Thursday, 15 March 2012

Klippning för män

Tvärtemot vad de flesta tror, ​​det finns många alternativ när det gäller frisyrer för män Så behöver du inte klippa överväxta håret i en traditionell kort frisyr, som nästan alla män väljer. Du kan gå för en faux Mohawk, eller ta en trevlig lager frisyr. Och om du gillar långt hår, då välja en multe. Allt du behöver är att trimma din överväxta hår på viss plats, och voila! Du har en snygg frisyr att titta och ett helt nytt utseende. Kolla in dessa olika idéer om mäns frisyrer, och ta reda på vilken stil du gillar mest.
Lång & korta klippningar för män
Crew Cuts för män, dessa är lätta att underhålla hårklippning, och är en av de mest populära militära hårklippning. I en snagg, är håret på sidorna och ryggen avrakat. Och toppen är hår klippa relativt kort och tog examen i längd, så att den längsta håret är på framsidan av hårfäste, medan håret på baksidan är kortast.
Buzz Klippning med Side Cuts, som är de minst underhåll hårklippning kan du välja, och de ser mycket fet. Klipp håret i en mycket kort surr frisyr, och med en rakkniv raka håret att göra två eller tre raka linjer. Du kan också be stylist komma med sin egen kreativitet.
Taggiga korta klippningar för män, om du vill gå till snygga taggiga frisyrer, sedan gå till en buzz frisyr, genom att hålla sidorna och tillbaka håret rakat eller i små grödor och kronan håret längre. Sedan stil toppen håret i spikes, med hjälp av ett extra tag gel.
Mohawk Snygg Klippning för män, Det är ganska klassisk punk frisyrer, och ju längre Mohawk, kylaren det ser ut. Men att upprätthålla en längre Mohawk är svårt eftersom hår är limmad och varm strykas för att hålla den rak och lång. Men kan du hålla en medelstor Mohawk och färg i punk blå, grön eller rosa.
Faux Mohawk Cool Klippning för män, om du tycker att ovanstående Mohawk värderingsavdrag för män är extrema, prova det trendiga faux Mohawk stilar. Dessa är mycket snygga frisyrer, och man behöver inte använda hårda hårstyling produkter för att behålla den. Klipp håret på sidorna i korta grödor, och hålla mitt hår längre. Sedan stil mitten håret uppåt och framåt med ett extra tag gel.
Trendiga Klippning för män, dessa trendiga frisyr kan ses lekte med Zack Efron. Denna stil ser väldigt cool, och är lätt att få. Men för denna frisyr du behöver din hårlängd till mitten av halsen. Fråga din stylist att klippa håret i en skål frisyr, förutom längre i ryggen. Klipp den främre delen av håret i långsidan svepande lugg. Du kan köra en rakkniv genom håret sektioner för att få den mjuka stripig slutar titta.
Vågigt-Curly Klippning för män, Återigen lager är ett bra sätt att klippa håret om du medium eller långt hår. Du kan klippa den främre delen av håret i långa lugg. Men om du letar efter en kort variant av vågiga frisyrer för män, sedan gå med ovanstående trendiga frisyrer för män, och inte köra en rakhyvel, men bara gälla serum på vått hår, och rufsa till dem lite för att ge en sexig ovårdad utseende.
Medium Klippning för män, Om du har rakt hår, sedan skikt är ett bra sätt att klippa håret. Du kan gå med mitt skildes eller sida skildes stil. Klipp håret i lager och flip håret utåt. Undrar hur den här stilen ser ut? Prova googla "Keith Urban Haircut".
Modern Mullet Lång Värderingsavdrag för män och den moderna mulle frisyr är en sval sett frisyr. Med denna frisyr, behöver du inte skär dig igen håret kort, men bara trimma den lite på sidorna och toppen. Håll tillbaka håret längre, skär den sida håret mycket kort, och lägga till några sidor nedskärningar. Sedan hålla kronan håret lite längre och stil det uppåt.
Det var några av de många snygga frisyrer för män. Så prata med din stylist om frisyr du vill ha och få en cool ny frisyr!

No comments:

Post a Comment