ungefär tomrum på garageporten. När du tar bort luckan, måste dess utrymme för att fyllas på ett sätt så att det blandas med resten av huset och fungerar som en komplimang till den nya livsrum. Försök att kontrollera en altandörr eller utformningen av en ny mur som inkluderar ett stort fönster. Se garageport återanskaffningsvärdet. , Om ditt garage är ansluten till huset, kanske du kan inkludera värme-och kylsystem i de nya utrymmet. Tillsätt alltid isolering till väggar, golv och tak för att kontrollera värme och kyla i det nya utrymmet. , Om du planerar att använda en del elektriska apparater i ditt nybyggda rum, få en ny 20-amp krets installerat. , Mycket av de saker du har i din garage kan säljas på en loppmarknad eller skiftas i en källare. Nu kan du även måste se till att din bil får en ny nyans, prova en carport. , Ha en detaljerad diskussion med din familj, för att göra det nya rummet ser ut som det alltid varit en del av ditt hus. Försök att matcha färgerna av skjutbara, fönster och stilar dörr. ; Garage omställningskostnaden
Om ditt garage har ett tak, väggar och en stiftelse, är kostnaden mer benägna att gå ner jämfört med ett nytt tillägg. Material och arbetskraft kan köra upp till USD 400 till US $ 2.000 beroende på renoverar arbete ni utför. För en fullständig omvandling, för att göra garaget ser ut som en integrerad del av huset, börjar priset varierar från US $ 7.500 till 10.000 USD och om du vill göra en komplett makeover priset kan gå upp till US $ 20.000 eller mer beroende på projektets komplexitet och design. Alltid vara försiktig att ett garage konvertering sker utan kunskap om din lokala planeringen avdelning betecknas som en olaglig garage konvertering och kan slå tillbaka på dig. Det kan leda till brott mot lagar som att skapa en offentlig eller visuellt störande, bryter mot parkering lagar eller byggnadsregler. De lokala myndigheterna kan böter dig, vilket innebär en dyr uppgradering eller ett förbud mot ditt garage konvertering.
Detta var all information jag kunde ge dig angående idéer garage konvertering. Jag hoppas att denna artikel på idéer garage konvertering kommer att visa sig till stor hjälp för dig och göra återgå till mig om du har några förslag eller tvivel.

No comments:

Post a Comment