Thursday 8 March 2012

Locktång Tips

Lång, vågig lås ser helt underbar och är varje kvinnas dröm. De som inte är välsignade med naturligt lockigt hår kan välja någon av de hår curling som finns tillgängliga. Curling håret med locktång är en sådan enkel metod för curling hår, salong stil. Däremot följer många kvinnor inte riktigt strykning tekniker som kan leda till skador på hår eller ge oönskat resultat. Därför är det ett måste att du känner till rätt locktången tips. Mer om lockiga frisyrer.
Locktång Tips och tekniker
Förbereda hår, Innan du börjar curling hår med ett järn, är det absolut nödvändigt att tvätta dem noga. En schampo kan användas för att bli av med någon produkt att bygga upp från hår. Strykning smutsigt hår leder till limpa hår. Använd en djup konditionering formel för att behålla fukten i håret. Konditionering bidrar också till att fälla de näringsämnen i håret. Du kan använda en liten mängd styling produkter för att förbättra strukturen på håret. För mycket av dessa produkter kan öka torktiden av hår och kan väga ditt hår ner. Därefter detangle håret med en bred tandad kam, så att få jämna lockar. Strykning trassligt hår ger krulligt lockar, som lätt kan skadas. Slutligen, torka håret helt innan du försöker locka dem. Vått hår tar längre tid att krypa och även öka risken för värme skador på grund av strykning. Mer om hår curling tekniker.
Att välja rätt Locktång, Locktång finns i olika fat storlekar och material. För små spänstiga lockar gå för en 0,75 tums fat. För enkla, naturliga lockar använda en locktång av fat storlek 1 tum. För att generera omfattande, forsande lockar, använd en locktång med ett stort fat storlek på 1,5 - 2 tum. Locktänger är i huvudsak finns i material som keramik, keramiska turmalin och metall. Keramiska tourmaline locktänger är den nyaste typen av locktänger. Keramiska locktänger är att föredra framför metall järnklubbor som keramiska järnen inte producerar direkt värme på håret. Keramiska strykjärn producerar värme genom strålning och därmed försiktigt locka håret. Dessutom jonerna fram av keramiska järnklubbor är negativa gentemot positiva joner som produceras av metall järnklubbor. Positiva strykjärn bryta hårstrået och exponera det direkt till värme. För negativa joner försegla hårstrået och fälla fukten inuti. Således keramiska locktänger skydda håret helt från värmeskador. Mer om hur du använder en locktång.
Styra värmelägen, rätt temperatur är nödvändig för att få önskad lockar. Grov, envis, svårt att hantera hår behöver mer värme än fin, mjuk päls. Det är dock rekommenderat att du börjar stryka vid en lägre temperatur och sedan flytta mot högre temperatur, endast om dina lockar inte faller på plats på lägre värme. Grov, kan envisa hår ha rullats ihop vid 400 ° F. Fine hår behöver mindre värme och kan hoprullade vid temperatur på ca 280 ° F till 300 ° C. Kemiskt behandlat hår får inte utsättas för högre temperaturer. Således böjt hår som har permanentat, färgat bör vid mycket lägre temperaturer. Mer om hur man lockar håret med locktång.
Curling hår, Om du har medellång till lång hår, kommer du att dra en hel del genom att börja på baksidan av huvudet. Dela upp håret i flera delar av ca 1 - 2 tum bredd. Start curling varje avsnitt från spetsen av håret. Håll locktången på plats i ungefär 10 sekunder på ett avstånd av en tum från hårbotten. Försiktigt, skjut järn och ta bort håret noggrant. Detta är en av de viktigaste spiral locktång tips, eftersom ditt hår är sannolikt att fastna i järn. Har du långt hår stift använda bobby att säkra formen på curl tills du är klar återstående avsnitten på samma sätt. Inte stil eller kamma håret i minst 20 minuter efter curling.
Om du använder triple fat locktång, då måste du veta hur man använder det. Important trippel fat locktång tips innehålla en ordentlig förregling av lockar och justering av vackla och plattan så att man får jämn, vågigt naturligt hår.

No comments:

Post a Comment