Sunday, 13 November 2011

Nacken Piercing

Piercing är inte längre begränsade till örat och näsan piercing snarare människor i dagens tider är att experimentera med olika typer av piercing inklusive navelpiercing, ansikts piercingar, nyckelben piercing, etc. Men är dessa typer av piercing inte godkända i Arbetslivserfarenhet och utbildning cirklar och därmed många människor kämpar för att dölja sin piercing. Det finns dock en piercing som har kommit upp i de senaste tiden, vilket man kan visa upp samt dölja, när det krävs. Denna unika piercing kallas nacken piercing och kan göras var som helst under hårfästet. Det finns människor som tror att nacken piercingar är riskabla och kan skada nerven eller ryggmärgen. Men detta är osant eftersom detta är en yta piercing där nålen sätts alldeles under ytan av huden och går inte ens i närheten av nerver. Nevertheless, bör denna piercing göras av en piercer som är en expert på ytan piercers because om dessa piercings inte utförs på rätt sätt, kan det leda till migration eller får avslag. Så om du planerar att få din nacke hål, här är några saker som du bör veta om nacken piercing. Läs mer om effekter av piercing.
Nacke Piercing - information
Den första regeln att man måste komma ihåg är att du ska få det gjort bara från en piercer som är expert på yta piercingar. När du går till en piercing studio, ber piercer en lista över kunder som har gjort nacke piercing. Kontakta dem och be om deras erfarenheter av att få sin piercing gjorts och även om huruvida piercingen migreras. Bara när du har forskat väl om piercer och studio, du borde få dig att bestämma den plats du vill få din nacke hål. Nacken piercing Priset kommer inte att vara samma i varje stad. Det finns en mängd saker som kommer att besluta priset på piercing inklusive platsen för studion, upplevelsen av piercer och vilken typ av smycken du väljer för piercing.
Hur nacken piercing gjort; När du går till piercing studio för att få din nacke hål kommer piercer fråga din på ID-kort. Du kommer också att skriva några papper innan själva piercingen. Så snart alla formaliteter är klara, det piercer tar dig till piercing rum och ber er att lägga framsidan nedåt. Då kommer han ren nacke i halsen med ett desinfektionsmedel som en tuss eller antiseptisk. När detta är gjort, kommer han markera det område där du vill att piercing att göra. Han kommer att be dig att pressa axlarna tillsammans och kommer att klämma huden som spännen i mellan skulderbladen. Då detta är gjort, kommer han att be dig att ta ett djupt andetag och sedan in nålen från en plats och tar ut från de andra. Efter nålen tas ut kommer piercer fästa omedelbart en skivstång som du väljer i genomborrat området. Även flesta tror att det skulle smärta en hel del när man gör denna typ av piercing, sa folk som gjort det har det i nacken piercing smärtan är inte särskilt svår.
Nacken Piercing smycken, smycken som måste användas för utanpåliggande piercing är olikt det vanliga piercingar. Detta beror på om rätt typ av smycke inte används, chanserna att nacken piercing risker som migration samt avstötning är mycket höga. Detta smycke som bör användas för nacken piercing bör vara en barbell som har formen av en häftapparat. Det material som används för smycken bör vara flexibel som teflon eller tygon, men titan smycken skulle också göra. De smycken som används vid piercing bör en större, helst en 1,6 mm gasbinda. Detta beror på att under läkningsperioden är genomborrat området sannolikt kommer att svälla och större smycken skulle göra plats för den att läka ordentligt. När piercingen är helt läkt kommer piercer byta smycken till en mindre. Veta mer om riskerna med piercing.
Nacke Piercing Eftervård, nacke piercingen tar minst 8 veckor att helt bota och under denna tid Det är viktigt att följa eftervård instruktioner som ges av piercer noggrant. Det kan också vara lite svårt för dig att rengöra nacken piercing som du inte kan se den ordentligt. Om du inför ett liknande problem, kan du be din kompis eller en familjemedlem för att göra det åt dig. Precis som alla andra typer av piercings, är det första steget för snabb läkning rengöring piercing och hålla det fritt från bakterier. De flesta organ piercers kommer att rekommendera att rengöra nacken piercingen med suger havssalt varje dag. För detta, ta ¼ tsk havssalt och blanda den med 8 dl vatten. Doppa bomullstussar i denna lösning och blöt piercing i det för fem minuter. Detta har måste upprepas minst 2 gånger på en dag tills piercingen är helt läkt. Bortsett från det, så måste man också hålla i minnet vissa försiktighetsåtgärder för att säkerställa att piercing området är säker från infektion. Se till att håret inte fastnar i nacken piercing. Det är också viktigt att undvika att sova på ryggen under läkningsprocessen. Mer om piercing infektioner.
Jag hoppas denna artikel har varit till hjälp för dig att veta om nacken piercing. Though nape piercing is quite stylish and unique, not getting it done by a professional artist can be a little dangerous. So, if you want to enjoy your nape piercing for a long time, make sure that you go to a surface piercing expert and follow the aftercare instructions that he gives religiously.

No comments:

Post a Comment