Tuesday, 6 March 2012

Hur man gör en pedikyr hemma

Nämna några av de avkopplande sessioner och du verkligen inte kan ignorera manikyr och pedikyr. Alla kvinnor vill stoltsera bedårande händer och fötter med välvårdade, fint målade naglar. Faktum är vårdande av naglarna, händer och fötter är som en obligatorisk skönhet tips för kvinnor världen över. Inte ryckas med professionell manikyr och pedikyr behandlingar, du kan få samma resultat med enkla riktlinjer och lite erfarenhet. Lär dig att göra en pedikyr hemma och du behöver inte springa till salongen varje gång du tänker på grooming dina fötter och tånaglar.
Hur man gör en pedikyr hemma?
Hänge sig åt pedikyr hemma är inte alls svårt. Vad du behöver är enkla leveranser och fötter välbefinnande instruktioner. Skäm bort dig i vanliga hemma-pedikyr sessioner och uppskattar dina fötter utan att det kostar något. Om du är helt inte medvetna om fotvård tips, kan du få din första pedikyr session utföras av en expert. Ta en del av leveranserna och steg pedikyr. Se steg för steg riktlinjer för en perfekt pedikyr hemma:
Få Pedikyr Supplies, samla förnödenheter som behövs för din pedikyr session - en bred hink, varmvatten, Epsom salt och rena handdukar. Saltet fungerar som ett desinfektionsmedel, hjälper till att förhindra infektioner och påskynda läkning av hudskador (om någon). Fyll hett vatten i hinken och tillsätt Epsom salt. Andra än dessa grundläggande krav, kan du använda aromatiska eteriska oljor för att känna spa effekt i ditt rum. Sedan placera en stol bredvid hinken.
Ta bort gamla polska, När du är klar med pedikyr, köp själv sitter i den avkopplande ordförande. Det första steget för at-home pedikyr är att bli av med gamla polska. Vi brukar använda bomullstussar doppade i aceton för ändamålet. Den här gången prova att använda bomull band med aceton och du behöver inte ta ännu ett steg för att avlägsna spår bomull. Koncentrera dig på hörnen på tånaglar att ge ett rent utseende.
Trim och Shape Tånaglar; Eftersom tånaglar är tjocka och hårda, överväga att använda en kvalitet Clipper att klippa dem. Detta kommer att förhindra brott och ojämna kanter. Enligt ditt val, kan du trimma dem kort eller behålla långa tånaglar. Det är bäst att skära rakt över och lämna en längd på ca 1 / 8 tum, inte mer än så. Med andra ord, gör inte spikarna elongate från spetsen på tårna, vilket skulle bidra till att minska onödiga skador. Fila tånaglar att utjämna kanterna. Lär dig mer om nagelvård.
Fötter Grooming Tips, Vik handduk och placera det längst ned i hinken. Detta kommer att ge dig en avslappnande effekt på fotsulorna medan blötläggning fötterna. Blötlägg fötterna i vatten i minst 5 minuter. Ta ut en fot i taget att arbeta på nagelbanden. Om din nagelband är torra och grova, sätta droppar olivolja eller nagelband lotion över dem i ca 5 minuter. Om det behövs, tryck tillbaka nagelbanden och trimma dem.
Massera Fötter och fotsulor, Försumma inte sulor, du kan använda en fotfil eller pimpsten för avlägsnande av döda hudceller från klackar, sulor och utanför tårna. Applicera din favorit lotion på fötterna och på fotsulor med massage. Använd sedan en sista spår av band i bomull doppad i aceton för att bli av lotion och oljor från tånaglar. Pat fötterna torra med en ren handduk. Applicera poleringen av din favorit skugga och vänta tills det torkar helt. Veta mer om DIY tips för fransk manikyr och pedikyr.
Så är inte hur man gör en pedikyr hemma lätt? Lärande skönhet tips om hur man gör manikyr och pedikyr hemma sparar både tid och pengar. Skäm bort dig själv inom komfortzon i hemmet genom att använda effektiva pedikyr recept. Med regelbundna sessioner på hemmet pedikyr, inte bara du kan ha söta fötter, men de kommer att hålla tånagel problem och sjukdomar i schack.

No comments:

Post a Comment