Wednesday 23 November 2011

Konkreta Patio Cost

Det finns många fördelar med betong uteplats Bortsett från de relativt låga konkreta uteplatsen kostnad jämfört med andra typer av golv. När det gäller golv för utomhusbruk eller uteplatser, betong uteplats design är ett gemensamt val, eftersom de erbjuder många fördelar. Betong uteplatser längre än andra typer av golv. Betonggolv som ups är hård som sten, vilket gör det så hållbara. Det tål smällar av tunga föremål som stenar utemöbler och andra tunga material.
Andra fördelar med att ha en konkret uteplats är att det kan modelleras i flera mönster, och husägare kan färg eller färgton golvet efter deras val. Karaktär och färg av de konkreta kvar i sitt naturliga tillstånd ser också bra för flesta konstruktioner. Men vissa husägare vill nyans deras konkreta golv så att det ser som tegel eller kakel. När betongen hälls på uteservering, de anställda på mönster på mjuk betong. Vill lägga till fler visuella intryck kan det vara färgat.
Kostnaden för betong Patio
Hur mycket en konkret Patio Kostnad?, Undrar, hur mycket kostar en konkret uteplatsen kosta? Priset konkreta uteplatsen beror på många faktorer. Till exempel, nivellering och hälla betongplatta den grundläggande kostnaden, sedan lägga texturer uppgår till priset. Här är de olika detaljerna i betong uteplats kostnad. ; Många entreprenörer säga att den kombinerade priset av en konkret uteplatsen är lägre än att få en sten, tegel eller kakel uteplatsen. , För en kvadratmeter yta entreprenören debiterar dig överallt mellan USD 5 till 10. Detta är det pris som planar ut och att förbereda området och sedan hälla en betongplatta. ; Mindre projekt kosta mer på per kvadratmeter grund, eftersom det finns minst resor, arbete och kostnader för utrustning. ; Den enklaste stiftelsen kan göras med hjälp grus och upprätthålla betong. En ton av grus kan kosta allt från USD 25 till USD 50. , Om du använder färdigblandad betong än 50 pounds av färdigblandade betong kan kosta dig något mellan USD 15 till USD 20. Priset kan bli ännu högre om du väljer hög kvalitet varianter. , Om du går till en färgad eller texturerat betong uteplatsen, då kommer kostnaderna går definitivt högre. Exempelvis om du får en stämplad betong uteplats, sedan stämplade konkreta uteplatsen Kostnaden för blocken kan vara någonstans mellan USD 14 USD 20 per kvadratmeter. , Låta en professionell bli av med den gamla uteplatsen golv, och sedan skapa en konkret uteplats golv kan också lägga till upp till kostnaden. , Medan beräkningen av kostnaden för betong uteplats, måste du också ta hänsyn till kostnaden för sealer. En sealer är i princip tillämpas för att genomföra det översta lagret av hela uteplatsen ytan. Kostnaden för en god sealer kan variera från 50 USD till 100 USD. , Tips om att installera ett konkret Uteplats, Här är några tips som du kan använda när du installerar ett konkret uteplats. ; Kallar olika konkreta beslutsfattare eller byggvaruhus och kolla hur mycket betong eller betong marksten du behöver. Lägga till tio procent mer till priset berättas för dig, om det försvinner eller skadas under transporten. , Istället för att köpa de nödvändiga verktyg som krävs, hyra dessa verktyg. ; Om du vill spara mer, sedan gå till en vanlig färgad och enkel texturerat betong uteplats. ; Räkna ut alla kostnader för projektet. Kan du överväga några andra alternativ också med andra konkreta uteplats mönster och fläckar, och prata med entreprenören för att hitta den bästa lösningen. , Det var allt om betong uteplats kostnad. Så, överväga den del av uteplatsen, texturen och fläcken, och beakta alla de ovan kostnadsinformation som nämns ovan få rätt uppskattning av betong uteplatsen kostnaden.

No comments:

Post a Comment