Friday, 18 November 2011

Attic Fan Installation

Har du någonsin varit på vinden på en av dessa varma sommardagar? Attics värme snabbt upp och temperaturen kan stiga så högt som 150 grader. Allt detta värme fastnar under ditt tak och långsamt får överföras till det tak under och värma upp interiören i ditt hus. Nu sätter detta en extra belastning på din luftkonditioneringar som i sin tur påverkar elräkningen. En enkel lösning för alla dessa problem vinden fan installation. Det är det bästa sättet att styra värme och luftfuktighet som samlar i vinden. Vinden fläkt håller din vind kylare genom att dra den yttre luften genom takventiler och tvingar den varma luften ut. En väl ventilerat vinden kan hålla dig hela huset sval även under varma somrar. Nu är den viktigaste frågan hur man installerar en vindsvåning fan? Ta reda på ...
Hur man installerar en Attic Fan
Attic fläkt installationen kan ganska enkelt jobb om du har vissa grundläggande kunskaper och erfarenheter med handverktyg och tak. Stäng av strömmen vid strömbrytaren eller ta bort säkringen som en del av elsäkerhet åtgärder. Man kan också stänga av huvudströmmen av. Bär långärmad tröja, långbyxor och skyddsglasögon eller ansiktsmask för skydd. Dessa enkla steg kommer att hjälpa dig i processen att vinden fläkt installation.
Steg 1: Det första steget är att bestämma platsen där du vill installera fläkten. Du kan antingen installera fläkten framför en befintlig gavel avluftningsanordning eller måste du skära ett nytt hål i taket. Börja med att borra ett hål i taket och sedan klippa med hjälp av en tigersåg. Se till att hålet inte påverkar några elektriska eller vvs linje som kan döljas i väggarna. Hålet ska vara stor nog att rymma vinden fläkten helt.
Steg 2, när du har gjort öppningen, glida flänsen på fläkthuset under takshingel som finns över hålet. Du kan behöva ta bort eller klippa några bältros. Nu sprida lite tak fogmassa enligt fläns att försegla den på plats. Spika ned de fyra hörnen på flänsen genom bältros att täta mot vatten.
Steg 3, nu, sätt på locket av fläkten. Skruva den och försegla den yttre kanten med akryl täta. Det blir ingen förekomst av läckor om flänsen och täcka av fläkten har installerats korrekt.
Steg 4; med flänsarna och täcka installerat kan du installera nu vinden fläkten. De flesta vinden fläktar måste klippas i flänsen. Vissa fans måste fästas framför gaveln ventilen. Fast fläkten i stället genom klippning till den närliggande reglarna med hjälp av ett par skruvar. Installera vinden fläkt på ett sådant sätt att det blåser i riktning mot UTBLÅSÖPPNINGEN. Använd fläktar att kommer med fästen som gör att den enkelt kan monteras över bultarna. Om du har installerat din fläkt i någon av de befintliga ventilerna, se till att det finns minst två ventiler för fläkten att arbeta effektivt. När du väl har installerat vinden fläkten snurra bladen för att leta efter hinder.
Steg 5, Med vinden fläkt på plats är det dags att installera regulatorn. Ta bort locket på regulatorn, fast den till en närliggande stuteri och skruva fast. Detta är enheten som styr vinden fläkten. Nu, att fläkten och regulatorn, båda är i stället, måste du köra elektriska ledningar för att driva fläkten. Det är tillrådligt att du kontakta en elektriker för detta ändamål, eftersom bland alla hushållsapparater är detta lite svårt att installera på grund av det faktum att en elektrisk kunna måste installeras för att köra längd från regulatorn till fläkten. När kabeldragningen är klar, skruva locket till regulatorn tillbaka.
Attic fläkt installationen är nästan klart. Ställ in temperaturkontrollen av regulatorn till ca 95 grader. Detta är den temperatur de flesta tillverkare rekommenderar för effektiv bearbetning av fläkten för att ställa kravet vinden ventilationen på minimum. Fläkten är nu redo för att kyla vinden och hela ditt hus. Det var allt om hur du installerar en vindsvåning fläkt. Men om du inte är bekväm med att installera på vinden fläkten dig själv, kan du få jobbet gjort av en professionell skalen avlägsnas ut några pengar, eftersom vinden fläkten installationskostnaden är inte särskilt hög.

No comments:

Post a Comment