Wednesday, 7 March 2012

Persimmon Tree

The persimon träd är ofta som orientaliska Kaki som det är hemma i Japan, Korea och Kina. I själva verket, i Japan, är det odlas sedan 8: e århundradet. Nu är det odlas i många andra delar av världen, inklusive östra delarna av USA. Denna anläggning tillhör Ebony familjen som är kända för sin hårda, svart trä. Det totala antalet arter av persimon träd är mer än 200. Bland dem är den amerikanska persimon trädet anses vara den mest mångsidiga arten. Den svarta persimon och Mabolo är två andra sorter som är också mycket populära.
Persimmon Tree Identifiering
I allmänhet är persimon träd identifieras genom deras frukter, bark, löv och blommor. Persimmon träd kan vara så höga som 40 till 50 meter och diametern på stammen är ca 2 meter bred. Trädet har en unik struktur med hängande grenar. Färgen på bark är svart och det verkar som en alligator dölja. Eftersom trädet blir gammal fåra utvecklas på barken. Dess blad är mycket dekorativa med ett spetsigt, avlång form och längd av 4 - 6 inches och bredd av 2 - 3 inches. Persimmon frukt är orange till färgen och växa på våren. In omogna tillstånd, dessa frukter är något bitter, sur i smaken. Men eftersom det mognar the syrlighet och bitterhet är borta och frukten blir mycket mjukare. Persimmon blommorna är gul till färgen och består av fyra kronblad. De blommar i slutet av maj och början av juni. Det är en lövfällande träd som fäller löv under hösten. På vintern blir detta träd vilande.
Persimmon Tree Care
The persimon träd växer bra särskilt på de områden som har måttliga vinter och mild sommar. Att ta hand om detta träd är inte svårt men kräver mycket tålamod. Detta eftersom du måste vänta i många år innan trädet börjar bära frukt. Det viktigaste steget i persimon trädvård är följande:
Plats: Persimmon träd måste odlas i en stor öppen yta som får fullt solljus. Placera trädet på en plats där den kan få nog vindskydd. Detta beror på dess armar och ben är sköra och kan gå sönder av starka vindar.
Jord Tillstånd: Den ideala markförhållandena för tillväxt av persimon träd är väldränerad lerjord jord. Det kan dock växa bra i många andra jordar, förutsatt att det rinner bra och är inte särskilt salt. Markens pH-värde nivåer bör i intervallet 6,5-7,5.
Vattning: Efter plantering trädet, måste det vattnas tre gånger på en vecka. När dess rötter är etablerade, kan man tolerera korta perioder av torka och en gång i veckan vattning kommer att räcka. Om markförhållandena är fuktig och dagen inte temperaturen är alltför hög, då kan du vattna dem efter ett uppehåll på några veckor.
Gödning: gödningsmedel bör ges till trädet runt sen vinter och tidig vår. En god kvalitet allrengöringsmedel gödselmedel med en 10-10-10 varumärke är precis rätt för god tillväxt av persimon träd. Applicera inte kväverika gödselmedel som det kommer att leda till för tidig frukt släppa.
Beskärning: Detta görs för att stärka ramen för de viktigaste trädets grenar och förbättra produktion av frukt. Vid tiden för planteringen ska det klippas upp till 3 meter. När trädet är ungt, bör beskärning göras en gång varje år. Klipp alla de döda delarna av den träd och även några av de nya utväxter på tips av grenarna. Hitta mer på persimon trädvård.
Om du inte kan växa persimon träd i din trädgård, kan du njuta av den skönhet, skugga och färg av dessa träd i många persimon träd gårdar. The persimon frukt är mat för olika lokala djurlivet. Av denna anledning dessa gårdar föder ofta dessa djur där. Du kan besöka en sådan anläggning som kan vara en underbar semester med dina vänner och familj.

No comments:

Post a Comment