Saturday, 12 November 2011

Black Myror i huset

Myror är av olika typer och finns i olika färger som svart, bruna, gula och röda. Oavsett vilken typ av myror i huset, alla är lika irriterande och farliga, speciellt den röda stickningar och flyger ant typer. Ändå är ett spår av svart, rött eller brunt myror i hela huset ganska påfrestande situation. Dessutom hittar du ofta stora, svarta myror i huset under våren eller vintern, som behöver behandlas omedelbart, eftersom de kan skada huset. Den stora, svarta myror kallas snickare myror och fastän deras namn står för byggnad möbler, dessa myror tvärtom förstöra möbler och grundläggande skivor av trä. Dessa myror utgör något hot när de är utomhus, men när de gör sin väg in i ditt hus, bli av med myror är avgörande.
Svart Myror i huset
Det är ganska vanligt att hitta svarta myror i huset på vintern eller våren födosök i huset efter mat. Svart snickare myror äter inte trä, istället bo i den och gräva sig djupt in i träet för att hitta ett hem, som en följd förstör virket. Liten burk ant fällor eller gifter ant fungerar inte på snickaren myror. Sedan hur man kan bli av snickare myror i huset?
Bara nabbing myrorna med några hem rättsmedel för att döda myror är inte tillräcklig. Dessa snickare myror har ofta sina bon någonstans utanför huset, i ett dött träd, etc. Det är viktigt att spåra deras bo och förstöra problemet från roten, eftersom 90% av myror inte lämnar sina bon och bara hålla multiplicera. Således hitta boet är extremt viktig, men detta är lättare sagt än gjort.
För att hitta boet, vara beredd att åka på en myra hus jagar på natten, för det är den tid då myrorna är som mest aktiva. Bara ta lite honung och späd den med vatten. Tillämpa den utspädda honung blandning på de icke-klibbiga sidan av en maskeringstejp och låta myrorna att mata på sockrade behandla. Vänta och titta på deras återresa. Följ dem med damm insektsmedel som din destruktiva vapen. När du når boet, tillämpa dammet insektsmedel rakt in i boet hålighet. Om myror leda dig till ett tomrum i väggen, kasta borsyra i öppningen. The konventionella borsyror acid för myror kommer att fungera. Borrning kan krävas för att maximera kontakten med boet.
Hur bli av med svarta myror i huset
Förstörelse av boet är det bästa sättet att bli av snickare myror. Nu, så att de inte tillbaka igen, måste man genomföra några åtgärder.
Bli av död ved, Carpenter myror lockas till fuktiga träkonstruktioner som är stadd i förfall. För att stoppa invasionen från dessa otäcka myror, bli av med några ruttnande träkonstruktioner. Reparera skadade trä, om möjligt och kasta irreparabla sådana. Täta eventuella hål eller öppningar genom vilka myrorna kan komma in i huset.
Store Ved korrekt sätt, ofta ved hus snickare myror, så kontrollera trä och kasta vid behov. Dessutom lagrar inte ved på marken. Inte ens förvara den på garaget, istället stack det i ett högt område på betongsten, där myrorna inte kommer att lockas lätt. Hålla koll på din ved av och till tecken på snickare myror.
Clip Filialer Touching the House, ofta snickare myror finna sin väg in i huset via förlängning grenar som leder dem till fönster och springor i huset. Det är viktigt att klippa bort alla sådana filialer. Vidare bör en discard död död ved som stockar, träavfall etc. från närheten. Installera en sten remsa runt ditt hus är också en bra idé eftersom det förhindrar utrymme för myrorna att gå in i huset.
Om du inte har lyckats lokalisera snickaren ANT's Nest, söka professionell hjälp. Dessa yrkesgrupper har stor erfarenhet av att lokalisera bon svarta myror i huset och kommer att bli av med problem för dig.

No comments:

Post a Comment