Tuesday, 13 March 2012

Getingbo i Hus

Walking down hallen finner du en enda, ensam geting satt bredvid den öppna ett gammalt larmsystem. Nästa gång du passerar, märker du ensam geting har företag. Detta innebär en fruktansvärd tanke till ditt sinne, är det en geting bo i hus?
Det finns över 20.000 av olika typer av getingar finns runt om i världen. These 20.000 typer av getingar är uppdelade i två grupper, de ensamma geting och social geting. Det ensamma getingar är inte mycket av en oro måste man bara ta hand om sina getingstick, speciellt om du är allergisk mot insektsbett.
De sociala getingar är de farliga eftersom de är aggressiva i naturen. These getingar behandla någon komma nära sitt bo som en fiende och kommer att kämpa med näbbar och klor för att skydda sina hus. These getingar kan svida flera gånger eftersom deras gadd inte bryta ut bina. Om du ser något av dessa aggressiva getingar bo i hus eller runt ditt hus, se till att du omedelbart vidta korrigerande åtgärder för att bli av med dem. Du kan använda en flugsmälla ungefär eller hemgjord WASP fällor för att döda en ensam geting. Men hur är det getingbo i huset? Följande punkt kommer några av information om hur man kan bli av geting bo i hus.
Hur bli av med getingbo i Hus
Att ha en geting bo i hus är en riskabel situation som du har att utöva en hel del försiktighet vid hanteringen av dessa aggressiva insekter. Getingbo avlägsnande är en mycket smärtsam process som man måste ta massor av skydd. Det finns en särskild tidpunkt när det kan betecknas som en något säker period att bli av med getingbo. Du måste attackera boet under dagen paus, strax före gryningen. Detta är det säkraste tid på dagen då du kan anfalla kolonin som de minst aktiva den här gången. Om du bara är som jag, vem kan inte stiga och lysa på dagen paus, då kan du försöka bli av med dem på Sun ned eller när vädret är lite kyligt. Denna gång de tenderar att vara lite trög och kommer sällan attackera när temperaturen är kall. Aldrig någonsin angripa en geting bo på eftermiddagen eller när vädret är varmt, även om du är den modigaste människa på jorden. Dessa insekter är som mest aktiva under denna tid på dygnet och du bjuder raseri dessa små gaddar.
Du bör försöka vänta ett par veckor efter en varm sommardag och höst för att bli av geting bo i hus. I de flesta geting arter, kan man se att alla getingar dör under hösten. Det är bara drottningen som överlever, och hon går in i viloläge tills nästa vår. Så det är den bästa tiden för att eliminera getingar lätt som varken kommer den aggressiva getingar utgör ett mycket hot och drottningen kommer troligen att ta sin skönhetssömn. Du kommer att kunna förstöra getingbo utan att ta mycket risker. Men om du inte kan vänta tills hösten för getingarna att dö och drottningen att vända foglig, kan du prova följande hur man kan bli av geting bo i hus tips för att utrota dessa skadedjur.
Att bli av Underground getingbo i House, Om du har geting angrepp någonstans under ditt hus måste du rep i en hjälpare att bli av med insekterna. Då måste du samla ihop några material för utrotning som ½ liter fotogen, spade, en större våt handduk och bär skyddskläder. Du bör ha tjocka kläder som gummi och inte ylle eller bomull kläder eftersom de är lätta att penetrera av Stinger. Du måste knyta ärmslut, byxben med handskar och stövlar. Se till att du knappen upp din krage, eftersom detta kommer att förhindra geting från att flyga in dina kläder.
Nu kan du börja din attack, antingen tidigt på morgonen eller vänta tills det är tillräckligt mörkt. Då behöver du närma boet långsamt, utan spännande den aggressiva getingar. Häll därefter fotogen genom boet entrén. Sedan omedelbart begära att din partner för att täcka bo med våt handduk. Detta förhindrar att rök från att fly och kommer att döda alla getingar i boet. INTE under några omständigheter ljus eld i boet. Också, inte bara stå där, springa iväg från boet och gå in i ditt hus. Kontrollera att du låsa fönster och dörrar för att hålla borta någon av rymlingar från getingbo.
Att bli av Aerial getingbo i House, Om du har ett bo papper geting eller hängande getingbo i huset, kan du förstöra bara den med en bomb. Jag menar inte att använda en handgranat, men en speciellt utformad trycksatt bomb för getingar. Följ alla instruktioner av bomben noga och stå ca 8 till 10 meter bort från boet. Se till att du bär skyddskläder och täcka ansiktet att vara säkra. Då syftar till öppnandet av boet, slå bomben. Detta kommer omedelbart dödar alla getingar Om du siktar rätt. Men om du träffar utanför boet, kommer getingar fortfarande dödas, men bara lite långsamt. Använd inte Raid, hushållet insektsmedel. Detta är kommer att döda getingar, men riktigt långsamt. Vid tiden alla är döda, skall du ha attackerats av arga geting krigare.
Om du hittar getingbo är inom ett hål i väggen, måste du ringa en skadedjursbekämpare. Du måste tala med olika professionell kontroll geting insekt företag och bestämma vilken som passar dina behov och fickor. Och om du tvivlar på din kompetens eller mod att ta på sig en geting bo helt själv, är det alltid bättre att ringa en skadedjursbekämpare. Försök ALDRIG att bli av med getingbo särskilt om du är allergisk mot stick. Du kan behöva utföra attacken processen två eller tre gånger för att vara helt säker på att det finns några kvar getingar. Jag hoppas att ovanstående punkter om hur man kan bli av geting bo i hus har visat sig vara ett användbart läsa för dig.

No comments:

Post a Comment