Saturday 26 November 2011

Pink läppstift Olive Skin

Det finns knappast någon kvinnor huruvida gamla eller unga vem slocknar utan en känga av läppfärg eller läppglans. En kvinna kanske missar hjälp en concealer eller en stiftelse, men hon knappt missar sätta på hennes favorit läppstift. Även finns myriad av läppstift färger tillgängliga på marknaden skulle flesta kvinnor säga att deras favorit läppfärg är rosa. Och varför inte? En bra rosa läppstift kan användas överallt och överallt. Var det en avslappnad dag händelse eller en formell middagsbjudning. Ett svep av en vacker rosa läppstift och du känner omedelbart en prinsessa.
Pink läppfärg symboliserar romantik så lämna rött läppstift för ambitiösa kvinnor som tror på maktspel och de bruna för ett stadgad styrelserum möte. Välj ett rosa läppstift För din lördagskvällen datum med den söta killen och skål över honom. Men ett varningens ord. Alla rosa läppstift är inte lämpliga för alla. Ett rör som ser attraktiv kanske bara inte fungerar för dig. Du måste välja en rosa läppstift nyans enligt dina hudton och ögonfärg. Här kommer vi guida dig på välja den perfekta rosa läppstift för oliv hud. Mer om kosmetika.
Välja Pink läppstift för oli Skin
Om du har en oliv hy, sedan det dags att tacka din lyckliga stjärnor. Olive avhudats kvinnor har en varm hudton och kan dra bort nästan alla rosa läppstift nyanser. Se till att du inte gör misstaget köpa en läppfärg som får dig titta föga smickrande du bör hålla vissa punkter i åtanke. Läs mer om smink idéer.
Det finns princip två typer av hudtoner - varm hudtoner och sval hudtoner. Människor som har en mycket rättvis hy med rosiga kinder har sval hudton och dem som har solbränna eller oliv hud ha en varm hudton. Om du fortfarande inte säker om din hudton, titta noggrant i spegeln i solljus och om du ser några fläckar av gula eller bruna på huden, då innebär att du har en varm hudton. Välj rosa läppstift som har en underton av orange och grön som de balansera ut gult pigment närvarande i huden. Vid valet bästa rosa läppstift för oliv hud, styra klart på några frostad nyanser eftersom detta gör din hy ser trött och blaserad.
Den grundläggande sak komma ihåg är att, mörkare din hudfärg desto mer pigment kan du bära. Så du kan gå för vissa djupt rosa färger som cerise, bär, orange rosa och djupare rosa med inslag av lila. Några bra nyanser av rosa läppstift för olivprodukter hud är Lancome L'Absolu khmererna i Voile de Rose, L'Oreal High Intensity Pigments i Black Cherry, Lancome Color Fever läppstift i Pink i Limo, Urban Decay Iconic läppstift i Hotpants, Maybelline Color Sensational Lipcolor in Pink Wink. Läs mer på; rött läppstift för Fair Skin; Hur Make Your Own Lipstick; Natural Lip Gloss; Dessutom finns olika formuleringar av rosa läppstift för olivprodukter hud tillgängliga på marknaden som ger olika ytbehandlingar. Du kan välja från långvarig matt läppstift till krämig pärla finish sådana. De som ogärna bära läppstift med en intensiv pigment kan också experimentera med olika läppglans och läpp fläckar i nyanserna pinks gillar rika bär och dunkla ros. När du bär sådan dämpad färg på dina läppar kan du gå vidare och slitage djärva färger för dina ögon. Opt för rökig pyr ögon i grått eller silver som komplimanger den rosa läppstift.

No comments:

Post a Comment