Wednesday 7 March 2012

Garderob Grunderna

Med din garderob fylld med kläder och accessoarer är inte tillräckligt. Du kanske har ett antal toppar och klänningar men får inte hittar en lämplig bit av kläder när du behöver det för ett visst tillfälle! Tja, öppna dörrarna, titta från topp till botten och fråga dig själv, jag har i garderoben grunderna rätt?. Medan kvinnor kanske inte ihåg att lägga till några fler, män kan undra vad gör garderoben grunderna inkluderar, skjortor, kostymer, jeans, slipsar och skor? Tja, jag har dem alla! Är du säker? Att ha rätt bitar i rätt stil är det som gör din garderob komplett. Tja, inget behov av att sitta framför din garderob med en garderob grunderna checklista. Här är detaljerna om garderober måsten för män och kvinnor. Fortsätt att läsa och shopping ...
Mäns Garderob Grunderna
Skjortor, en elegant vit och en elegant blå button down skjorta är måste ha herrkläder. Dessa är perfekta för att bäras med kostymer och dressat byxor på någon typ av formell tillfälle.
Kostymer; En väl skräddarsydd kostym är ett annat kläder post som toppar listan över garderob grunderna för män. En i klassiskt svart eller yttersta grå färg är bäst att bäras vid speciella tillfällen. En grå kostym med pinstripes kan också betraktas något som ser perfekt för affärs-kläder för män och business casual klädsel också. Bäst att gå för en enda kostym om du lägger till bara en bit till din garderob.
Byxor, det är viktigt att ha dressat byxor i färger som svart, grått och beige i din garderob. Du kan glida in i dessa vid speciella tillfällen och evenemang affärer också och se perfekt ut.
Slipsar, en snygg enfärgad slips är den ultimata bit av mäns tillbehör. Du måste ha 2-3 stycken slipsar i garderoben som förgyller din dressat skjortor och kostymer. Se till att du plockar dem i rätt bredd och mönster.
Casuals, Khaki chinos är en annan bit av garderob grunderna för män som kan bäras samtidigt klä upp enligt en business casual klädsel. Dessa kan också dubbelt upp som fritidskläder med en krispig vit skjorta. Ja, en skarp, rak passform, full ärmar vit skjorta som du kan antingen lämna ut eller tuck-in är en annan grundläggande herrkläder. Detta kan göra en människa ser verkligen ung när det paras ihop med klassisk BLÅJEANS.
BLÅJEANS och Tees, A denim i den ultimata mörkblå och svalt ljusblå nyans är den mest bekväma bit herrmode kläder. Så har du dessa mördare BLÅJEANS? Nåväl, med dessa BLÅJEANS också få t-shirts i ett fåtal basfärger som vitt, svart och grått. En svart casual skjorta är en annan klädsel objekt som ger män en mördare titt när det paras ihop med mörkblå jeans, så gör överväga att köpa en.
Tillbehör, god kvalitet, smart letar par glasögon är ett måste. Nästa, skaffa dig ett läderbälte matchning med en kvalitet par finskor. Se till att du matchar färgen på bälte och skor. Dessutom är en formell titta på något som ger män en perfekt look. Du måste matcha bältet på klockan (om i metall) med spännet på din midjebälte och om bältet på dina klockan är i läder, matcha den med din midja bälte färg. Bortsett från detta måste en anständig resväska, kontor väska, bärbar dator, vad du behöver, att läggas till din garderob. En läder plånbok och en läder visitkort fall är något som behöver inte nämner. Ett par sportskor eller sneakers kan vara bäst att glida in med jeans och Capris.
Kvinnors Garderob Grunderna
Byxor och tröjor, En perfekt passform formell byx-och en semi casual byxa är perfekta formella garderoben grunderna från damkläder avsnitt. Återigen en vit button down skjorta, med extra breda muddar är ett måste. Skjortor med pinstripes eller vanlig god tyger i olika nyanser som baby rosa, blå och alla nyanser matchande med byxor är ett måste. För detta "out-of-the-publiken" utseende, har en snygg kostym för kvinnor sytt från en professionell. Du har möjlighet att lägga ett formellt hög midja kjol eller byxa till denna passa in.
BLÅJEANS, BLÅJEANS i grundläggande nyanser och snygga coola tees para ihop dem är nästa garderob grunderna för kvinnor. Bortsett från BLÅJEANS behöver du en snygg Capri, en extra bekväma last och mycket snygg shorts denim.
T-shirt och Toppar, Du kan välja mellan en rund hals, "V" hals och krage t-shirts. Du kan också lägga till en jeansjacka till din garderob som ser bra ut på t-shirts. Funky toppar i strapless, tunna axelband, toppar röret kan grimma halsar också läggas som du kan sätta på när som helst att bära en casual look.
Klänningar, klänningar är något som upptar mer än en hylla i kvinnors garderob. Klänningar för olika tillfällen som prom, fester, företagsevenemang, bröllop, är måsten i alla kvinnors garderob. Du kan ha dessa i olika mönster, necklines och tyger.
Klänningar, Klänningar är bland de verkligt feminina kläder och varje kvinna måste ha ett par i hennes garderob. Klänningar i knälång, te längd, full storlek och en kort måste läggas. Att korta lilla svarta kan inte missat! En cool långklänning och söta sundresses är de mest graciösa sommargarderoben grunderna för kvinnor. En sjal eller klänning sarong kan också anses sätta på en sexig look på särskilda utflykter.
Ytterkläder, För kvinnor, en klassisk varm tröja som kan bäras på alla fritidskläder, rätt passform jacka med rätt nedskärningar i manchester som kan gå på klänningar och en för byxor är viktigt. En trenchcoat är tidlösa kläder som du kan få för dig i en neutral färg och tjockt tyg.
Tillbehör, För kvinnor finns en enorm lista med tillbehör som gör upp garderob grunderna. En läder midjebältet (smal eller bred) för formals och tyg bälte för visstidsanställda är ett måste. En spetsig tå klänning sko i stilett mönster, semi-casual peep toe med medel klackar, knähöga stövlar, par sneakers i feminina skugga och funky flip flops är skor grunderna för kvinnor. En mördare koppling, elegant väska och en perfekt verksamhet väska är andra garderob väsentligheter. Ingen anledning att nämna smycken, accessoarer hår och moderiktiga solglasögon. Mössa i jute eller färger som matchar med klänningar kan lägga till din cool look.
Kom ihåg att bara handla enligt de senaste modetrenderna är inte rätt sätt att uppgradera din garderob grunderna. Ha en idé om de mest behövs och minst behövde kläder hjälper dig att handla rätt. Den typ av tillfällen du kliver ut för de mest antal gånger och de som du deltar i minst hjälper dig få en klar uppfattning om kläder shopping. Så har mer mängd kläder för de tillfällen du går mest och färre bitar för funktioner du knappt närvara. Mixa och matcha kan ge ett nytt utseende till din befintliga bitar. Se till att du uppgraderar garderob efter dina behov och ändra storlek. Mer än modetrender, ge betydelse för din komfortzon och du är säker på att göra den perfekta stil uttalande.

No comments:

Post a Comment