Wednesday, 14 March 2012

Surface piercingar

Surface piercing är en typ av piercing som skiljer sig från det normala piercingar som görs på öron och näsa. Normalt är piercing gjort genom att sätta in nålen från ena sidan av huden och ta ut den från andra sidan. Men när det gäller skär genom ytan, både hålen skapas på samma plan i huden. Med andra ord, inte tränga igenom ytan piercing inte huden djupt och reser bara en kort sträcka. Detta gör ytan piercing en mycket komplicerad piercing, som om den inte görs på rätt sätt kan orsaka problem som avvisande, migration och ibland skador på vävnader i huden också. Därför, om du vill få en yta piercing, se till att du går till en piercer som har tillräcklig erfarenhet av att göra ytan piercingar som har läkt ordentligt.
En annan anledning som orsakar migration eller avslag är den typ av smycken som används. Det finns piercers som använder en böjd eller rak barbell att göra ytan piercing. Dock är de smycken som bör användas för denna typ av piercing en flexibel yta barbell som har formen av en häftapparat stift och har 90 graders vinkel på båda sidorna. Detta smycke hjälper i allt snabbare takt och den läkande processen som det är svårt för kroppen att trycka ut i huden. Därför forskning samt om piercer, innan du får din yta piercing gjort. Låt oss nu ta en titt på de olika typer av ytor piercingar som du kan välja. Läs mer om olika typer av piercing.
Typer av Surface piercingar
Anledningen till ytan piercingar har blivit populära är på grund av dess unika, men att få en yta piercing gjort är en ganska smärtsam process. En annan sak är att människor har ett antal alternativ när det gäller till den plats där de vill att deras piercing vara en. Här är de olika typer av yta piercingar som blivit mycket populär bland dagens ungdomar.
Hip Surface piercingar: Hip skär genom ytan, är en yta piercing som görs på området nära höftbenet. Det sker vanligtvis på en av sidorna av höfterna, antingen vertikalt, horisontellt eller diagonalt. Även höft skär genom ytan och ger en sexig look, risken för avstötning och migration är hög i denna typ av piercing, om rätt typ av smycken som inte används.
Halsen och i nacken Surface piercingar: Neck piercing är piercing som görs på sidorna av halsen och i nacken piercing är det som sker på baksidan av halsen. Eftersom halsen genomgår många rörelser under dagen, finns det stora chanser för avstötning när det gäller denna typ av piercing. För att förhindra detta problem är det bättre att använda ett smycke som är tillverkat av teflon, snarare än en stålstång som kan vara lite obehagligt.
Facial Surface Piercingar: Bland alla typer av underlag piercingar, ansiktets yta piercingar är mest populära. När det gäller ansiktet, finns det olika platser där skär genom ytan kan göras. Några av de vanligaste gjort ansiktet yta piercingar är ögonbryn piercing, anti ögonbryn piercing, kind piercing, haka piercing etc. Riskerna med ansiktsbehandling yta piercingar är infektion, nervskador, allergisk reaktion, etc. Men de flesta av dem uppstår när korrekt omsorg inte läggs på under eller efter piercing är klar. Läs mer på ansikts piercingar.
Krage benytan Piercingar: nyckelben piercing, som också kallas nyckelbenet piercing görs på både krage ben. Detta är en piercing som penetrerar inre kroppshålan som smycken går under nyckelbenet och har utgångar på båda sidorna av nyckelben. Eftersom detta piercing kan orsaka nervskada, det är sägs vara en av de farligaste typen av piercing.
Korsett Surface Piercingar: Korsett piercingar är flera yta piercingar som vanligtvis görs på baksidan. Här är två symmetriska rader av piercing (vertikalt) gjort på baksidan som är fyllda med fångenskap pärla ringar eller ihop med hjälp av rep, band, spets, kedjan, etc. Denna typ av piercing sker antingen permanent eller tillfälligt. Detta är dock en komplicerad piercing och många gånger har lett till ärrbildning på grund av avslag eller migration.
Wrist Surface Piercingar: En annan typ av yta piercing är handleden piercing där piercingen görs på det område där man bär en klocka eller ett armband. Men denna piercing brukar inte stanna länge eftersom det är ganska svårt att mäta och placera dem på rätt sätt. Dessutom handleder är höga rörligheten områden som människor använder sina handleder för olika aktiviteter under hela dagen och därmed risken för avstötning är mycket höga för denna typ av piercing.
Du kanske vill läsa mer om:; Snake Bite Piercing, Fake Piercing, Microdermal Piercing, jag hoppas du har en klar uppfattning om de olika yta piercingar som du kan ha. Men om du vill njuta av din yta piercingar under en längre tid är det viktigt att du tar yttersta hand om dem under läkningsperioden och även efter det. Din måste komma ihåg att avslaget på ytan piercing smycken kan inträffa år efter piercing är gjorda och om den genomborrade området utsätts för någon form av trauma. Det bästa sättet att undvika detta är att få piercing gjort på en plats som inte måste gå igenom en hel del rörelse. Bortsett från detta är det viktigaste att om du vill att din piercing att läka ordentligt och undvika migration eller avslag, se till att du går till en piercer som är expert på att göra som skär genom ytan.

No comments:

Post a Comment