Friday, 2 March 2012

Blackhead Remover

Pesky svarta fläckar finns på näsa, öron, haka, etc. kan vara ganska irriterande och föraktfull. Dessa fläckar, som kallas pormaskar är en form av icke-inflammatorisk acne som bildas när talg, som är den naturliga oljan i huden täpper till porerna i huden tillsammans med några döda celler och bakterier. När porerna öppna, blir denna överflödig olja oxideras med syre och blir svart, vilket resulterar i de föraktfulla svarta fläckar.
Medicinskt kallade öppna komedoner, kan dessa pormaskar kan orsakas av flera faktorer som brist på vatten i kroppen, förhöjda överskott skrubbning av huden, nivåerna av ansikts oljeproduktion, förhöjda nivåer av androgena hormoner, överflödig användning av make-up, etc. behöver dock leva man inte med dessa elaka fläckar. Man kan använda blackhead remover verktyg och tillgripa blackhead hem rättsmedel för att bli av med dem.
Blackhead Remover Hem botemedel
Använda blackhead remover band rekommenderas inte eftersom upprepad användning av dessa band orsakar hudirritation och ytterligare finnar pormaskar. Samma är fallet med blackhead avskiljare och blackhead insug remover eller dammsugare. Det finns flera blackhead borttagningsmedel som finns på marknaden samt som hävdar att ta bort pormaskar, är det dock viktigt att kontrollera olika recensioner blackhead remover innan de köper något av dem. I denna artikel kommer vi att titta på några olika sätt att bli av med pormaskar naturligtvis, huskurer är alltid säker!
Gelatin och Milk; I en liten mikrovågsugn skål, ta en matsked av gelatin och 1 ½ matsked mjölk och mikrovågsugn det under 12 sekunder i mikron. Rör om med en sked och tillämpa denna blackhead bort mask i den blackhead drabbade regionerna i ansiktet. Efter 20-30 minuter, när masken har torkat helt, dra bort det. Med skalade maskeralagrar kommer också oönskade, pesky blackheads. Tvätta ansiktet kommer kallt vatten för att stänga nyligen rensas porerna.
Citronsaft, saft pressas ur en bit färsk citron är effektivt för åtdragning av porerna i huden, vilket, clearing bort pormaskar på huden. Således tillämpa vissa citronsaft på pormaskar två till tre gånger om dagen för blackhead bort.
Vinäger och majsstärkelse, förbereda en pasta av majsstärkelse och ättika och tillämpa det på de drabbade områdena. Efter pasta torkar, tvätta med ljummet vatten.
Havregryn och yoghurt, I en skål, tillsätt 2 msk havregryn och 3 msk yoghurt och blanda ihop dem. Tillsätt sedan en msk färsk citronsaft och en msk olivolja. Vispa de fyra ingredienserna och applicera blandningen på blackhead drabbade området. Efter 5 minuter skölj blandningen av med kallt vatten. Detta är en annan effektiv naturlig blackhead behandling.
Ekologiska druvor, Vindruvor är nyttiga för att upprätthålla syra balansen i normal hud, alltså, få hjälp bli av med pormaskar. Ta ett gäng ekologiska druvor och blanda dem att bilda en blandning köttiga och tillämpa den på blackhead området. Efter en halvtimme tvätta bort det med ljummet vatten.
Bockhornsklöver, att förbereda en pasta av bockhornsklöver, krossa några bockhornsklöver löv och förbereda sitt klistra genom att lägga till lite vatten. Applicera den på pormaskar och vänta i tio minuter, varefter man behöver för att skölja bort det med ljummet vatten. Eftersom bockhornsklöver är en effektiv ört som trottoarkanter blackhead tillväxt, kommer man finna huden ren och blackhead fri efter tvättning pasta av.
Personer med fet och kombinerad hy är mer mottagliga för att påverkas av pormaskar jämfört med människor med andra hudtyper. Var försiktig när du köper blackhead removers, eftersom vissa kan hamna skada huden i stället för läkning det. Kontakta en hudläkare eller hudterapeut för råd om bästa sättet att bli av med pormaskar om pormaskar vägrar att vika.

No comments:

Post a Comment