Wednesday, 9 November 2011

Exfoliating Body Scrub

Hudfjällning är en naturlig process, där döda hudceller sloughed bort från ytan. Icke desto mindre är detta fenomen hämmas i fet och torr hy, vilket resulterar i en ful utseende. Exempelvis, närvaro av överflödig olja i huden körtlar fällan döda celler och orsaka igensättning av porerna. Med tiden resulterar det i svullnad, inflammation och tecken infektion. Å andra sidan är torr hud benägna att fjällning och peeling som ger en matt look. I båda fallen, med hjälp av en Kroppspeeling med rätt ingredienser är det enklaste sättet att flaunt glödande hud. Läs mer på peeling för känslig hud.
Varför använda Kroppspeeling?
Som vi alla vet, är hudexfoliation ett gemensamt steg i varje regimer hudvård. Även om du besöker en skönhetssalong för ansiktsbehandling eller hela kroppen behandling, att bli av med döda hudceller från översta lagret är det första och främst sak utförs av sakkunnig. Men är det så speciellt Kroppspeeling? Fördelarna med en bodyscrub lie att utsätta frisk hudlager och de ökar effektiviteten av krämer och hudvårdsprodukter efter exfoliering. När vi tillämpar en kräm eller lotion måste det penetrera djupt under döda hudceller att ge verkan. Och resultatet är matt eller flagig hy även efter upprepad tillämpning. I ett sådant fall, med hjälp Kroppspeeling ökar fuktighetskräm absorption och ger näring åt huden.
Hur man gör Exfoliating Body Scrub?
Om du köpa Kroppspeeling för första gången kan du behöva gå igenom recensioner innan du bestämmer det. Finns i en uppsjö av märken att välja rätt typ som bäst passar din hud inte är en lätt uppgift. Även med kommersiella produkter, finns det alltid en sannolikhet av starka kemikalier som finns i beredningen. Att avstå från dessa bekymmer, ett bättre och kostnadseffektivt alternativ är att förlita sig på hemmagjord exfolierande ansiktsscrub eller bodyscrub. Kan du försiktigt välja hud närande beståndsdelar och smaken av dina egna val för att använda i den hemgjorda version.
För att göra exfolierande skrubba hemma, behöver du 2 koppar havssalt (eller strösocker), ½ kopp kokosolja (eller olivolja), ½ kopp sötmandelolja, 4 msk honung, 4 teskedar ananasjuice, 10 droppar eterisk olja (vanilj eller lavendel), träspaden och ren blandning skålar. Alla dessa beståndsdelar samarbetar för att exfoliera och på samma gång, föryngra huden. Hemlagad exfolierande scrub med socker är mindre nötande än salt version. Därför samtidigt Kroppspeeling för män, kan du använda havssalt eller kosher salt för ökad abrasiveness.
I en bunke, ta socker eller salt (enligt val), och lägg kokosolja och mandelolja. Blanda väl med slickepott för jämn fördelning av oljor. Tillsätt honung, ananasjuice och eterisk olja (helst droppvis), under ständig omrörning. Sluta lägga eterisk olja, om doften är för överväldigande för dig. Överväg blanda hopkok för sista gången, när du är klar med att lägga alla ingredienser. Du kan spara denna hemmagjorda Kroppspeeling i en lufttäta behållare.
Veta mer om:; exfolierar naturligt; Exfoliating Scrub för ansikte, Hur man exfolierar med bakpulver, Med så många fördelar med hemlagad Kroppspeeling, kommer det inte vara fel att säga att ingenting ger en frisk hud mer än en grundlig hudfjällning. För dess användning, ta lite beloppet i din redan våta handflata, försiktigt gå på massera över hela kroppen med cirkelrörelser. Skölj noggrant med vatten och klappa torrt med en mjuk handduk. Du kan känna mjukhet och lyster i huden efter välbefinnande med hemlagad Kroppspeeling.

No comments:

Post a Comment