Saturday, 19 November 2011

Acrylic Nail Art

Tiderna har förändrats och det är inte bara en fransk manikyr för naglarna, men något mer än vitt! Idag Kvinnor vill ha färgade naglar utformade med blommor och landskap dem att göra dem färgglada och tilltalande. Naglar som matchar din klänning för dagen eller kvällen är tänkt att den sak att göra för Gen-X damer. Akryl naglar med exotiska mönster på dem behöver inte några hårda arbete eller fritid, allt du behöver göra, måla dem och hålla dem över din ursprungliga naglar. Det är lika enkelt att ta bort så det är att använda dem och därmed de är en sådan stjäla för kvinnor i dag. Akryl nail art är inte en dålig sak att stoltsera alls och det är heller inte skadligt för din ursprungliga naglar eftersom de kan tas bort och kasseras vid önskemål. Det är ett roligt sätt att använda din fantasi och visar den med konstgjorda naglar. Ta en titt på några sådana häftiga idéer för akryl nail art som nämns i de följande punkterna.
Akryl naglar
Akryl naglar görs med polymer, akryl pulver produkt och monomera och en flytande akryl produkt. Denna blandning som skulle tillämpas på de ursprungliga spiken baser med en borste, som stelnar på några sekunder och sedan kan du färger eller make mönster på denna plattform. Most akryl spik användare av produkten föreslår användning av Ethyl metakrylat (EMA) eftersom det ser riktigt och är säker att använda jämfört med andra konstgjorda nagelprodukter. Det rekommenderas även att använda dessa produkter som mindre som möjligt på grund av härdning av din ursprungliga naglar. Och försöker besöka en manikyr för tillämpningen därefter kan du måla dem själv. Mer om hur man ansöker akryl naglar och lätt nageldesign konst.
Eftersom naglar kan bli ganska igenväxt eller ojämnt odlas, är det en bättre idé att använda akryl naglar vid du går ut för en funktion. Dessa spikar mycket svårt att bita eller bryta, så om du har en vana att göra det, dessa naglar dina är helt säkra. Akryl naglar är också svåra att ta bort, så vi rekommenderar att du får dem bort med hjälp av yrkesverksamma i salongerna. De är bra substitut för svaga och trasiga naglar som de helt täcker dem från att vara synliga och även skydda dem från ytterligare skador. Mer om hur man får akryl naglar av.
Akryl Nail Art Ideas
När du har fått dessa lösnaglarna klistras på dina naglar, allt du har kvar att göra måla dem väl för att gå med din klädsel. You kan använda några bra akryl design nail art with färgglada formationer av blommor och andra mönster. Några av de vanligaste akryl nagel konst är blommor och fjärilar eftersom flickorna är mycket förtjusta i dem. Produkter som kan användas för detta ändamål är de olika typer av vassa penslar för fine art som måste göras på naglarna. Du kan också använda tandpetare och pinnar om du inte kan hitta dessa penslar och göra enkla mönster som prickar och ränder med dem. Mer om vit akryl naglar och spik idéer konst.
Många tjejer gillar att tillämpa lager genomskinligt nagellack innan den mönster på dessa akryl naglar och sedan tillämpa mönster. Du kan rita eller fixa mönster på dem medan den polska är delvis torr så att den fäster ordentligt på naglarna och sedan låta den torka helt. Konstgjorda hjärtan, stjärnor kan fjärilar, tecken och många fler akryl naglar design konst vara ytligt fasta på de spikar och lika lätt tas bort. En annan viktig sak du bör se, samtidigt som de får dessa fasta Nails för att få dem i din spik storlek. Om de blir större, de är mycket obehagligt att hantera och inte ser mycket snyggt. Efter att du har tillämpat din design, kan dina airbrush dem för att torka dem lätt och snabbare. Du kan också komma med många av dina egna mönster för denna konst och måla vad man vill om tillfället du klä dig för. Det enda du behöver ta vård om hygienen i dessa spikar gång du får dem gjort, vilket är inte annorlunda än din vanliga nagelvård. Mer om design nail art för nybörjare.
Med dessa idéer för akryl nagel konst, kommer du inte vill prova dem nästa gång du går på en manikyr? Även om du gör dem hemma, det är säkert, se bara till att du får dem rätt och sedan ha kul dekorera dem med hjälp av alla dina konstnärliga färdigheter.

No comments:

Post a Comment