Saturday 12 November 2011

Bra First Date Idéer

När du är på väg att be en ute på ett datum, har du bättre en jävla bra plats i åtanke. Jo, Lets face it, är det första dagen handlar om att ett gott intryck och välja fel plats kommer helt förstöra dagen. Så om du vill göra ett gott intryck på din dag, måste du få alla hela mixen höger: utseende, tillbehör, attityden och till och med plats. Så, vad är några bra som första datum förslag?
Kom ihåg att syftet med den första dagen är helt enkelt att lära känna någon bättre. Det behöver inte vara alltför romantiskt och mosig. Platsen måste attityden vara vänlig och ljus. Så de grundläggande behörighet för bra första dag idéer inkluderar en plats som är trevlig och ändå kanske inte alltför mysigt och nära. So beväpnade med första förrätter dag konversation och första dejt etikett, här är några bra första dejt idéer.
Några Bra First Date Idéer
Coffee Shop, väl, fan! När du ber någon ut, det skript som förmodligen går igenom ditt huvud är "vill du komma ut på en kopp kaffe?". Enkel och ganska lättfattlig, kaffehus är mer än våra hjärnor har varit avgörande för att stimulera våra sociala liv. Platsen är mer än bara om kaffet.
Ett kafé is ungefär en plats där två människor kan träffas, sitta ner och njuta av en trevlig tid att försöka lära känna varandra, utan att trakasseras by servitörerna och människorna omkring. Kaffet Husen är precis rätt mängd mysiga och är en av de bra första dagen idéer på vintern. Så, gör en reka på kaffehus runt området och komma ner till bästa platsen för dig och din dejt. Mer om saker att prata om på en första dejt.
Park; En bra grön och lummig park i staden är en välsignelse för dess invånare, eftersom bortsett från dess nytta för människor som vill utöva kan den vara en av det goda första dagen idéer för tonåringar. Som jag sa, tjänar det huvudsakliga syftet med den första dagen - att lära känna varandra - ganska bra. Och på kvällarna i en låg brottslighet stad kan man söta och romantiska också! Läs om vad som ska på första dejten.
The Beach; Självklart, om du har tur nog att vara i en kuststad, måste du titta lite längre än att utforska möjligheten att åka till strand. Stranden, särskilt västkust dessa är glänsande under solnedgången och smält hjärta mest kvinnor få dem på humör för ett samtal. På stranden kan du gå, eller gå till en av stranden kåkstäder en bit också. Läs vidare om några fantastiskt första inlägg dag konversation.
Bowling, Men saken bowling är ännu Om du är fruktansvärd på det, du fortfarande hamna njuter av det. Bowling är en bra spel och du verkligen kan få en stor tid på skjuta ned de tio-pin. Fungerar bättre om du råkar vara bra på det så, som bara kan imponera på din dejt lite mer. En bowlinghall ger normalt ett en kafeteria, så när du är klar med att spela, kan du helt enkelt gå dit och sitta ner. Läs vidare om första dagen rådgivning.
The Mall, ett av de klassiska men ändå ganska bra första dag idéer för tonåringar är köpcentret. Speciellt den yngre tonåren tenderar att ha en affinitet mot att gå till köpcentret av någon anledning. Men i grunden finns en hel del plats att ströva runt ett tag och erbjuder dig ett stort utrymme för ett bra samtal. Återigen har köpcentret en cafeteria för de trötta efter att ha vandrat runt platsen. Är här några första dagen regler du kanske vill följa.
Så är dessa några bra första dejt idéer. Det första datumet som jag nämnde tidigare är en bra tid att lära känna mer om varandra och att undersöka olika aspekter av din personlighet datumen. Så ha en bra tid!

No comments:

Post a Comment