Tuesday, 20 March 2012

Stora födelsedag idéer

Att ha en stor och gunga parti är vad alla vill! Det finns flera saker som gör en födelsedag "bra". Den viktigaste faktorn är förekomsten av familjemedlemmar och nära vänner. När nära människor är med oss, det födelsedagsfest automatiskt blir en glad affär, för att göra det bra, är allt du behöver en sval tema. Generellt födelsedagar handlar om kakor, presenter och dans, ingen tvekan om att det är kul men det är inte mycket annorlunda från någon annan part. För att göra en födelsedag stor och minnesvärd, är teman man en bra idé. Firar födelsedag på ett unikt läge, någonstans du bara drömt om att resa, kan säkert göra det bra! Följande är några bra födelsedag idéer för din hjälp.
Stora födelsedag Planer
Stora födelsedag teman; Temat för födelsedag kommer att bero på ålder födelsedag stjärnan. Födelsedagsfest teman som prinsessa temafest, rockband fest tema, bil tema part etc. är några av de populära barnen teman födelsedagsfest. För tonåringar, teman som Quinceanera, vals parti, trek part etc. skapa spänning! Det är en vanlig missuppfattning att det finns mycket begränsade teman för vuxna födelsedagskalas, men detta är inte alls sant. Teman som Mardi Gras, Hawaiian födelsedagsfest, Luau fest, beach party, cocktailparty mm är säkert räknas som bra födelsedag idéer. Så det första steget mot att göra födelsedag stora kommer att besluta ett tema och anpassa planeringen därefter.
Stora Födelsedag Dekorationer, Dekorationerna borde vara enligt temat. Däremot kan en viss generell faktor göras en del av dekorationer, till exempel för barn födelsedagskalas kan du ha massor av ballonger, konfetti, glitter, serpentiner etc. Vackra centerpieces är en annan sak som kan läggas till tema dekoration. Blommor och centerpieces vatten behöver öka skönheten i något parti. Om du har någon region orienterade parti som en Luau part, försöka föra atmosfären i denna region på din fest. Precis som för en luau part, palmer, färgglada blommor, små bambu träd osv kommer att göra det utseende festsal som Hawaiiöarna. Läs mer om några bra idéer födelsedagsfest.
Stora födelsedagsmiddag lärdomshistoria; För barnens födelsedagskalas, kan du ha tacos, nachos, pizza, saft, spagetti, hamburgare, pommes frites etc. Alla dessa livsmedel är savored av barn. Du måste också använda din fantasi för stora barn idéer födelsedagstårta. I stället för den normala choklad eller frukt kaka, har olika smaksatta och formade kakor. Du har ett stort utbud i händelse av en vuxen meny födelsedagsfest. Till förrätt kan du ha något annorlunda som rökt kyckling, lök tortilla, dumplings, bakat ostron, skinka och ost smörgåsar finger osv Steak tartare, tonfisk gryta, grillad kyckling med sallad, vegetarisk lasagne etc. kan göras för huvudrätten. Cocktails gillar martini, iste, kan Bloody Mary serveras före servering läckra desserter. Läs mer på parti livsmedel.
Underhållning, Musik är ett måste för någon part. Har musik enligt temat. Precis som för en Hawaii parti har "små bubblor", "Hawaii Five-O", "Blue Hawaii" etc. spelade i bakgrunden. Förutom musik kan du också ha olika roliga festa som kändis par spel, en mini ramp promenad, olika spel is brytare etc. Du kan ha intressanta spel som tipspromenad, musikaliska stolar, Simon säger, ballong krig, dumma charader etc. Oavsett spel du väljer att ha, se till att alla får en chans att delta. Läs mer på spel födelsedagsfest.
Det var några av de stora födelsedag idéer. Lägg din kreativitet till ovanstående idéer och har en stor födelsedag skitkul! Födelsedagen stjärna och alla gäster är säker på att komma ihåg detta födelsedag för en lång tid. Lycka till!

No comments:

Post a Comment