Tuesday, 20 March 2012

Hårlock Curls

Hårlock lockarna är fjädrande lockar, som ser bra ut på alla ansikte typer och hårtyper färg. Hårlock lockar är täta lockar, när de drog de tenderar att fjädra tillbaka till sina lockiga form. With hårlock lockar du kan prova olika stilar frisyr och idéer och att få dem att se ännu mer strukturerad, lägga till några fantastiska hår färg markera idéer. Hårlock lockar är ganska lätt att få på ett rakt eller vågigt hår. Här är tips på hur man får lockar i håret ...
Hur får man Ringlet Curls?, Undrar hur man får lockar? Du kan gå för några permanenta permanentvätska om du vill behålla hårlock lockar i flera månader. För att få hårlock lockar från permanentvätska, se till att du närmar dig en professionell stylist. Men medan permanentvätska starka kemikalier används. Därför kan ett enklare billigt sätt att få hårlock lockar göras på hemmaplan. För att få hårlock lockar i håret behöver du en curling hår mousse, om du inte har denna sedan få en vattendroppar salt hår, ta en pensel runt håret, några kam, hårspännen, fön. Färskt schamponera håret, sedan på vått hår tillämpa hår mousse på olika delar av håret generöst. Nu tar en liten del av håret, och med pekfingret vind i håret avsnitten ordentligt, och föna. Detta sätt fungerar på alla hår sektioner och du kommer att ha hårlock lockarna på nolltid. Det var hur man får lockar utan locktång, detta sätt kan du gå mjuka söker lösa hårlock lockar. Undrar, hur man får lockar med curling järn? Blöt håret, applicera en massa hår serum och grädde och sedan snurrar sektioner hår i curling järn. Detta sätt fungerar på alla hår-avdelningar, som blir trångt hårlock lockar. Läs mer på, hemmagjord spray havssalt recept för hår.
Så att klippa håret med Ringlet Curls?; Ringlet lockar kan se bra ut med lite skiktning och några snygga lugg cut. Att klippa hårlock håret i lager, kan du dela upp olika sektioner av ditt hår och skilja ut dem med hår clips. Klipp några slussar i närheten av sidorna av ansiktet kort, så att de markera kinderna och få dig att se sexig. Klipp håret på baksidan med mindre kortare lager. På så sätt arbeta med alla olika delar av håret. Sedan följa din skära med en lugg stil. Du kan gå för vissa biverkningar svepande lugg. För att göra detta, ta en främre delen av håret, gör det våta, och sedan hålla den i 45 graders vinkel, sedan luta sax och gör ett snitt, det vill säga tills ögonbrynet level, kam och kontrollera. Läs mer på, frisyrer med lugg.
Hur Color Ringlet lockigt hår?, Om du har mörkt hår, sedan gå med lite mörkare nyanser som koppar eller chokladbrun och gör ditt hår ser ännu stor. Om du har ljusare hår, sedan gå till några häftiga nyanser som aska bruna eller mörkare nyanser av blond. Om du vill ha en fantastisk höjdpunkt titt hårfärg, då kan du gå med idéer hår färg Strawberry Blonde eller mörk nyans av brunt eller mörkt grå.
Hur Style Ringlet lockigt hår?; Det finns olika sätt att forma håret. Du kan prova olika lockiga frisyrer, med dessa typer av hår. Du kan knyta dem i en lös updo i nacken på nacken, och lämna vissa delar på sidorna av ansiktet för att mjuka upp din look. Du kan också knyta en hög ponny, och lämna smällar öppen. Du kan också binda hälften av håret och lämna resten öppen. Se till att du tillsammans med din frisyr, med olika håraccessoarer att se ännu vackrare.
Hur man upprätthåller Ringlet lockigt hår?; Med ovanstående metod för curling håret i lockar, kan du hålla ditt hår lockigt för tiden tills du schampo dem igen. Efter att du tvättar håret måste du återigen göra dem lockigt med hjälp av mousse och fön. Se till att du håller konditionering håret, för att hålla dem mjuka och väl återfuktad. För att behålla din frisyr, måste du besöka stylist varje 3-4 veckor, beroende på din hårväxt. För att bibehålla höjdpunkterna färgen ljusare, håll dig till med en mild schampo och undvika att utsätta håret för mycket för sol.
Detta var allt om hårlock lockar. Så, ta de saker som nämns ovan att du måste göra hår luktgräsfjäril lockigt, och följa din lockigt hår med en bra frisyr och stil, och njut!

No comments:

Post a Comment