Saturday, 10 March 2012

Crazy Hat Idéer

Om du funderar på en fest för ditt barn, varför inte ha ett tema part i stället för en vanlig en. Den bästa personen att du kan kasta för dina barn är att ha en galen hat fest där barnen klä ut sig i olika typer av galna och unika hattar. Du kan även ha en sektion där det finns ett urval av hembakade galna hattar som barnen kan prova. Barnen kan klä ut sig i roliga hattar för en kväll festa och ha roligt. Hosting och organisera ett sådant parti för barn är mindre påfrestande än en komplett maskeraddräkter parti och allt du behöver göra är att komma med lätt galna hat idéer. Här kommer vi att guida dig hur du kan komma med några galna hat idéer och en fest för dina barn som de kommer att vårda och minnas länge. Mer om idéer födelsedagsfest.
Crazy Hat Idéer för barn
Ett mycket bra alternativ när du är värd en galen hat part är att ha en tävling där gästerna (som barnen) konkurrerar om de mest roligaste, konstigaste och mest kreativa hattar. När du hanterar ut inbjudan till festen, se till att du förklara att hattarna ska vara roliga och dum och inte den normala sorten. Det finns många tokiga hatt idéer som du kan komma med. Du kan samarbeta med dina barn att komma med unika idéer för dessa roliga hattar. Det första steget i att utforma en galen hatt är att tänka på omfattningen av hatten. Du kan antingen göra hatten i dimensioner som passar ditt huvud eller så kan du gå alla ut och har en enorm hatt som ger en mycket dramatisk effekt. Nästa steg för galna hat idéer är att besluta om din inspiration för hatt. Du kan välja mellan blommor, frukt, grönsaker, djur eller till och med vanliga vardagliga föremål som en kastrull eller kopp och fat. Den vanligaste och mest lätt galen hatt idé är blommor. Du kan antingen ta en vanlig flätad hatt och rum flera blommor så att de hänger runt ansiktet. Du kan antingen placera ett urval av olika typer och färger av blommor måfå eller grupp ihop ett gäng färska blommor i toppen på mössan så att det ser ut som en stor blomsterarrangemang. För en mer visuellt imponerande effekt du kan också lägga till några olikfärgade band på baksidan av mössan så att de släpar efter. Lär dig mer om barn konstnärlig verksamhet och hantverk.
Vissa den hemgjorda galna hatten idéer som jag har verkligen gillat att titta på är de som kretsar kring mat. Det finns två sätt att gå runt designa en hatt som är inspirerad av livsmedel. Ett sätt är att ta en normal bredbrättad hatt och lägga till lite tropiska frukter som äpplen, vindruvor och ananas på det. De andra galna hatt idé som du kan prova är att göra en hatt som liknar en viss matvara. Det kan vara allt från en läcker vattenmelon till en slickepinne. En mycket bra galen hatt idé som jag hade sett nyligen var en hatt som var formad som ett upp och ner korg med massor av olika godis på toppen. En av de bästa galna hatten idéer för flickor, är att göra en jordgubbsmössa. Allt du behöver är lite vitt chiffong tyg, några röda satin, skum och gröna satin tyg. För att göra den övre delen av mössan, sy den röda satin i en rund skiva och fylla med skum. Skär ut några gröna satin tyg för att göra blad och sy fast den på toppen och mitten av den runda skivan. Att avsluta det lager med vit chiffong så att det ser ut som kanten på mössan.
Barn älskar djur och du kan centrera din galna idéer hatt runt den. För en enkel galen hatt idé, bara bifoga uppstoppade djur som en gigantisk orm eller en spindel på toppen av en flätad hatt. Du kan också göra andra galna hattar som en gigantisk spindel, kalkon eller enhörning med hjälp av tyger, papp och skum. För en mer futuristisk effekt du kan skapa en galen hatt genom att konstruera en robot, en parabol eller ett flygande tefat. Läs mer på; Party Hats man gör och hur man Ballong hattar; hur man gör papper hattar; Så dessa var några galna hatt idéer som du kan prova när du kastar en temafest. Kom ihåg att en galen hat parti är inte bara för barn, vuxna också kan gå med på det roliga och har en underbar tid.

No comments:

Post a Comment