Sunday, 25 March 2012

Moisturizer Ingredienser

Som vi alla vet att återfukta huden är en viktig del av en hudvård regim efter rengöring och toning. Det finns många olika typer av mjukgörande som finns på marknaden som lovar ungdomlig hud, så det är väldigt svårt att välja den rätta. Vad är kriterierna för val av en fuktighetskräm som kommer att hålla huden hydrerad och fördröja ålderstecken då? Tja, det är definitivt inte den attraktiva förpackningen eller mycket lugnande ord expedit. Du bör noggrant läsa etiketten på baksidan av paketet för att ta reda på fuktighetskräm ingredienser.
När du vet om fuktighetskräm ingredienser och vilka av dem är positiva eller negativa för din hud, kan du fatta ett informerat beslut när man köper fuktighetskräm. En annan fråga som folk frågar är, gör moisturizers arbete? Ja, de absolut arbete. Förutsatt att du använder rätt som är mest lämplig för din hudtyp.
Fördelaktigt Moisturizer Ingredienser
De viktigaste ingredienserna i en fuktighetskräm är vatten och olja. Förhållandet mellan olja och vatten som finns i fuktighetskräm är vad som skiljer en fuktkräm från en annan. Personer med torr hud bör välja en fuktighetskräm som är oljebaserad medan de med normal eller fet hud bör välja ett vattenbaserat fuktkräm. Några andra fuktighetskräm ingredienser som är välgörande för huden är hyaluronsyra och ceramider som inte bara bidra till knubbig upp huden som ger intrycket av en jämn linje utan hud, utan också behåller och drar fukt från luften, hålla huden hydrerad. En annan stor fuktighetskräm ingredienser är neuropeptider som stimulerar kollagenproduktionen och förbättrar strukturen och tonen i huden. Vitamin C och E är också fuktkräm ingredienser som finns i några dyra high end hudkräm som har stora anti aging egenskaper. E-vitamin skyddar huden och hjälper till cellulära förnyelse att göra huden smidig och skrynkelfritt medan C-vitamin förbättrar produktionen av kollagen och hudens elasticitet.
Skadliga ingredienser i Återfuktning
Du kanske tror att välrenommerade skönhet företag skulle undvika att använda skadliga ingredienser i mjukgörande, med tanke på hur dyr en del av dem är. Men tyvärr, vissa krämer innehåller skadliga ingredienser som på sikt skulle torka upp huden och påskynda åldrandet. Här är en lista med fuktkräm ingredienser som kan skada hudens struktur. ; Petroleumprodukter Petroleumprodukter som paraffin och mineraloljor täpper igen porerna som orsakar uppkomsten av whiteheads och pormaskar. Det bromsar också utvecklingen av kollagen och regelbunden användning av sådana produkter orsakar ansamling av toxiner. ; Parabener: Detta är en mycket vanligt förekommande konserveringsmedel som används i krämer och andra hudvårdsprodukter. De avbryter kroppens hormonbalans och också negativt påverkar binjuren systemet. Någon forskning har också kopplat parabener med cancer. ; Sodium Laureth Sulfat: Detta är också en skadlig fuktkräm ingrediens som även finns i hårschampo. Det kan lätt tränga igenom huden genom att bryta ner fuktspärr i huden. När natrium laureth sulfat kombinerar med vissa andra kemikalier som finns i fuktkräm det blir till nitrosaminer som är cancerframkallande. ; Propylenglykol: Propylenglykol kan orsaka hämmar tillväxten av hudcell och även orsaka dermatit. Långvarig användning kan ge upphov till hudirritation och njurar och lever avvikelser. ; Läs mer på; Best Facial Moisturizer, Natural Face Moisturizer, Face Moisturizer Recipe, det handlade om fuktkräm ingredienser som är bra och de som är skadliga för din hud. Vissa aktiva ingredienser i moisturizers är C-vitamin, aloe vera, alfaliponsyra, coenzym Q10 och vitamin A. Din fuktkräm bör innehålla dessa ingredienser ska vara effektiv och hjälpa dig att få len hud. Några bra moisturizers är Clinique Dramatically Different Moisturizer, La Prairie Skin Caviar, Chanel Hydramax, Creme de la Mer, filosofi Hope i en burk och Clinique Superdefence Triple Action Moisturizer. Läs alltid etiketten på baksidan av fuktighetskräm innan de köper en och inte får tas upp av hype och finare förpackningar.

No comments:

Post a Comment